9.3 /10

checkbox98% beveelt SuperSauna.nl aan!

Lowie Althuizen

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Slechte ervaring klantenservice / after sales

Nalevering van kapotte onderdelen Installatiehandleiding niet voor alle type sauna's beschikbaar
Snelle levering en pre sales contact
Combi sauna

Eline Jansen

Fijne uitleg in de winkel, goede afspraken voor bezorging

Service
Infrarood sauna

Fam Klaassen

Super tevreden. 2 weken geleden gekocht en vandaag al in huis. Complimenten voor de bezorging. Danny en Giel bedankt.

Zeer attent
Infrarood cabine

Angelie Voogd

SterSterSterHalve sterLege ster

Goede service denken mee. Zijn wel erg afhankelijk van hun leveranciers.

Service gericht
Beter doorvragen wat de klant hun wensen zijn. Het ging snel en bij terugkomst om de sauna te bestellen kwamen we op iets heel anders uit omdat onze wensen helemaal niet konden in een sauna pod. Was heel jammer hadden we graag meteen geweten.
Barel 160 mini

Gardien

Goede voorlichting in filiaal Veenendaal, vlotte levering; handige tips en uitleg van chauffeur Danny. We zijn erg blij met onze infrarood-sauna.

Vlotte levering; betaling bij aflevering
geen; alles voldoet aan onze verwachtingen
2 persoons infrarood sauna

Buurma

Zeer betrouwbaar en servicegericht

Goede kwaliteit en service (in 6 jaar nog steeds deze ervaring met SuperSauna).
N.v.t.
SAUNA COMBINATIE INFRAROOD GEROMIN 212+IR

Chris

Een goede uitleg gehad van Ronnie zowel in Vlierden als in Veenendaal. Gekozen voor de infrarood buiten sauna. Keurig op tijd ingepland door Ronnie en perfect en heel vriendelijk gemonteerd en afgeleverd in onze tuin door Danny. Heel goed werk allemaal, goede service. Dank Angelie & Chris

Duidelijk alle opties en prijzen zichtbaar.
Buitensauna Barrel 160 mini infrarood met Finse sauna

Eddy Present

Zeer goed, vriendelijke verkoper, prima installateur, deze was Giel uit Nederland

Geen opmerkingen
Goede informatie, degelijk werk, vakmanschap
Combi sauna 140 Valero+

wim adriaenssens

Deskundige en uitgebreide uitleg, met zeker tijd voor de mogelijke koper. Zonder pushen of aandringen.

Toonzaal met mogelijkheid van bezichtigen van alle mogelijke modellen.
Ietwat verouderde ligging misschien, en iets verder voor klanten van Oost-Vlaanderen.
infraroodcabine valero+

John Beumer

SERVICE in HOOFDLETTERS !

uitgebreide service/uitleg en kwaliteit
INFRAROOD SAUNA

Baeten patrik

Degelijke levering en goede chauffeur.

Eigenlijk geen
Goed materiaal en fijne uitleg voor bestelling
Barrel 160 combi

Hein

Goed geholpen in winkel door Erik, snelle levering door Danny
Fysio 3

Gerrit Jan

We wilden even aan terugkoppelen dat we erg blij zijn met de infraroodcabine. Het inbouwen in de nis achter het schoorsteenkanaal ging prima. We hebben de cabine eerst opgebouwd voor de nis, vervolgens in beide achterste hoeken een verticale bijpassende hoeklat gemaakt, daarna de cabine weer ontmanteld en vervolgens in de nis weer opgebouwd en de hoeklatten van binnenuit vastgezet. Ging prima. Nogmaals dank voor jullie advisering in Veenendaal en telefonisch meedenken en de afwikkeling etc. We gaan er nu van genieten.

klantvriendelijke uitleg en oplossend gericht meedenken.
het omdraaien van de draairichting van de deur
Infraplus 110 Valero+

Vermote Rohnny

Vlotte en professionele uitleg zonder opdringerig te zijn, zeer goede afspraken voor de levering en goed plan om de cabine samen te stellen. De cabine werkt perfect en alles is makkelijk in te stellen, maw zijn wij tevreden klanten.

Ik kan geen punten aanhalen die beter moeten
Heel duidelijke informatie en heel open
Infrarood cabine twee personen

Rianne Spiekerman

Fijn en eerlijk verhaal! Ze hadden met gemak meer op ons kunnen verdienen maar ze bieden je liever de sauna die bij je past. Levering was snel en prettig. Enorm veel plezier van.

Eerlijke partij
Onze afstandsbediening van het lampje was stuk bij levering, wel snel verholpen.
Sauna met toebehoren

SuperSauna.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

SuperSauna.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 19 oktober 2011

SuperSauna.nl

SuperSauna is al jaren de specialist op het gebied van Sauna’s en Infrarood Cabines. Wij leveren het meest complete assortiment sauna’s van de Benelux. In onze grote showrooms vindt u een zeer ruim aanbod aan infrarood cabine’s en traditionele sauna’s. Kom langs en laat u adviseren welke sauna het beste bij u past! Tevens worden de sauna´s gratis bezorgd binnen de Benelux.

Vlierdenseweg 236 / 238

Zeer attent
Infrarood cabine

Angelie Voogd

SterSterSterHalve sterLege ster

Goede service denken mee. Zijn wel erg afhankelijk van hun leveranciers.

Service gericht
Barel 160 mini

Gardien

Vlotte levering; betaling bij aflevering
geen; alles voldoet aan onze verwachtingen
2 persoons infrarood sauna

Buurma

Zeer betrouwbaar en servicegericht

Goede kwaliteit en service (in 6 jaar nog steeds deze ervaring met SuperSauna).
N.v.t.
SAUNA COMBINATIE INFRAROOD GEROMIN 212+IR

Chris

Duidelijk alle opties en prijzen zichtbaar.
Buitensauna Barrel 160 mini infrarood met Finse sauna

Eddy Present

Geen opmerkingen
Goede informatie, degelijk werk, vakmanschap
Combi sauna 140 Valero+

wim adriaenssens

Toonzaal met mogelijkheid van bezichtigen van alle mogelijke modellen.
infraroodcabine valero+

John Beumer

SERVICE in HOOFDLETTERS !

uitgebreide service/uitleg en kwaliteit
INFRAROOD SAUNA

Baeten patrik

Degelijke levering en goede chauffeur.

Eigenlijk geen
Goed materiaal en fijne uitleg voor bestelling
Barrel 160 combi

Hein

Goed geholpen in winkel door Erik, snelle levering door Danny
Fysio 3

Gerrit Jan

klantvriendelijke uitleg en oplossend gericht meedenken.
het omdraaien van de draairichting van de deur
Infraplus 110 Valero+