Angel leenen
- Een dosis kennis top!
- Product of service:
- Infrarood cabine
Nog nooit meegemaakt:)
We hebben een infrarood sauna aangeschaft. In de winkel goede uitleg gekregen over de verschillende modellen. Zeer vriendelijk. Heldere prijsofferte. Afspraken goed nagekomen. Levering vlot afgesproken en perfect nagekomen. Vriendelijke mensen die kwamen leveren. Alles heel duidelijk, goede plannetjes bij in de dozen en gemakkelijke te installeren. Gemakkelijke in gebruik, en goede werking. Alles top.
Dit is echt een super bedrijf. In de winkel werden we super geholpen. De bestelling was zo gemaakt. Na een korte wachtperiode werd de sauna gebracht en gemonteerd. Danny heeft het super mooi en vakkundig in elkaar gezet. Het was even sjouwen voor Danny, maar het resultaat mag er zeker zijn. En nu zit ik heerlijk te ontspannen in de infrarood sauna. Echt een super gevoel.
Heel erg tevreden. Zowel de hulp naar het selecteren van een infraroodsauna, als de service tijdens verkoop zijn heel erg goed. De levering is heel erg vlot verlopen en de bezorger was super vriendelijk. Heel tevreden met de keuze!
Naar Demo dag in Veenendaal geweest. Werden vriendelijk en professioneel geholpen. De infrarood cabine werd even aan gezet om te proberen. ( natuurlijk met kleding aan hahaha) Het verschil van infra en Finse sauna werd goed uitgelegd. Wij vonden het erg prettig dat de verkoper ons ook even alleen lied rondkijken en overleggen. Hebben na overleg besloten om een combi sauna gekocht. Zeer snelle levering omdat de sauna op voorraad was. Werd netjes afgeleverd. De bezorger was zeer vriendelijk en heeft alles netjes binnen gezet en een goede uitleg gegeven.
Vriendelijk en behulpzaam personeel en goede kwaliteit sauna
Wat een service!! De sauna paste niet en moest terug en na een week werd de nieuwe sauna geplaatst!!! Geen gedoe, zo gedaan. En Giel is geen moeite teveel om alles naar mijn zin te maken. Later ook nog met Wesly! Heel erg 🤩
Vlotte en vriendelijke bejegening in de showroom. Duidelijke informatie.
Suoer geholpen door Max.
Fantastisch
Super top!
Heel blij mee!
Helemaal blij mee :-) Goede communicatie per mail. De bezorging liep vlotjes en erg fijn geholpen door de medewerker. Instructieboekje duidelijk en de sauna was gemakkelijk zelf in elkaar te zetten.
In 1 woord fantastisch!
vlot en netjes
SuperSauna.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
SuperSauna.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
SuperSauna.nl
Vlierdenseweg 236 / 238
5756 PE Vlierden
Vriendelijk en behulpzaam personeel en goede kwaliteit sauna
Vlotte en vriendelijke bejegening in de showroom. Duidelijke informatie.
Suoer geholpen door Max.
Fantastisch