Reviews

9.5 / 10
1000 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.5/10
Info over verloop order
9.2/10
Snelheid levering
9.1/10
Bestelgemak
9.6/10
Klantvriendelijkheid
9.7/10
Informatie op de website
9.3/10
After sales
9.3/10

1000 Reviews

Steenhart

10/10

Super. Info via website en magazine is ruim voldoende. Op koopzondag in Antwerpen een sauna gekocht. De verkoper deed super zijn best. Verbazingwekkend dat je in de rij staat om een order te... Super. Info via website en magazine is ruim voldoende. Op koopzondag in Antwerpen een sauna gekocht. De verkoper deed super zijn best. Verbazingwekkend dat je in de rij staat om een order te plaatsen! Levertijd maar 3.5 week. En in 1 avond stond de sauna in elkaar.

Sterke punten

Zeer snelle levering. Alles in goed overleg qua leverdatum en -tijd. Werd keurig half uur van te voren gebeld. Prima uitleg gekregen.

Verbeterpunten of tips

Extra verkoper op koopzondag?


philippe.vincke

8/10

Reeds twee sauna's besteld, 2 x prima levering en service

Sterke punten

Sterke prijzen, vlotte afhandeling van de bestelling

Verbeterpunten of tips

Nihil


Mira Jansen

10/10

Goed geïnformeerd in de showroom Veenendaal, vriendelijke dame aan de telefoon tijdens bestellen en hele aardige bezorger incl. tekst en uitleg!

Sterke punten

Professioneel

Verbeterpunten of tips

Geen


Geert Vandendriessche

10/10

Op de demo-dag (19/10/2019) te Roeselare, kregen wij alle nodige info, waarna we onmiddellijk een 'Infraplus 110 Fysio' bestelden. De levertijd zou 2 tot 4 weken in beslag nemen.
Na exact 2...
Op de demo-dag (19/10/2019) te Roeselare, kregen wij alle nodige info, waarna we onmiddellijk een 'Infraplus 110 Fysio' bestelden. De levertijd zou 2 tot 4 weken in beslag nemen.
Na exact 2 weken (ondanks de feestdag van 1 november) werd de infra-rood cabine geleverd op zaterdag 02/11/2019.
De Nederlandse man die aan zijn laatste levering van de dag toe was, moest nadien nog huiswaarts richting Maastricht, maar vond toch nog de tijd voor wat extra uitleg over de installatie en gebruik van de cabine. Super !!!
De installatie verliep vlotjes, en ook het audio-systeem is Super !!!
Ondertussen gebruiken we onze 'Infraplus 110 Fysio' 2 à 3 keer per week, en is een echte meerwaarde.
Zopas nog een half uurtje 'geïnfrarood', en je voelt je nadien heel goed.
Super van SuperSauna !!!

Sterke punten

zeer goede service
correcte levering
vriendelijke mensen

Verbeterpunten of tips

de nalevering van het bijbestelde 'led kleurenpaneel' duurde wel wat langer dan voorzien


Appeltans

9/10

Super vriendelijke mensen helpen wanneer je bij een vraag zit . Sauna goed geleverd en makkelijk in elkaar te zetten .

Sterke punten

Goede service , wanneer je een vraag heb helpen ze dadelijk . Ook na levering . Gemakkelijk in elkaar te zetten . Levering heel juist verlopen

Verbeterpunten of tips

Misschien een Nederlandse uitleg bij de sauna doen . Heb deze wel onmiddellijk gekregen na het sturen van een mail.


heidi

8/10

De installatie van de sauna liep wat moeizaam.
sauna is gemakkelijk te bedienen en werkt goed

Sterke punten

sauna is eenvoudig

Verbeterpunten of tips

een plankje zat los


Jan Dekeyser

9/10

Prima info in de shop, geleverd op het afgesproken moment! Top!

Sterke punten

Info en levering

Verbeterpunten of tips

Geen


Anoniem

10/10

Vriendelijk, goede info en correcte afhandeling

Sterke punten

Van informatie tot aankoop, afleverdatum volgens onze wens en correcte aflevering: alles als een goed geoliede machine

Verbeterpunten of tips

Ik kan niets bedenken


:Mónica.

10/10

Supersauna zorgt ervoor dat de klant zich koning voelt!

Sterke punten

Zeer overzichtelijke website, boordevol zeer informatieve video's, zodat de klant op basis van volledige informatie en weloverwogen keuze kan maken in de aanschaf van het product.

Verbeterpunten of tips

Ik heb over dit bedrijf geen negatief oordeel. Alles is volledig naar wens gegaan, derhalve is hier geen sprake van verbeterpunten of tips.


Vidar Last

9/10

Wat een geweldige kwaliteit zowel in service en in de kwalitatief hoogwaardige producten van Supersauna!
Van harte aanbevolen!!

Sterke punten

Goede kwaliteit qua producten en de montage service is super!

Verbeterpunten of tips

Moesten lange tijd wachten qua levering, maar het was het wachten dik waard