Reviews

9.4 / 10
1547 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.4/10
Info over verloop order
9/10
Snelheid levering
9/10
Bestelgemak
9.6/10
Klantvriendelijkheid
9.6/10
Informatie op de website
9.2/10
After sales
9.2/10

1547 Reviews

Fysiotherapie Engels

10/10

Ze geven je een warm welkom gevoel

Sterke punten

de uitleg

Verbeterpunten of tips

geen


Deno Sophie

6/10

In september 2020 een sauna met infrarood besteld, na een zeer positieve ervaring in de verkoopszaal te Roeselare. Op 16 november 2020 werd alles thuisgeleverd behalve de infraroodhouders... In september 2020 een sauna met infrarood besteld, na een zeer positieve ervaring in de verkoopszaal te Roeselare. Op 16 november 2020 werd alles thuisgeleverd behalve de infraroodhouders...
Sindsdien kunnen wij nog steeds niet van de infrarood genieten. Zeer jammer...we worden steeds van het kastje naar de muur gestuurd. Wel al genoten van onze barrel, dat wel!

Sterke punten

Goede en zeer duidelijke uitleg van de verkoper.

Verbeterpunten of tips

Naleveringstijd is niet ok.


Hans Noot

10/10

Was even wachten in de winkel. Werd goed geïnformeerd, waardoor beslissing gemakkelijk gemaakt kon worden. Wachttijd van bestelling tot levering 10 weken. Sauna was gemakkelijk in elkaar zetten.... Was even wachten in de winkel. Werd goed geïnformeerd, waardoor beslissing gemakkelijk gemaakt kon worden. Wachttijd van bestelling tot levering 10 weken. Sauna was gemakkelijk in elkaar zetten. Werking van de sauna is zoals verwacht.

Sterke punten

Er wordt veel duidelijkheid gegeven.

Verbeterpunten of tips

Maak in de uitleg de mogelijkheid voor de bezoeker om onderscheid te maken tussen "geen kennis van zaken", "basiskennis van sauna's" en "gevorderde kennis van sauna's".


Verbruggen

8/10

Vriendelijke klantbenadering. Deskundig advies!

Sterke punten

Tijdens open dag wist verkoper 3 gegadigden samen te bedienen. Netjes op 1,5 m maar op deze manier hoefde niemand te wachten. Top!

Verbeterpunten of tips

Bij t installeren hadden we vragen maar die konden we niet telefonisch stellen.


baes

8/10

Prima

Sterke punten

makkelijke en snelle montage

Verbeterpunten of tips

levertijd kan beter


Annita Keizer

8/10

Goed advies tijdens het showroom bezoek. Prima afhandeling en tijdige bezorging van de infraroodg sauna.

Sterke punten

Goed advies en correcte afwikkeling

Verbeterpunten of tips

Geen tips of verbeterpunten.


Linda Bruggink

10/10

HEERLIJKE VALERO 210 IN HUIS! FANTASTISCH

Sterke punten

* duidelijke uitleg gehad in de showroom in Balkbrug tijdens een infrarood bijeenkomst; alle vragen kunnen stellen.
* mogelijkheid gehad om in de sauna de warmte te ervaren
* goed zelf te...
* duidelijke uitleg gehad in de showroom in Balkbrug tijdens een infrarood bijeenkomst; alle vragen kunnen stellen.
* mogelijkheid gehad om in de sauna de warmte te ervaren
* goed zelf te installeren
* heel mooi en super fijn eindprodukt!

Verbeterpunten of tips

Handig om te weten dat de gebruiksaanwijziging en de benodigde schroeven in een doos in de kap van de sauna zijn verpakt achter een paneel.


Jonckheere

7/10

Vriendelijk onthaal, goede uitleg

Sterke punten

correcte levering

Verbeterpunten of tips

plaatsing van de cabine, handleiding vonden we niet direct terug, best doorgeven aan de chauffeur waar deze zich bevindt.


Amanda B.

7/10

Vriendelijke service in toonzaal in Heusden. De sauna is super goed verpakt en het is goed te doen om hem met 2 zelf te monteren. Daarna puur genieten in alle comfort in een degelijke sauna met vele... Vriendelijke service in toonzaal in Heusden. De sauna is super goed verpakt en het is goed te doen om hem met 2 zelf te monteren. Daarna puur genieten in alle comfort in een degelijke sauna met vele bijgeleverde accessoires!

Sterke punten

Vriendelijke service en goede constructie die eigen montage toelaat. Veel accessoires en garantie op de IR lampen.

Verbeterpunten of tips

Best voor verkoop meegeven dat installatie kacheltje in combi sauna door elektricien moet gebeuren. De handleiding voor het kacheltje was niet de meest duidelijke. Montagegids voor de cabine was... Best voor verkoop meegeven dat installatie kacheltje in combi sauna door elektricien moet gebeuren. De handleiding voor het kacheltje was niet de meest duidelijke. Montagegids voor de cabine was niet 100% passend voor mijn model Valero, maar dankzij mijn man zijn technisch inzicht is het toch gelukt. Jammer dat we meer dan 8 weken moesten wachten op levering, maar alle begrip dat het voor jullie druk was.


Derison alain

8/10

Geweldig !!! Beloftes maken ze waar!
Na een hele uitbundige en verstaanbare uitleg met demonstratie , besloten wij om een aankoop te doen . Van 3 andere koppels hadden we al een goede...
Geweldig !!! Beloftes maken ze waar!
Na een hele uitbundige en verstaanbare uitleg met demonstratie , besloten wij om een aankoop te doen . Van 3 andere koppels hadden we al een goede referentie gehoord ( prijs - kwaliteit heel ok) .
Er werd ons beloofd om te leveren na 5 a 6 weken en onze infrarood staat er na 5 weken .
Wij gaan genieten !!!!!

Sterke punten

goede uitleg en levering zoals beloofd

Verbeterpunten of tips

weet niet direct één