Reviews

9.5 / 10
1010 beoordelingen
Schrijf beoordeling

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.5/10
Info over verloop order
9.2/10
Snelheid levering
9.1/10
Bestelgemak
9.6/10
Klantvriendelijkheid
9.7/10
Informatie op de website
9.3/10
After sales
9.3/10

1010 Reviews

W. Drechsel

10/10

Goede service! De presentatie en het advies in de showroom was uitstekend. We hebben meteen besloten om te kopen.

Sterke punten

De verdere verwerking van de bestelling vanaf de orderbevestiging tot levering verliep vlekkeloos.

Verbeterpunten of tips

geen, alles geweldig!


Fam.dierckx-vannes

10/10

Geweldige zaak super vriendelijke mensen en geweldig goede infraroodcabines

Sterke punten

Super scherpe prijzen de verkopers kennen hun vak wij hebben de infraroodcabine aangekocht mijn vrouw heeft fibromyalgie en artrose ik heb artrose en sjogren en we kunnen het iedereen aanbevelen... Super scherpe prijzen de verkopers kennen hun vak wij hebben de infraroodcabine aangekocht mijn vrouw heeft fibromyalgie en artrose ik heb artrose en sjogren en we kunnen het iedereen aanbevelen toch zeker tijdens de lange donkere vochtige wintermaanden.door het gebruik van de infraroodcabine zijn onze klachten minder .minder gebruik van pijnstillers en minder spierspanning en ook voor artrose heeft het een verbeterend effect.
In de wintermaanden gaan wij er min 2 x per week in.
En het is ook nog is een goede ontspanning een 45 minuutjes van de wereld je word door niemand gestoord.en de aromatherapie zeker erbij nemen eucalyptus. Lavendel gebruiken wij .
Ik heb nog al eens last van sinusitus de temperatuur op max en eucalyptus open geweldig goed resultaat voor mij ik zit er wel min 30 min op hogere temperatuur
Ik heb de ervaring dat bij mij de etterafscheiding van mijn sinussen na de infrarood na enkele keren zo goed als weg is.

Verbeterpunten of tips

Ik zou niet weten wat er nog beter zou kunnen misschien een winkel in turnhout


verlinde-sanders

10/10

Vriendelijk vanaf info / bestelling / levering .... .
Super tevreden . Wij ontvingen hetgeen we wensten.
Zeker aan te raden !

Sterke punten

Soortenuitgebreid geetaleerd in winkel . Voldoende info gekregen en prijzen correct .

Verbeterpunten of tips

levering gebeurt door 1 persoon , een man in huis was gepast om mee te helpen dragen . 2 mannen voor de levering is volgens mij wel een tip voor de vrouwen die er alleen voor staan tijdens het... levering gebeurt door 1 persoon , een man in huis was gepast om mee te helpen dragen . 2 mannen voor de levering is volgens mij wel een tip voor de vrouwen die er alleen voor staan tijdens het leveren 🙃


Peter Verlinde - De Glas

10/10

Heel positieve info ( duidelijk en correct )bij onze ontvangst te Roeselare waardoor wij bijna direct overgegaan zijn tot de bestelling aankoop van de cabine.

Sterke punten

Het product zelf straalt kwaliteit uit alsook de methode om de cabine op te bouwen. Prijs is hierin een doorslaggevende factor.

Verbeterpunten of tips

Ik had een afspraak gemaakt op 28 feb 2020 , de levering is een weekje vroeger gekomen . via mail werd de vervroeging aangevraagd doch is deze mail in spam postbus geraakt waardoor deze mij is... Ik had een afspraak gemaakt op 28 feb 2020 , de levering is een weekje vroeger gekomen . via mail werd de vervroeging aangevraagd doch is deze mail in spam postbus geraakt waardoor deze mij is ontglipt. Zodoende is de levering vandaag gebeurt 21 feb 2020 waardoor ik niet de nodige tijd had om regeling te treffen.
Tot besluit ben ik nu wel blij dat ik al één weekje vroeger zal kunnen gebruik maken van de cabine


Anoniem

10/10

Zeer goed en deskundig geholpen in de winkel. Levering perfect en zeer vriendelijke chauffeur!

Sterke punten

Deskundig
Ruim aanbod
Zeer vriendelijk
Goede prijs - kwaliteit verhouding

Verbeterpunten of tips

geen


Schildermans - Kums

10/10

Zeer tevreden! Vlotte bediening. Deskundige uitleg.

Sterke punten

Vriendelijk personeel.
Zeer ruim aanbod.
Betaalbare prijs voor een schitterend product. We gaan hier genieten!!!

Verbeterpunten of tips

Geen


Eddy de Cooker

9/10

Snelle Levering, vriendelijke monteur PERFECT

Sterke punten

Prijs, levering en kwaliteit

Verbeterpunten of tips

Geen


samclaus1986@gmail.com

10/10

Perfect

Sterke punten

Aangenaam en vriendelijk personeel

Verbeterpunten of tips

levertijd kan iets scherper


Kurt Feys-Els Vercruysse

7/10

Goede uitleg gekregen, niets op aan te merken

Sterke punten

Snelle levering

Verbeterpunten of tips

Misschien eens melden bij aankoop of we rekening hebben gehouden of we voldoende ruimte hebben om het te brengen naar de plaats. Wij kunnen de cabine niet via de trap naar boven brengen, dus zullen... Misschien eens melden bij aankoop of we rekening hebben gehouden of we voldoende ruimte hebben om het te brengen naar de plaats. Wij kunnen de cabine niet via de trap naar boven brengen, dus zullen we nu proberen via het plat dak en zo via het venster naar de.kamer. Hopelijk lukt het ons


Wim Vandenberghe

10/10

Snelle service, goed geprijsd, wat verlang je nog meer ?

Sterke punten

Duidelijke afspraken, correcte prijs, stipte levering

Verbeterpunten of tips

doe zo verder