Dylan
- Sterke punten
- Snelle en vlotte communicatie ook na verkoop
- Verbeterpunten of tips
- /
- Product of service:
- sauna 2 Persoons (infrarood)
Geweldige service
Even een zondaguitstapje richting Supersauna Antwerpen na uitgebreide voorbereiding vooraf door de heer des huizes ;-) . Hartelijk ontvangen en met geduld werden alle opties en mogelijkheden nog eens overlopen. Geen getalm van onzentwege, geen geaarzel, ... bestellen maar dat handig zelfbouwpakket. Vlotte en snellere levering dan voorzien. Na enkele uurtjes uitpakken en in elkaar puzzelen konden we al snel genieten ... en dat doen we nu enkele keren per week. Een aanrader , wij zijn alvast tot op heden heel tevreden.
Heel tevreden. Vlotte installatie en efficiënte dienst na verkoop. Na de melding van een klein mankement kwam de technicus reeds ter plaatse.
Wij hebben de combinatie sauna geromin 212 gekocht
De sauna (voor 3 personen) staat, zelf geplaatst met 2 personen. 5 uur werk. Algemeen zeer vriendelijke communicatie, soepel zonder aankoopverplichting.
Zeer vlotte levering van de sauna. In elkaar zetten van de sauna was ook zeer eenvoudig en vlot verlopen.
Goed advies tot goede levering!
Duidelijke uitleg bij verkoper. Levering later dan beloofd.
De online bestelling en communicatie betreft de levering verliepen heel vlot. De levering gebeurde binnen de maand en stipt op afgesproken datum en uur. Dit gebeurde heel professioneel met voldoende en duidelijke richtlijnen. Alle onderdelen waren goed en veilig verpakt. Het online filmpje was een goede hulp om in minder dan een uur de sauna op te bouwen. Alweer een heel tevreden klant!
Zeer vriendelijke en helemaal niet opdringerige verkoper (Heusden-Zolder), alsook de bezorger was correct en vriendelijk. Prijs/kwaliteit van de infraroodcabine is zeer goed. Zeer vlugge levering (kleine 2 weken). Dus sterk aangeraden!
Klantgericht, uitstekende kennis van het product!
top top
Mooi bedrijf, vriendelijke mensen en zeer behulpzaam ook al is het voor een kleine aankoop. Zo waren wij verleden week in Heusden-Zolder voor de aankoop van een heather ter vervanging van een defecte, die ondertussen al meer dan 12 jaar intensief dienst had gedaan en ook kochten we nog enkele geurtjes om het genot in onze cabine nog aangenamer te maken. De bediening was gewoon perfect en de rekening viel heel goed mee. We kregen er zelfs nog een klein presentje bovenop ( voor de trouwe klant )
Vriendelijke persoon in de verkoop in Heusden Belgie goede uitleg over de toestellen en niet opdringerig. Chauffeur D heel vriendelijk en ook goede uitleg wat er in welke doos zat. Wij twijfelen niet om deze firma aan te bevelen aan vrienden en familie
Zeer vriendelijk onthaal in filiaal in Roeselare, koffie staat klaar Duidelijke uitleg zonder aandringen tot kopen
SuperSauna.be verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
SuperSauna.be heeft de volgende resultaten bereikt:
Wij hebben de combinatie sauna geromin 212 gekocht
Goed advies tot goede levering!
Duidelijke uitleg bij verkoper. Levering later dan beloofd.
Klantgericht, uitstekende kennis van het product!
top top
SuperSauna.be heeft de volgende resultaten bereikt: