Yves
Kwaliteit, duidelijke info en vriendelijke, behulpzame leveranciers/installateurs
- Sterke punten
- Kwaliteit, vriendelijk, duidelijke info, correct
- Verbeterpunten of tips
- Neen
- Product of service:
- Infrarood sauna 165 Valero Pro
Vlot personeel
We kochten een Finse sauna Veda Duo S Line 6. De verkoop verliep heel vlot en we kregen de accessoires er gratis bij. De levering duurde wel langer dan oorspronkelijk aangegeven, maar de chauffeur was bijzonder vriendelijk en behulpzaam. De meegeleverde handleiding bleek die van een infraroodsauna te zijn, niet van de Finse versie. De helpdesk verwees ons door naar de instructies van een ander model, die niet volledig overeenkwamen. Uiteindelijk is alles in orde gekomen, maar de handleiding mag zeker uitgebreider, met duidelijkere uitleg en foto’s. Over het geheel zijn we tevreden met onze aankoop. We kijken ernaar uit om de sauna nog vaker te gebruiken zodra de buitentemperaturen wat lager liggen ☺️
Be bestelling in Heusden verliep zeer vlot ….als er echter vragen waren nadien (naar Heusden)was alles zeer stroef en onvriendelijk .gelukkig waren de twee gasten die de plaatsing deden (Danny en Roy) wel toppers en zeer goed gedaan .Hopelijk komt onze hottub (ook gelijk in Heusden besteld )en al heel lang door die verkoper mondeling beloofd …..weldra .
Super blij met onze aankoop, wij kochten een buitensauna bartel 160 mini. Zeer fijne levering gehad, was een super bezorger! Gemakkelijk in elkaar te steken, alles wijst zijn eigen uit. De sauna beleving zelf is ook geweldig! Alles werkt hoe het hoort. We zijn zeer tevreden.
Zéér goed!
textarea-1 Ik wou laten weten dat wa heel tevreden zijn over de sauna, ik kon niet geloven wat het in een mens zen lichaam teweeg kon brengen,waarvoor dank. Ik en men vrouw hadden zowat gezondheidsklachten spieren en gewrichten die tegen spartelen ondanks het regelmatige trainen in fitnesscenter. Nu na een 2 tal weken gebruik van de sauna voelen we ons veel jonger. Thx voor alles
We kochten een inbouw infrarood sauna 95 valero pro in Roeselare. Kregen zeer deskundige uitleg. Levering verliep super goed ook al was er een lange wachttijd. Is zeer goed ingepakt, instructies duidelijk en volledig en resulaat is zeer mooi. Hopelijk heeft het nu ook positief effect op mijn reuma :-).
Vlot en vriendelijk
Professionele en goede service
Goede kwaliteit, snelle levering en goede klantenservice.
Super Sauna - Super tevreden!
Fantastisch geholpen door Thanawat. Dankzij deze verkoper kocht ik een infraroodcabine bij supersauna!
Snelle reactie , snelle levering ,vriendelijke goede levering , systeem van opbouw gemakkelijk , wij zijn super 👌 tevreden en genieten volle teugen ....
Ik heb lang op mijn bestelling moeten wachten omdat het item niet op voorraad was, maar heb het ontvangen met nog extraatjes om het goed te maken :)
SuperSauna.be verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
SuperSauna.be heeft de volgende resultaten bereikt:
Vlot personeel
Zéér goed!
Vlot en vriendelijk
Professionele en goede service
Goede kwaliteit, snelle levering en goede klantenservice.
Super Sauna - Super tevreden!
SuperSauna.be heeft de volgende resultaten bereikt: