9.1 /10

checkbox96% beveelt Sunneroo aan!

Hoe tevreden bent u over de (after)service?
Hoe tevreden bent u over de installatiewerkzaamheden?
Hoe tevreden bent u over het adviestraject?

M.K.

Het adviesgesprek was erg duidelijk. Alles werd goed uitgelegd en er werd goed in overleg met ons bekeken wat er mogelijk was en nodig. De installatie verliep prima. Er was een probleem ontstaan in de meterkast maar dit werd direct bij installatie aangegeven en werd daarna ook zsm verholpen. Betrokken mensen, willen het goed doen voor de klant. We hadden de vraag of ze wat meerwerk konden doen en dit was geen enkel probleem, werd direct opgepakt.

Gerrit Hallema

Ben heel tevreden over het hele traject. Verkoop, montage en binnendienst werken geweldig samen. Baterijen ruimtebesparend geplaats en functioneren optimaal. Een aanrader, dit bedrijf

Cihan

Goed geinformeerd door verkoper. Monteurs heel vriendelijk en wekten ook zorg over de status van mijn dak. Gaven eerlijk advies. Dat kon ik waarderen.

Boumans

Duidelijk en professioneel

Martin Schelle

SterSterSterSterLege ster

Kwaliteit van de Producten Ik heb al eerder zonnepanelen door Sunneroo laten plaatsen en de zonnepanelen zijn van goede kwaliteit en lijken duurzaam te zijn. De rendementscijfers zijn tot nu toe ook veelbelovend, wat aangeeft dat ze efficiënt energie produceren. Dus nu ook een AlphaESS thuisaccu laten plaatsen op basis van mijn wensen en behoeften. Installatieproces Het installatieproces verliep soepel. Het team was professioneel, goed opgeleid en communiceerde duidelijk over elke stap. Ze namen de tijd om ervoor te zorgen dat alles naar wens was en beantwoordden al mijn vragen zorgvuldig. De installatie duurde minder dan verwacht, wat erg prettig was. George, de monteur, was erg kundig en prettig in omgang. Hij overlegde met mij wat mijn wensen waren zodat duidelijk was wat er verwacht werd. Klantenservice Tot nu toe heb ik positieve ervaringen gehad met de klantenservice van Sunneroo. Toen er vragen waren over de plaatsing van de accu en/of randzaken kreeg ik snel een reactie van Roland en werden de vragen vriendelijk en snel beantwoord. Zelfs de mede-eigenaar Bjorn was bereid om terplekke mij van advies te voorzien. Prijs-kwaliteitverhouding De prijs van de thuisaccu ligt in het midden van de markt, en gezien de kwaliteit van de thuisaccu en de uitstekende service vind ik het een redelijke investering. Voor financieren biedt het Warmtefonds verschillende financieringsopties aan, wat handig kan zijn voor mensen met verschillende budgetten. Duurzaamheid en Milieu-impact Een van de redenen waarom ik gekozen heb voor Sunneroo is hun focus op duurzaamheid. Het merk heeft verschillende initiatieven die gericht zijn op milieuvriendelijkheid en kijkend naar de toekomst met een overvol elektriciteit netwerk is dit voor mij een goede stap naar de toekomst. Dit geeft me een goed gevoel over mijn keuze en mijn bijdrage aan een beter milieu, Conclusie Al met al ben ik erg tevreden met mijn keuze voor Sunneroo voor de thuisaccu Ik waardeer de combinatie van kwaliteit, professionele installatie en klantgerichtheid. Als je op zoek bent naar een betrouwbare leverancier van zonnepanelen en/of thuisaccu, zou ik Sunneroo zeker aanbevelen.

Thuiszorg Mannhie

Ik heb Mark voor het adviesgesprek, Mark gaf mij veel vertrouwen, ik snapte er niets van,hij bleef rustig en heeft het mij wel drie maal uitgelegd, gaat gaf mij vertrouwen dat ik naar ons gesprek twee andere adviseur meteen heb afgebeld.

Geert Schreurs

SterSterSterSterLege ster

betrouwbare, vriendelijke en professionele partij.

Guido Ceelen

Zeer fijne ervaring. Vriendelikk geholpen, correcte prijs, werkzaamheden snel en netjes uitgevoerd

Geuijen

Duidelijk, positief

Bert Michielsen

Roland van aftersales heeft mij heel goed geholpen met de instelling van mijn SolarEdge omvormer

MEGO Smits- den Teuling

SterSterSterSterLege ster

Erg tevreden over de snelheid van afwerken. Keurige installateurs, minpuntje is de taalbarrière. De uitleg is dus moeilijker.

Edward Steur

Complete duidelijkheid. Grote klantvriendelijkheid

v Beerendonk

professioneel, kundig advies en een snelle service

Jeroen Hennissen

Goed advies gesprek, snelle installatie. Duurde langer dan verwacht, maar goed opgelost. Ook probleem achteraf is netjes opgelost.

J.HT Schuman

Zeer goede ervaringen gehad met Sunneroo, de monteurs waren zeer bekwaam mag ook wel eens gezegd worden 👍

Sunneroo verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Sunneroo heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 28 januari 2018

Sunneroo

De adviseur van Sunneroo maakt voor de schouwing bij uw thuis al een opbrengstcalculatie en legplan van uw dak met behulp van data van de TU Delft. Het unieke aan deze data is dat we naast het beschikbare dakoppervlak ook eventueel schaduwverlies door obstakels (zoals bomen) in kaart kunnen brengen. Dit gecombineerd met zoninstraling, gekozen materialen en hoogtekaarten op basis van LiDAR 3D maakt het dat we in staat zijn om zeer nauwkeurige voorspellingen kunnen doen voor de opbrengst van uw dak.

Marie Curieweg 3E

6045 GH Roermond

Hoe tevreden bent u over de (after)service?
Hoe tevreden bent u over de installatiewerkzaamheden?
Hoe tevreden bent u over het adviestraject?

M.K.

Martin Schelle

Thuiszorg Mannhie

Geert Schreurs

SterSterSterSterLege ster

betrouwbare, vriendelijke en professionele partij.

Guido Ceelen

Geuijen