Abbing
- snelle levering
- Aangekocht product
- stuntstep
Goede en fijne steps
Snelle levering en goede actie bij hulpvragen! Zeer tevreden!
Snelle verzending
Snel en goed ontvangen
Top! Altijd goede service. Denken met je mee en zoeken een passende oplossing. Snelheid is ook heel goed.
Een griptape voor een stuntstep via jullie besteld
Top bedrijf! De eerste stuntstep hebben we in de winkel gekocht. De tweede online. Snelle levering. En een handgeschreven bedankje op orderbon. Maakt het toch net wat persoonlijker.
Snel geleverd en goed op de hoogte gehouden
goed geadviseerd ,snelle levering
Snelle levering met een leuke persoonlijke boodschap
Mijn deck kwam verbogen en ik kreeg de verkeerde headset gekregen maar wel beter en toe ik een nieuw deck was hij uitverkocht en niet meer in deze site
Heel fijn snelle service
Super goed geholpen telefonisch en super snelle levering!
Stuntstepcenter.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Stuntstepcenter.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Stuntstepcenter.nl
Oude Baan 3A
5242 HT Rosmalen
Feedback Company verzamelt feedback met geverifieerde gegevens van haar klanten. Het bedrijf zet zich in tegen nepreviews en verifieert de herkomst van de reviews.Klik hier voor meer informatieΒ over Feedback Companyβs reviewbeleid en hoe de reviewpagina tot stand komt.
Goede en fijne steps
Snelle levering en goede actie bij hulpvragen! Zeer tevreden!
Snelle verzending
Snel en goed ontvangen
Een griptape voor een stuntstep via jullie besteld
Snel geleverd en goed op de hoogte gehouden
goed geadviseerd ,snelle levering
Snelle levering met een leuke persoonlijke boodschap
Heel fijn snelle service
Super goed geholpen telefonisch en super snelle levering!
Stuntstepcenter.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Stuntstepcenter.nl