Stuntstepcenter
- Sterke punten
- Denken mee en goede kwaliteit step
- Aangekocht product
- Stuntstep
Goede service
Levering duurde iets lang, begrijpelijk ivm verhuizing.
Zeer goed! Op alle vragen snel antwoord. Mijn zoontje is dolblij met zijn step!
Fijne service en contact
Sterke Website, uitstekende communicatie en correcte levering.
Perfect
Ik was op zoek naar wielen voor een scooter. Ik vroeg een verkoper om advies en hij koos de juiste wielen uit. Ik plaatste mijn bestelling en ontving ze snel. Mijn zoon is er erg blij mee en rijdt er al mee. De wielen zijn lichter dan voorheen.
Super!
Geweldig, topservice
Super goede kwaliteit, en een snelle levering
Goede communicatie en snelle levering
Super fijn bedrijf met een snelle service!
Vriendelijk tijdens contact en snelle levering
Bestelling website
Stuntstepcenter.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Stuntstepcenter.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Stuntstepcenter.nl
Diepteweg 22A
5236 PV Den Bosch
Goede service
Levering duurde iets lang, begrijpelijk ivm verhuizing.
Zeer goed! Op alle vragen snel antwoord. Mijn zoontje is dolblij met zijn step!
Fijne service en contact
Sterke Website, uitstekende communicatie en correcte levering.
Perfect
Super!
Geweldig, topservice
Super goede kwaliteit, en een snelle levering
Goede communicatie en snelle levering
Super fijn bedrijf met een snelle service!
Vriendelijk tijdens contact en snelle levering
Bestelling website