9.8 /10

checkbox100% beveelt Studiotineke.nl aan!

Jojanneke

Super nette snelle levering gehad van de bestelde producten.

Image producten

Schouten

Goede service.

Dermaviduals (meerdere)

Renske

Ben altijd zeer tevreden over het prettige en mooie resultaat en de vakkundige behandeling!

IMAGE Skincare producten

Noëlle

Hele fijne schoonheidsspecialist, neemt ruim de tijd voor een heerlijke ontspannen behandeling. Ook de bijpassende producten na de behandeling zijn perfect afgestemd op mijn huidtype, ik ben er zeer tevreden mee!

Dag- nacht en masker

Heleen Ziel

Studio Tineke, kom er graag, zeer kundig en fijne behandelingen ook werkt ze met mooie en goede produkten.

Product of service:
Gezichtsbehandeling en verven wimpers/wenkbrauwen en harsen kin.

Studiotineke.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Studiotineke.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.8/10
  • checkEerste review geschreven op 14 november 2022

Studiotineke.nl

Studio Tineke is gespecialiseerd in schoonheidsbehandelingen, huidverbetering en huidverzorging. Ik werk inmiddels 15 jaar als schoonheidsspecialiste in Delden (Hof van Twente). Sinds 2011 ben ik gecertificeerd schoonheidsspecialiste. Mijn salon is aangesloten bij ANBOS. Voor verzorgde nagels bent u bij Studio Tineke ook aan het juiste adres. Met CND kies je voor de mooiste kleuren voor verzorgde gelnagels. Sinds 2010 ben ik gecertificeerd nagelstyliste

Bernhardstraat 72

7491ed Delden

Jojanneke

Super nette snelle levering gehad van de bestelde producten.

Image producten

Noëlle

Dag- nacht en masker

Heleen Ziel

Product of service:
Gezichtsbehandeling en verven wimpers/wenkbrauwen en harsen kin.

Studiotineke.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.8/10