Marcella
- Verbeterpunten of tips
- Geen
- Sterke punten
- Snelle reacties, meedenken, gelijk in je account het aanpassen.
- Bestelde product(en)
- Save the date, dresscode en trouwkaarten.
98% beveelt Studio Marjolein Vormgeving aan!
98% beveelt Studio Marjolein Vormgeving aan!
Super!
Ik ben zelf niet zo technisch met de computer dus via mail en aan de telefoon tot het gewenste resultaat gekomen.
Top
Positief!
De uitnodigingen waren gemakkelijk te ontwerpen en aan te passen
Ontzettend blij met het ontwerp van de uitnodigingen voor onze bruiloft!
Fantastisch
Zoals de sterren het aangeven ging perfect
Echt Top! Makkelijk, snel en ontzettend mooi resultaat !
Met het maken van het ontwerp ben ik snel en goed geholpen door een van de medewerkers. De klantenservice is snel telefonisch te bereiken en dan helpen ze ook op de juiste manier. Wel duurt de reactie op de mail te lang (zo zit er drukfouten op de kaart, donderdag gemaild maar vrijdag einde van de dag nog geen reactie. Telefonisch wel goed te woord gestaan.).
Super goed! Ik had nog gebeld omdat ik perongelijk een foutje had gemaakt en kreeg hele nette en vriendelijke hulp. Verder krijgen wij super veel complimenten over het kaartje, dat zegt denk ik al genoeg ;) Ondanks dat je er misschien wat meer voor betaald, dan bij een 'simpelere' site, krijg je echt waar voor je geld! Wij zijn erg tevreden.
Geweldig, ik ben verast met het kwaliteit en mooiheid van de kaartjes.
Ik heb eerst 2 proefdrukken gemaakt, en er een vraag over gesteld waar ik helaas nooit een antwoord op heb gehad. Toen 60 save The date kaarten besteld, met enveloppen en sluitzegels, ik vind zelf mijn bruiloft best bijzonder dus de kaarten ook, maar de kaarten kwamen gewoon in een simpel doosje zonder feestelijke accessoires of een bedank kaartje. Ze waren best duur de kaarten. Wellicht waren mijn verwachtingen te hoog. Ook evengoed verzendkosten betalen, maar goed, de kaarten zijn mooi.
Geweldig, snelle levering en top kwaliteit
Prachtige kaart!
Studio Marjolein Vormgeving verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Studio Marjolein Vormgeving heeft de volgende resultaten bereikt:
Studio Marjolein Vormgeving
Top
Positief!
De uitnodigingen waren gemakkelijk te ontwerpen en aan te passen
Ontzettend blij met het ontwerp van de uitnodigingen voor onze bruiloft!
Fantastisch
Zoals de sterren het aangeven ging perfect
Echt Top! Makkelijk, snel en ontzettend mooi resultaat !
Geweldig, ik ben verast met het kwaliteit en mooiheid van de kaartjes.
Geweldig, snelle levering en top kwaliteit
Prachtige kaart!