Kim
- Product of service:
- Trouwkaart
Prachtige kaart en heel goed geholpen bij het aanpassen van de kaart
Het maken van het kaartje is goed zelf te doen. Als de kleuren op de print zo uitpakken als je hebt gekozen bij het ontwerp zijn het mooie kaartjes. Helaas was dit bij ons niet het geval. We hebben toen contact gezocht met de klantenservice. Hierbij werd er meermaals geen gehoor geven aan onze klacht en werden afgewimpeld dat het binnen de marges van het systeem valt. De marges zijn erg ruim. Uiteindelijk na 6 keer erachter aanbellen, een slechte review en vele mailtjes is er actie ondernomen. Helaas blijft het voor ons een vervelende ervaring.
Snelle levering, mooie drukkwaliteit
Bij de proefdruk krijg je extra samples van de verschillende soorten papier voor de kaarten en enveloppen
Mooie zelfontworpen producten snel ontvangen!
Snelle service
Goed afdruk kwaliteit
Service
Goede communicatie, mooie ontwerpen!
Prachtig moderne kaartjes, mooi papier. Minder sterke punten: prijzig.
veel verschillende designs. Ook fijn dat het niet alleen trendy kaarten zijn, maar ook tijdloze kaarten.
Snelle reactie op vragen. Groot aanbod. Goede kwaliteit prijs verhouding.
Klein beetje puzzelen, maar dan maak je de mooiste kaarten! Goede kwaliteit
Origineel!
Design en levertijd
Studio Dijs B.V. verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Studio Dijs B.V. heeft de volgende resultaten bereikt:
Snelle levering, mooie drukkwaliteit
Mooie zelfontworpen producten snel ontvangen!
Snelle service
Goed afdruk kwaliteit
Service
Goede communicatie, mooie ontwerpen!
Prachtig moderne kaartjes, mooi papier. Minder sterke punten: prijzig.
Snelle reactie op vragen. Groot aanbod. Goede kwaliteit prijs verhouding.
Klein beetje puzzelen, maar dan maak je de mooiste kaarten! Goede kwaliteit
Origineel!