Charissa
Het contact met studio Dijs was snel en heel fijn! Wensen en aanpassingen aan het ontwerp werden direct gerealiseerd en daarbij een snelle levering. ♡
- Product of service:
- Save the date kaarten
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Superleuke formats, nergens anders zulke goede ontwerpen gezien!
Origineel design
Erg snelle levering en goede kwaliteit
De klantenservice is heel goed te bereiken, zeer vriendelijk, meedenkend en gericht op tevredenheid van de klant. Wij raden dit bedrijf zeker aan!!!
leuk ontwerp, makkelijk aan te passen en goede en snelle hulp bij o.a. het bestellen van een geboortebord in dezelfde stijl. Wij zijn heel blij!
Mooie designs en goede kwaliteit
Makkelijk te ontwerpen en snel verzonden!
Mooie originele ontwerpen
Makkelijk te bewerken en hele snelle levering!
Orginele kaartjes en goede kwaliteit
Meedenken na fouten van de klant. Erg fijne service en snel verzonden.
Fijne klantenservice en ontwerp systeem. Zijn heel blij met onze kaarten. Het goud folie is zooooo mooi!! echte aanrader voor trouwkaarten!!!!!!<3
Goede service
Totaalplaatje klopte
Studio Dijs B.V. verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Studio Dijs B.V. heeft de volgende resultaten bereikt:
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Superleuke formats, nergens anders zulke goede ontwerpen gezien!
Origineel design
Erg snelle levering en goede kwaliteit
Mooie designs en goede kwaliteit
Makkelijk te ontwerpen en snel verzonden!
Mooie originele ontwerpen
Makkelijk te bewerken en hele snelle levering!
Orginele kaartjes en goede kwaliteit
Meedenken na fouten van de klant. Erg fijne service en snel verzonden.
Goede service
Totaalplaatje klopte