9.3 /10

checkbox97% beveelt Studio Dijs B.V. aan!

schildAangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?

Gebruiksgemak bij ontwerpen en bestellen
Info over verloop van de order
Kwaliteit van het product

BabyNina

SterSterSterHalve sterLege ster

Makkelijk kaartjes aan te passen. Goede kwaliteit van de kaartjes, het drukwerk en de enveloppen! Erg blij mee.

Malou

SterSterSterLege sterLege ster

De mogelijkheid om verschillende gezinssamenstellingen te maken, in ons geval van tweelingmeisjes met een klein broertje

Elisabeth

Mooie veelzijdige designs, customizable en kwalitatief hoogwaardig.

Geboortekaartjes en sluitstickers

Rhomekso

SterSterSterHalve sterLege ster

Goed communicatie en fijne updates over levering.

Baby kaartje

Janneke

SterSterSterSterLege ster

Mooi aanbod, wel jammer dat je bij een 2e proefdruk, omdat je iets vergeten bent, dubbel zoveel betaald terwijl je later voor een hoop geld de definitieve kaartjes aanschaft .

Antwoord Studio Dijs B.V.

Dank voor je review Janneke. De eerste proefdruk krijg je grotendeels cadeau van ons, incl gratis verzending. Bij twee of meer proeven betaal je de kosten voor het produceren van 1 kaartje. Dit is een relatief kostbaar proces wat we helaas niet kunnen wijzigen. Met de eerste proef proberen we hierin tegemoet te komen :-)

Miriam

Snelle levering, prima product

Kaart 50 jaar huwelijk

Emily

SterSterLege sterLege sterLege ster

Makkelijke design tool. Betaald voor extra controle service, maar er wordt niet gecheckt of het standaard template is aangepast.

Geboorte kaartjes

Antwoord Studio Dijs B.V.

Wat fijn om te horen dat je onze designtool als makkelijk hebt ervaren, daar doen we het voor 😊. Wat jammer dat onze extra controleservice niet aan je verwachting heeft voldaan. We begrijpen goed dat je er op rekent dat alles nog eens kritisch wordt nagekeken. Onze controleservice is bedoeld als technische en globale controle (zoals uitlijning, snijmarges, leesbaarheid en opvallende (spel)fouten), maar we kunnen helaas niet altijd beoordelen of een ontwerp inhoudelijk “af” is of dat een template-element bewust is weggehaald/ verschoven. Bedankt dat je de moeite hebt genomen om dit te delen. Deze feedback helpt ons om onze service steeds beter te maken.

Angela

Leuke designs

Dank voor je review!

Iris

Hier een prachtig geboortekaartje vandaan die ik naar eigen hand kon maken. Super blij mee!

Antwoord Studio Dijs B.V.

Dank voor de mooie review!

Marloes

Leuke ontwerpen die je zelf kan samen stellen tot een unie kaartje

Leuk Marloes, dank!

Karly

Kwaliteit

Antwoord Studio Dijs B.V.

Bedankt voor je review Karly!

Noort

Snel in productie en levering

Dankjewel!

Geantwoord op

Studio Dijs B.V. verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Studio Dijs B.V. heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 10 juli 2024

Studio Dijs B.V.

Wij leveren kaartjes voor speciale gebeurtenissen. Daarom verzorgen wij de service en de levering met veel zorgvuldigheid. Onze service is gericht is op jouw gemak en tevredenheid.

Gebruiksgemak bij ontwerpen en bestellen
Info over verloop van de order
Kwaliteit van het product

BabyNina

Malou

SterSterSterLege sterLege ster

Elisabeth

Mooie veelzijdige designs, customizable en kwalitatief hoogwaardig.

Geboortekaartjes en sluitstickers

Rhomekso

SterSterSterHalve sterLege ster

Goed communicatie en fijne updates over levering.

Baby kaartje

Leuke designs

Dank voor je review!

Iris

Antwoord Studio Dijs B.V.

Dank voor de mooie review!

Marloes

Leuke ontwerpen die je zelf kan samen stellen tot een unie kaartje

Leuk Marloes, dank!

Karly

Kwaliteit

Antwoord Studio Dijs B.V.

Bedankt voor je review Karly!

Noort

Snel in productie en levering