Victor
- Sterke punten
- Prijs / kwaliteit en snelle levertijd
- Welk product heb je gekocht?
- Spiraal foto dagboek
zeer tevreden !
Snel en fantastisch drukwerk geleverd
Duidelijkheid! Betrouwbaarheid! Afspraken nakomen! Bereikbaarheid! De tijd nemen voor iemand die op dit gebied wat minder handig is. Begrip!
Goede en snelle service
Super goed geholpen!!! Denken met je mee!!!
Top!
Prima kwaliteit
Duidelijke site. Goede kwaliteit. Snelle bezorging
Telefonisch contact gehad met het bedrijf i.v.m. hoe aanleveren van een best groot verslag met veel opmaak en veel beeldmateriaal. Duidelijke uitleg gekregen van een medewerker. Verslag is een heel mooi drukwerk geworden van ruim 60 pagina's.
zeer positief, snel en correct
Website is overzichtelijk en meerdere opties beschikbaar. Ik vondt het eind product heel mooi
Fantastische Bedrijf, Super Behulpzaam als je er niet uitkomt, Nogmaals bedankt Studentendrukwerk 👍🙂
Studentendrukwerk verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Studentendrukwerk heeft de volgende resultaten bereikt:
Studentendrukwerk
Osloweg 75
9723 BJ Groningen
zeer tevreden !
Snel en fantastisch drukwerk geleverd
Goede en snelle service
Super goed geholpen!!! Denken met je mee!!!
Top!
Prima kwaliteit