9.2 /10

checkbox98% beveelt Streetsurfshop aan!

Informatie op de website / Informationen auf der Webseite
Klantvriendelijkheid / Kundenfreundlichkeit
Service

Robin M

Freundlich, nett,hilfsbereit

Sehr hilfsbereit
Kent u nog leuke producten ter uitbreiding van ons assortiment? / Wissen Sie noch Tolle Produkte um unser Angebot zu erweitern?

Jens Meurink

Product snel geleverd. Defect product keurig met garantie vervaglngen. Zeer goede service!

Goede bereikbaarheid.

Arthur

Mooie winkel, veel spullen en vriendelijk personeel met goed gevoel voor humor

De verkoop prijs.
Geen idee, vind het assortiment al best groot.

Steef

Veel keus, duidelijke site.

Veel aanbod, goede prijs

Uitstekend. Goed advies, snelle service

Olivier Strijbis

Prima service

Mogelijkheid tot persoonlijk emailcontact
Geen idee....ik ben een oma die ziet dat haar kleinzoon jullie winkel feilloos weet te vinden....

Ties

Super attente mensen met passie voor hun werk.

Grotere kniebeschermers voor de stevige skaters

Karin van de Logt

Prima, duidelijk en correcte afhandeling

Snelle reactie, duidelijkheid van de site

Rene Booms

Great store! Good pricing and excellent service. Highly recommend.

Sterke punten / Stärken
Great service and expertise.
More phanteon decks only

Freddy Sinke

SterSterSterSterLege ster

Betaalbaar en groot gesorteerd

Misschien wat trainings broeken of trainings pakken of een goed koffie apparaat
Voor ieder wat wils gevarieerd aanbid

A.S.

Top product en snelle levering!

Sterke punten / Stärken
Kwaliteit en snelle levering!

Nadine Keskin

Alles bestens!

Nein
Sehr schneller Versand nach Deutschland

Streetsurfshop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Streetsurfshop heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 24 november 2014

Streetsurfshop

Longboards, stuntsteps, springstokken en nog veel meer, gewoon uit voorraad leverbaar. De Streetsurfshop is een bijzonder klantvriendelijke winkel met een breed assortiment funsport artikelen. In onze showroom/winkel/werkplaats kun je terecht om dingen uit te proberen, je te laten adviseren of voor reparaties aan je favoriete step of board. In onze webshop vind je een actueel assortiment voor messcherpe prijzen.

Oude Graafseweg 96

Goede bereikbaarheid.

Arthur

Mooie winkel, veel spullen en vriendelijk personeel met goed gevoel voor humor

De verkoop prijs.
Geen idee, vind het assortiment al best groot.

Steef

Veel keus, duidelijke site.

Veel aanbod, goede prijs

Olivier Strijbis

Prima service

Mogelijkheid tot persoonlijk emailcontact

Ties

Super attente mensen met passie voor hun werk.

Grotere kniebeschermers voor de stevige skaters

Karin van de Logt

Prima, duidelijk en correcte afhandeling

Snelle reactie, duidelijkheid van de site

Rene Booms

Great store! Good pricing and excellent service. Highly recommend.

Sterke punten / Stärken
Great service and expertise.
More phanteon decks only

Freddy Sinke

SterSterSterSterLege ster

Betaalbaar en groot gesorteerd

Misschien wat trainings broeken of trainings pakken of een goed koffie apparaat
Voor ieder wat wils gevarieerd aanbid

A.S.

Top product en snelle levering!

Sterke punten / Stärken
Kwaliteit en snelle levering!

Nadine Keskin

Alles bestens!