9.2 /10

checkbox98% beveelt Streetsurfshop aan!

Informatie op de website / Informationen auf der Webseite
Klantvriendelijkheid / Kundenfreundlichkeit
Service

Rob van Rooij

Prima service en snelle levering

Kent u nog leuke producten ter uitbreiding van ons assortiment? / Wissen Sie noch Tolle Produkte um unser Angebot zu erweitern?
nee

Mooie board, fijn maar professioneel personeel. Aanbeveling

Veel verschillende boards
Misschien surfgear/sub

Erica

Heel vriendelijk, behulpzaam. Ze nemen alle tijd voor je. (Wij waren in de winkel). Goede spullen voor een mooie prijs!

Eigenlijk niet
Sterke punten / Stärken
Vriendelijk, goede voorlichting en uitleg. Eerlijk.

Morris Schouten

Erg vriendelijk en snel

Hoepels, diabolo
Goede communicatie

Krijn van der Velden

prettige wnkel met een gevarieerd assortiment van artikelen voor een aktief leven

rustige winkelhulp
Taiji (Tai Chi) sloffen zouden handig zijn, mijn deelnemers moeten nu alle toko's langs

RC

Goed communiceren

Yauhen Bialiayeu

Sterke punten / Stärken
Fast delivery and nice stickers :)

Robbert Polman

Je wordt heel vriendelijk en professioneel geholpen.

Nee zeer complete winkel
Kwaliteit tegen normale prijzen en goed advies

Streetsurfshop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Streetsurfshop heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 24 november 2014

Streetsurfshop

Longboards, stuntsteps, springstokken en nog veel meer, gewoon uit voorraad leverbaar. De Streetsurfshop is een bijzonder klantvriendelijke winkel met een breed assortiment funsport artikelen. In onze showroom/winkel/werkplaats kun je terecht om dingen uit te proberen, je te laten adviseren of voor reparaties aan je favoriete step of board. In onze webshop vind je een actueel assortiment voor messcherpe prijzen.

Oude Graafseweg 96

Misschien surfgear/sub

Erica

Eigenlijk niet
Sterke punten / Stärken
Vriendelijk, goede voorlichting en uitleg. Eerlijk.

Morris Schouten

RC

Goed communiceren

Yauhen Bialiayeu

Sterke punten / Stärken
Fast delivery and nice stickers :)

Robbert Polman

Je wordt heel vriendelijk en professioneel geholpen.

Nee zeer complete winkel
Kwaliteit tegen normale prijzen en goed advies