9.2 /10

checkbox98% beveelt Streetsurfshop aan!

Informatie op de website / Informationen auf der Webseite
Klantvriendelijkheid / Kundenfreundlichkeit

Ron

Super service

Goede service
Kent u nog leuke producten ter uitbreiding van ons assortiment? / Wissen Sie noch Tolle Produkte um unser Angebot zu erweitern?

Geert

Super service! Snelle en betrouwbare verzending en goede advies hulp.

Advies en lever betrouwbaarheid

Conny Vaneerdewegh

Snelle levering, goede communicatie.

Lily Verbruggen

Prima winkel!

Goede service, vriendelijke mensen, denken goed mee

Rik Pessers

Snelle betrouwbare levering

Toon Poolman

Goede service. Zeer uitgebreid assortiment.

Sterke punten / Stärken
Ontzettend goede uitleg en niet iets aansmeren.

Silvia K.

Leuk personeel 😊
Geen idee jullie hebben al zoveel

Adrie Kooij

SterSterSterSterLege ster

Ik ben na tf contact goed geïnformeerd/en advies gekregen over de aankoop van een step door de vriendelijke heer Rik myn vragen werden netjes beantwoord heb een step besteld werd netjes de volgende dag geleverd

Dat weet ik niet
Goede uitleg vriendelijk/netjes geholpen

Antal van Hensbergen

We hadden een vooras nodig voor een stuntstep. Het onderdeel was de volgende dag bezorgd en er kon weer gestept worden

Mooie helmen
Snelle bezorging.

Michel Daals

Geweldig aanbod en dito service

Grafity, spraycans

Rik

Heel correcte en vlugge afhandeling van verkeerde levering van maat. ´s anderendaags al correcte maat geleverd.

Snelle reactie

Micki Weiy

Zeer positief

Duidelijke aanwijzingen bij het kiezen van een passend skateboard

Nanja Bakker

Samen met mijn zoontje een stuntstep uitgekozen in een prachtige winkel. We zijn heel snel en kundig geholpen en precies dat wat we zochten ook gevonden.

nee
Fijne service, goed meegedacht, eerlijk en duidelijk

Streetsurfshop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Streetsurfshop heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 24 november 2014

Streetsurfshop

Longboards, stuntsteps, springstokken en nog veel meer, gewoon uit voorraad leverbaar. De Streetsurfshop is een bijzonder klantvriendelijke winkel met een breed assortiment funsport artikelen. In onze showroom/winkel/werkplaats kun je terecht om dingen uit te proberen, je te laten adviseren of voor reparaties aan je favoriete step of board. In onze webshop vind je een actueel assortiment voor messcherpe prijzen.

Oude Graafseweg 96

6543PT Nijmegen

Informatie op de website / Informationen auf der Webseite
Klantvriendelijkheid / Kundenfreundlichkeit

Ron

Super service

Goede service

Geert

Super service! Snelle en betrouwbare verzending en goede advies hulp.

Advies en lever betrouwbaarheid

Conny Vaneerdewegh

Snelle levering, goede communicatie.

Lily Verbruggen

Prima winkel!

Goede service, vriendelijke mensen, denken goed mee

Rik Pessers

Snelle betrouwbare levering

Toon Poolman

Goede service. Zeer uitgebreid assortiment.

Sterke punten / Stärken
Ontzettend goede uitleg en niet iets aansmeren.

Silvia K.

Sehr gut