Hans te Kolste
- Sterke punten / Stärken
- Assortiment
- Kent u nog leuke producten ter uitbreiding van ons assortiment? / Wissen Sie noch Tolle Produkte um unser Angebot zu erweitern?
- Nee
Correct, goede communicatie en mooie producten.
Vriendelijk, deskundig en passend advies als je als koper niet bekend bent met de producten
Goede dienstverlening en hoge kwaliteit producten☆☆☆☆☆
Fijne service. De winkel was eigenlijk gesloten, maar we konden evengoed terecht. We werden goed geholpen en geadviseerd.
Top!
Prima site, mooie boarden.
Ging vlot alles naar wens.
Heel prettig, heel snelle levering en aanpassing na bestelling was ook mogelijk! BMX was onbeschadigd en keurig verpakt
Geweldige speciaalzaak, persoonlijk advies
Advies & aankoop in de winkel
Super snel geleverd, fijne winkel!
Ontzetten aardig personeel , goed geadviseerd en mijn kleinzoon is super blij met zijn step . Afstand was wel een uur rijden maar was het zeker waard!
Heel leuk geholpen door Stefan, veel dank!
Zeer attent en behulpzaam geholpen om de winkel
Streetsurfshop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Streetsurfshop heeft de volgende resultaten bereikt:
Streetsurfshop
Oude Graafseweg 96
6543PT Nijmegen
Goede dienstverlening en hoge kwaliteit producten☆☆☆☆☆
Top!
Prima site, mooie boarden.
Ging vlot alles naar wens.
Geweldige speciaalzaak, persoonlijk advies
Advies & aankoop in de winkel
Super snel geleverd, fijne winkel!
Heel leuk geholpen door Stefan, veel dank!
Zeer attent en behulpzaam geholpen om de winkel
Streetsurfshop heeft de volgende resultaten bereikt: