9.2 /10

checkbox98% beveelt Streetsurfshop aan!

Informatie op de website / Informationen auf der Webseite
Klantvriendelijkheid / Kundenfreundlichkeit
Service

Freddy Sinke

Betaalbaar en groot gesorteerd

Voor ieder wat wils gevarieerd aanbid
Kent u nog leuke producten ter uitbreiding van ons assortiment? / Wissen Sie noch Tolle Produkte um unser Angebot zu erweitern?
Misschien wat trainings broeken of trainings pakken of een goed koffie apparaat

A.S.

Top product en snelle levering!

Sterke punten / Stärken
Kwaliteit en snelle levering!

Nadine Keskin

Dik tevreden

Goed overzicht website
Komt misschien nog in de toekomst

Sandra van Houdt

Telefonisch contact gehad en super vriendelijk geholpen en goed geadviseerd.

Service is top!
Ik heb alleen naar een stuntstep gekeken dus geen idee.

Frans Tummers

SterSterSterSterLege ster

Prima, goede telefonische product info.

E van den Aardweg

Je wordt vriendelijk en met humor geholpen in de fysieke winkel.

vriendelijk, humor, breed assortiment

klantvriendelijk

Cor van Woudenberg

Goed! Snel!

Pé Eigeman

Veel waardering voor de klantenservice en de oplossingsgerichte instelling!

Sterke punten / Stärken
Vriendelijk, snel reageren, oplossingsgericht.
Surf skateboards

Hans Bakker

Lakai
Uitgebreide collectie

C. Makkinje

Na een vervelend misverstand heeft deStreetsurfshop het heel snel en netjes opgelost. Speciale dank aan Stevan.

Super service

Ilse Wielinga

Fantastisch

Goede prijs, snelle levering

Seba Willem

Zeer goede ervaring

Een zeer goeie webshop
Pro drop downhill longboard

Streetsurfshop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Streetsurfshop heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 24 november 2014

Streetsurfshop

Longboards, stuntsteps, springstokken en nog veel meer, gewoon uit voorraad leverbaar. De Streetsurfshop is een bijzonder klantvriendelijke winkel met een breed assortiment funsport artikelen. In onze showroom/winkel/werkplaats kun je terecht om dingen uit te proberen, je te laten adviseren of voor reparaties aan je favoriete step of board. In onze webshop vind je een actueel assortiment voor messcherpe prijzen.

Oude Graafseweg 96

Betaalbaar en groot gesorteerd

Voor ieder wat wils gevarieerd aanbid
Misschien wat trainings broeken of trainings pakken of een goed koffie apparaat

A.S.

Top product en snelle levering!

Sterke punten / Stärken
Kwaliteit en snelle levering!

Nadine Keskin

Dik tevreden

Goed overzicht website
Komt misschien nog in de toekomst

Sandra van Houdt

Telefonisch contact gehad en super vriendelijk geholpen en goed geadviseerd.

Service is top!
Ik heb alleen naar een stuntstep gekeken dus geen idee.

Frans Tummers

SterSterSterSterLege ster

Prima, goede telefonische product info.

E van den Aardweg

Je wordt vriendelijk en met humor geholpen in de fysieke winkel.

vriendelijk, humor, breed assortiment

klantvriendelijk

Cor van Woudenberg

Goed! Snel!

Pé Eigeman

Veel waardering voor de klantenservice en de oplossingsgerichte instelling!

Sterke punten / Stärken
Vriendelijk, snel reageren, oplossingsgericht.
Surf skateboards

Hans Bakker