9 /10

checkbox96% beveelt Stoveparts.nl aan!

Cornell

Zeer tevreden over mijn bestelling en communicatie. Mijn deurkoord was niet dik genoeg omdat mijn deur waarschijnlijk iets krom is. Zonder enig probleem stuurde Herman een nieuw dikker koord. Wat een TOP Service is dit. Zeker een aanrader.

Kachel deurkoord

Izeboud

Heel tevreden snel afgehandeld en geleverd

Isolatie deken

Clima energy

Zeer tevreden trouwe klant al jaren

Rvs solar slang

Metaalconstructie Blomme BV

zeer kwalitatief bedrijf! Goede producten, eerlijke prijs, vlotte afhandeling. Een aanrader!

hittebestendige lak in spuitbus

Fam van Keulen

Vlotte levering, boven verwachting! Keurig verpakt

Jotul f3 cb

Le Saut de la Bergere

Heel prettig aankopen doen!!

Achter en zij plaat voor houtkachel Dovre

SterSterSterSterLege ster

Yes I am. good service and reactivity

No question

Smet C

Duidelijke info zodat ik perfect vond wat ik zocht en bovendien aan een meer dan schappelijke prijs. Kortom perfect.

Driewegklep motor.

Coba Ros

Dit was niet mijn 1e bestelling bij jullie. Ik ben gewoon blij dat jullie bedrijf de onderdelen voor onze houtkachel verkoopt. Duidelijke uitleg op de website, en snelle bezorging..

Rooster

ralph mooijekind

zeer tevreden, vooral ook omdat er snel op vragen gereageerd wordt, zelfs op zondag, en ook snel geleverd.

Product of service:
koppelingen, rubberen en acryl ringen.

Roy

Snelle levering, duidelijke omschrijving en snel reageren per mail.

Houtkachel ijzeren plaat

Stoveparts.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Stoveparts.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 26 januari 2019

Stoveparts.nl

Het online adres met kennis over al uw houtkachel, cv-houtkachel, tuinhaard en rookkanaal wensen. Onze kennis en passie voor het product, gaat net even verder! Alle geleverde producten zijn van een goede kwaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in cv haarden: -Losse aansluit schema's voor cv-houtkachel en pelletkachels. -Losse aansluit appendages en materialen voor cv-houtkachels en pelletkachels. -Complete aansluit sets voor elke merk en model cv-houtkachel op de markt. -Complete aansluit sets voor buffer tanken en zonne-boilers. -Losse aansluit materialen voor buffer tanken en zonne-boilers. -Losse aansluit materialen voor cv-houtketels en cv-pelletsketels. Houtkachel & pelletkachel onderdelen en materialen: -Rvs houtkachel aansluitbuis enkelwandig en dubbelwandig. -Rvs pelletkachel aansluitbuis enkelwandig en dubbelwandig. -Tuinhaarden en tuinkachels. -Rookkanalen -Houtkachel en pelletkachel onderdelen. -Pakkingen, koord en glas -Onderhouds gereedschappen -Brandstoffen

Raadhuisstraat 100

Fam van Keulen

Vlotte levering, boven verwachting! Keurig verpakt

Jotul f3 cb

Le Saut de la Bergere

Heel prettig aankopen doen!!

Achter en zij plaat voor houtkachel Dovre

Coba Ros

Rooster

ralph mooijekind

Product of service:
koppelingen, rubberen en acryl ringen.

Roy

Snelle levering, duidelijke omschrijving en snel reageren per mail.

Houtkachel ijzeren plaat

Stoveparts.nl heeft de volgende resultaten bereikt: