9 /10

checkbox96% beveelt Stoveparts.nl aan!

Roy

Snelle levering, duidelijke omschrijving en snel reageren per mail.

Houtkachel ijzeren plaat

Logchem

Snelle hulp voor de juiste onderdelen

Product of service:
Kachelt onderdelen en brandtouw

willem van eck

Thera

Achterwand brandkamer

Peter

SterSterSterSterLege ster

prima spulletjes voor de juiste prijs snel geleverd.

3 weg klep tbv ketel

Migchelbrink

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Tussen bestellen en leveren zat 5 weken!! Dat vind ik te lang. Meer tussentijdse combinatie heb ik gemist.

Onderdeel houtkachel

Antwoord Stoveparts.nl

super speciaal glas wat ook geen voorraad is bij ons. klant direct gemaild dat we gaan bestellen en het langer duurt. Gezien de zomer gaan we dan geen onnodige mails sturen. We zijn druk genoeg en bij vragen kan er altijd naar ons gemaild worden.

Geantwoord op

guelfi

oui livraison rapide

Interieur poele Jotul

Tim

Heel tevreden. Onderdeel stond niet in de webshop. Na een mailtje direct een prijs ontvangen en onderdeel was sindsdien ook verkrijgbaar via de webshop. Besteld, ontvangen en onmiddellijk kunnen monteren! Topservice

Asklep Dovre kachel

Stoveparts.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Stoveparts.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 26 januari 2019

Stoveparts.nl

Het online adres met kennis over al uw houtkachel, cv-houtkachel, tuinhaard en rookkanaal wensen. Onze kennis en passie voor het product, gaat net even verder! Alle geleverde producten zijn van een goede kwaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in cv haarden: -Losse aansluit schema's voor cv-houtkachel en pelletkachels. -Losse aansluit appendages en materialen voor cv-houtkachels en pelletkachels. -Complete aansluit sets voor elke merk en model cv-houtkachel op de markt. -Complete aansluit sets voor buffer tanken en zonne-boilers. -Losse aansluit materialen voor buffer tanken en zonne-boilers. -Losse aansluit materialen voor cv-houtketels en cv-pelletsketels. Houtkachel & pelletkachel onderdelen en materialen: -Rvs houtkachel aansluitbuis enkelwandig en dubbelwandig. -Rvs pelletkachel aansluitbuis enkelwandig en dubbelwandig. -Tuinhaarden en tuinkachels. -Rookkanalen -Houtkachel en pelletkachel onderdelen. -Pakkingen, koord en glas -Onderhouds gereedschappen -Brandstoffen

Raadhuisstraat 100

1541 JE Koog aan de Zaan

Roy

Snelle levering, duidelijke omschrijving en snel reageren per mail.

Houtkachel ijzeren plaat

Logchem

Snelle hulp voor de juiste onderdelen

Product of service:
Kachelt onderdelen en brandtouw

willem van eck

Thera

Achterwand brandkamer

Peter

SterSterSterSterLege ster

prima spulletjes voor de juiste prijs snel geleverd.

3 weg klep tbv ketel

Migchelbrink