Marcel Brouwer
- Product of service:
- Ruiten en binnenwerk openhaard
Zeer snelle levering en ze doen wat ze beloven!
Ja. U leverde wat ik vroeg/u beloofde.
Service is geweldig ,willen niet enkel verkopen maar er ook voor zorgen dat je het juiste onderdeel besteld. (terug koppeling over en weer)
Product zoals beschreven. Zeer goed verpakt en snelle verzending.
Zeker duidelijke reactie bij vragen
Snel geleverd
Prima service en helder
rapidité , précision
Snel, goed verpakt, mooi product zoals op de foto, goede prijs kwaliteit verhouding
Ja, duidelijke omschrijving bij het product. Makkelijk te bestellen en op tijd geleverd.
Ik heb gekregen wat ik heb besteld.het zou in twee delen komen een deel een dag later,maar heb het fijn in een pakketje ontvangen op dezelfde dag.
Ja ben tevreden, pakket op tijd gearriveerd zoals beloofd.
Zeer tevreden altijd een goed service gehad met mijn bestellingen vele dank daarvoor Top .
Zeer klant onvriendelijk bedrijf, zeer geirriteerd en onvriendelijk aan de telefoon.
Zeker, heel goed verpakt en verzonden, de kachel in uitstekende staat ontvangen. Hij brandt inmiddels prachtig.
Stoveparts.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Stoveparts.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer snelle levering en ze doen wat ze beloven!
Ja. U leverde wat ik vroeg/u beloofde.
Product zoals beschreven. Zeer goed verpakt en snelle verzending.
Zeker duidelijke reactie bij vragen
Snel geleverd
Prima service en helder
rapidité , précision
Ja ben tevreden, pakket op tijd gearriveerd zoals beloofd.
Stoveparts.nl heeft de volgende resultaten bereikt: