M. Caspers
- Verbeterpunten of tips
- Blijf op zondag open!
- Sterke punten
- Mooie kachels en de beste prijs garantie bleek ook na onderzoek
- Product of service:
- Beaufort
Prachtige selectie kachels
Wij zijn heel tevreden over de aankoop van onze houtkachel bij 't Stokertje. Wij zijn in de showroom deskundig en vriendelijk voorgelicht en begeleid bij de keuze. De installateurs waren ook deskundig, behulpzaam en hebben de kachel vlot geïnstalleerd en alles keurig achter gelaten. Ook hebben ze ons duidelijk geholpen met het voor de eerste keer aansteken van de kachel. Kortom, niets dan lof!
Zeer slechte service
Geweldig, mooie kachels en goed geprijst
Ik zocht bepaalde onderdelen voor een houtkachel. Klantenservice gemaild, antwoord met een verkeerde tekening waar niet de goede onderdelen op stonden. Dan maar naar Joure. De aanwezige heren zijn niet van hun stoel geweest en waren niet geinteresseerd. Ze hadden geen telefoonnummer van de klantenservice...en konden niks voor mij doen, deden althans geen enkele moeite. Ik zal een nieuwe houtkachel aanschaffen, indien ik niet de onderdelen vind, maar NIET bij het Stokertje.
Zeer goede ervaring; met aandacht en expertise geluisterd naar mijn probleem en nu toch een houtkachel durven aanschaffen. Er is serieus ingegaan op mijn probleem dus ik ben blij met de zeer positieve ervaring en het contact met ‘t Stokertje.
Echte professionals!
Na een bezoek aan stokertje joure vriendelijk ontvangen en goed advies .na een kleine hapering goed opgelost en een zeer vriendelijk monteur die alles top heeft geïnstalleerd thanks de kachel brand heerlijk 👍
Ik heb onlangs een houtkachel gekocht bij Het Stokertje en ben ontzettend tevreden over zowel het product als de service. De medewerkers namen echt de tijd om mij te adviseren en hielpen me bij het kiezen van de juiste kachel voor mijn woning. De installatie verliep soepel en professioneel, en de kachel werkt perfect. De warmte en sfeer die het brengt zijn precies wat ik zocht. Ook de aftersales is top: bij vragen kreeg ik snel en vriendelijk antwoord. Al met al een aanrader voor wie op zoek is naar een betrouwbare kachelspecialist!
Uitstekend bedrijf, gemoedelijke sfeer, professionele partij. Zeer uitgebreid assortiment, vakbekwame medewerk(st)ers.
Fantastisch
Goed advies, meedenkend, oplossingsgericht. Vandaag mijn palletkachel geïnstalleerd. Deze na gedegen advies gekozen ivm afmetingen inbouw. Na een goede inspectie, kachel past op de mm precies. De installateurs vriendelijk, vakkundig en netjes. Afwerking ter plaatse op maat gemaakt. Lijkt zo of het er echt bij hoort. Zeer tevreden met het aanschaf traject, met de installatie en ook met de kachel zelf. Zeer snel de ruimte op temperatuur.
Heel blij met de nieuwe kachel! Fijne zaak, denken mee en komen met goede suggesties. Daarnaast een hele gezellige dag gehad met de installateurs. Dus dank!
Leuk en vriendelijk geholpen en goed advies gekregen. We stoken nu al enkele weken met veel plezier.
Gisteren palletkachel geplaatst door Klaas. Zeer tevreden over de plaatsing,uitleg door Klaas Heerlijke warmte,blij dat ik het aangeschaft heb.
't Stokertje verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
't Stokertje heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer slechte service