8 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox84% beveelt 't Stokertje aan!

7.2/10

Bosman

SterSterSterSterLege ster

Hele prettige snelle helpende service bij een reparatiebehoefte aan deurtjevan onze bullerjankachel vanmorgen! Later bij een misverstand ook weer goede hulp, waarvoor excuus als ook dank! Fam. Bosman

Hulpbereidheid !
Service van invallend callcenter telefoniste in Uw pauzetijd was allesbehalve oké- misschien kunnen jullie dat terugberichten- was geen goede representatie van jullie bedrijf, naar mijn beleving.
Niet direct beschikbaar

Antwoord 't Stokertje

Beste Elisabeth, Wat een mooie review, dank je wel daarvoor! Geweldig om te lezen dat we jullie snel en prettig hebben kunnen helpen met de reparatie van het Bullerjan-deurtje. Daar doen we het voor. We horen ook graag meer over jullie ervaring met ons callcenter. Willen jullie die met ons delen via een mail naar marketing@stokertje.nl? Dan pakken we dat intern verder op en zorgen we dat het goed wordt opgevolgd. Nogmaals bedankt voor het vertrouwen in ’t Stokertje! Met warme groet, 't Stokertje

Burgess

SterSterSterSterLege ster

houtkachel , uw stook advies is niet het beste.Als een houtkachel goed gestookt wordt brandt het hout niet, maar vergast. Dit vereist de grootte van het hout in de haard, voor dat het vuur aangestoken wordt. Van grote blokken naar grof en kleiner, zodanig dat de kleinere grovere hout in korte tijd de temperatuur in de haard op 900/1000grC brengen. Dan gaat het omringende hout vergassen, dit kan men dan zien aan de oranjerode blauwe wervelende gassen in wezen is het dan een gashaard!

Antwoord 't Stokertje

Beste Burgess, Bedankt voor de goede review en tip! Met warme groet, 't Stokertje

Joshua

Ik heb een fijne pelletkachel gekocht bij 't Stokertje. Wat een fijn bedrijf. Medewerkers denken mee en komen afspraken meer dan goed na. Heel fijn!

Er was in eerste instantie verwarring over afleverdatum. Dit was snel opgelost.
Wat is het ordernummer van jouw bestelling?
Meedenken, snelle levering, goede prijs, aardige mensen!

Antwoord 't Stokertje

Beste Joshua, Dank voor je review! Daar worden we erg blij van. Veel plezier van je fijne pelletkachel. Met warme groet, 't Stokertje

Postma

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

DOE HET NIET... Vroeger een mooi bedrijf, helaas nu niet meer.

De installateurs zijn vaklui
De afdeling planning is een puinhoop. Als je belt en je hebt het geluk dat er bij de planning iemand wakker schrikt, dan wordt er opeens wel een monteur ingepland, die vervolgens keurig op tijd komt maar geen idee heeft wat hij moet doen en al helemaal geen materiaal bij zich heeft. De volgende DRIE afspraken waren ook keurig op tijd, maar ook zonder passend afwerkmateriaal. In totaal VIJF keer thuis moeten blijven zodat iemand eindelijk een stripje staal komt vastzetten.. en telkens zit er een monteur zeker een uur heen en een uur terug in de auto. Geen wonder dat ze zo duur geworden zijn. Nogmaals: monteurs zijn vaklui (veelal extern personeel). De rest van het bedrijf is bedroevend.

Antwoord 't Stokertje

Beste Postma, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. We waarderen je feedback en nemen je verbeterpunten serieus. Deze nemen we mee om onze dienstverlening verder te verbeteren. Met warme groet, 't Stokertje

Peter Weijler

Mooie zaak, helder verhaal, professionele installatie van onze houtkachel. Jaarlijks veegbeurt en servicebeurt. Gisteren contact gehad omdat we per ongeluk te nat hout hadden gestookt - uiterst snelle reply en een veegbeurt ingeplanned de volgende dag al. Super!

Goed bereikbaar, ruim assortiment, professionele bediening
nvt

Antwoord 't Stokertje

Beste Peter, Wat een geweldig mooie review! Dank je wel. Fijn dat wij je zo snel hebben kunnen helpen. Met warme groet, 't Stokertje

X

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Pelletkachel gekocht die binnen 2 jaar niets meer deed. Garantie zou je denken. Het lukt echter niet om het Stokertje te bereiken. Keer op keer wordt afspraak afgezegd. Nu 4 maanden verder! Nog steeds geen werkende kachel. De hele winter vergeefs gewacht. Slechtste service ooit.

Nadenken vanuit perspectief van klant
Saey

Antwoord 't Stokertje

Beste Peter, Dank voor het delen van jouw ervaring. Door ziekte van één van onze monteurs is de planning helaas in de knel gekomen en ben jij daar de dupe van geworden. Omdat onze andere monteurs al volgepland stonden, konden we niet eerder een nieuwe datum inplannen. Inmiddels staat het onderhoud begin februari gepland en zorgen we dat het probleem dan wordt opgelost. Onze excuses voor het ongemak. Met warme groet, 't Stokertje

Kunst+Vliegwerk

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Waardeloos bedrijf! Ruim 17 dagen zijn nodig om een kleine bestelling te verzenden! Ze reageren niet op vragen via de site en bellen ook nooit terug. Ze zijn bovendien onvriendelijk aan de telefoon.

Mooie site.
Alles!
onderdeel houtkachel.

Antwoord 't Stokertje

Beste, Bedankt voor het delen van jouw eerlijke review. Het is momenteel erg druk bij ons en helaas is deze bestelling door een menselijke fout later verzonden dan we zelf zouden willen. Uiteraard hadden we je zowel telefonisch als per e-mail vriendelijk en duidelijk te woord moeten staan. Onze oprechte excuses daarvoor. We nemen jouw feedback serieus en gebruiken deze review om onze interne processen verder te verbeteren. Met warme groet, 't Stokertje

Henk van Dijk

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Henk H J van Dijk Zou echt niks meer kopen bij dit waardeloze bedrijf ! service is zo slecht dat dit met een pen niet te beschrijven is !! 9 jaar geleden een pellet cv ketel gekocht en heeft tot dusver prima gewerkt maar doet het nu niet meer ! gebeld en gemaild en na ongeveer een maand komt er eindelijk een monteur ! probleem was zo niet op telossen en op het kantoor bij het stokertje zeiden ze we zijn geen dealer meer dus laat maar zitten !!! Dus na 4 weken geen warm huis met een pellet cv van het Stokertje ( o ja , als we onderdelen nodig waren moeten we die maar in Engeland bestellen ! wat een flutbedrijf !!!!

zijn er niet
ze zijn doof
Pellet cv ketel

Antwoord 't Stokertje

Beste Henk, Bedankt voor je review. We snappen heel goed hoe vervelend het is om ineens in de kou te komen zitten, zeker als je kachel negen jaar zonder problemen heeft gedraaid en je uitgerekend nu een monteur en onderdelen nodig hebt. We hebben inmiddels op verschillende manieren contact met je gehad, maar helaas is het niet gelukt om het op te lossen. Met warme groet, 't Stokertje

Thijs Terpstra

SterSterLege sterLege sterLege ster

Beloofde levertijd ver overschreden. Nu vragen jullie om een review terwijl ik nog niet eens weet wanneer ik mijn bestelling kan verwachten!!!

?
Op tijd leveren en in ieder geval laten weten als de leverdtijd niet gehaald wordt
Kachelsteen

Antwoord 't Stokertje

Beste Thijs, Bedankt voor je review. Het is heel vervelend als een levering later aankomt dan verwacht, onze excuses daarvoor. We hebben het gelijk voor je nagekeken en volgens onze gegevens is het pakket op 5 december bezorgd. We hopen dat je het inmiddels goed hebt ontvangen. Is dat niet zo? Stuur ons dan even een mail op klantenservice@stokertje.nl, dan lossen we het meteen voor je op. Klopt ook dat je na ontvangst een uitnodiging krijgt om een review te schrijven. Waarschijnlijk viel dat precies samen met het moment van bezorgen. Met warme groet, 't Stokertje

Wiljo de Vriend

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Vandaag zat ik te wachten op de schoorsteenveger van ‘t stokertje. De kachel alvast wat schoongemaakt. Tien minuten na de aangeduide afspraak kreeg ik een mail dat de afspraak geannuleerd was omdat ik niet thuis was. Ronduit belachelijk. Ik was thuis, heb goed zich of er een busje voor het huis is. Ze zijn gewoon niet geweest! En voor het gemak doen voorkomen dat ik niet thuis was. Waardeloos gedrag. Ik ben klaar met het stokertje.

Zie boven
Afspraak vegen

Antwoord 't Stokertje

Beste Wiljo, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We hebben inmiddels uitgezocht wat er misging en moeten toegeven dat er onjuiste contactgegevens in ons systeem stonden. Daardoor konden we je op dat moment niet bereiken. Inmiddels hebben we elkaar telefonisch gesproken. Jammer dat we het niet meer voor je konden oplossen, maar we waarderen dat je het met ons hebt gedeeld. Met warme groet, 't Stokertje

Groenewold

SterSterSterSterLege ster

Alles telefonisch geregeld, vriendelijk, accuraat en bij navraag ook weer prima service

Jotul F 602 eco

Antwoord 't Stokertje

Beste Groenewold, Bedankt voor deze mooie review en fijn dat wij jou zo vriendelijk en accuraat hebben kunnen helpen. Daar worden we erg blij van. Veel stookplezier! Met warme groet, 't Stokertje

Drewes Schievink

Prettig contact met snelle reacties en voorspoedig resultaat

Website is op de telefoon naar mijn mening wat onoverzichtelijk.
Reactie snelheid
Jotul

Antwoord 't Stokertje

Beste Drewes, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen bij de aankoop van je kachel. We nemen je feedback zeker mee om onze service nog beter te maken. Geniet van het stoken! Met warme groet, 't Stokertje

Veldhuis

Goed geholpen

Goed bereikbaar
Zo doorgaan
Kachel

Antwoord 't Stokertje

Beste Veldhuis, Bedankt voor deze topreview! Fijn dat we je zo goed hebben kunnen helpen met het uitzoeken van jouw kachel. Veel stookplezier! Met warme groet, 't Stokertje

André van Pelt

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

3 September bestelling geplaats voor spuitbus zwart en rooster. Spuitbus verf geleverd, rooster ook maar was verkeerd. Wacht nog steeds op antwoord hoe het zit met levering juiste rooster. Er is al betaald, maar duurt erg lang.

snellere communicatie
Voorheen complete kachel. nu alleen verf en rooster

Antwoord 't Stokertje

Beste Andre, Bedankt voor je review. Soms heeft een specifiek onderdeel wat extra levertijd nodig, en dat kan frustrerend zijn, zeker als je je kachel graag weer wilt gebruiken. Dat begrijpen we helemaal. Inmiddels hebben we contact gehad en is alles naar wens opgelost. Fijn dat we het zo samen hebben kunnen afronden. Als je je review wilt aanpassen nu alles opgelost is, zouden we dat natuurlijk heel fijn vinden. Veel stookplezier! Met warme groet, 't Stokertje

Johan

Top bedrijf, klantvriendelijkheid en service staan op de eerste plaats

Geen, lekker doorgaan
Ze doen wat ze beloven
Inzethaard

Antwoord 't Stokertje

Beste Johan, Wat een fijne review! Hier zullen we dan ook lekker mee doorgaan ;-). Met warme groet, 't Stokertje

Geantwoord op

't Stokertje verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

't Stokertje heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8/10
  • checkEerste review geschreven op 20 augustus 2012

't Stokertje

Met meer dan 30 jaar ervaring in de wereld van kachels en haarden, kunnen wij wel zeggen dat stoken ons vak is. Of het nu gaat om houtkachels, elektrische kachels, pelletkachels of andere warmtebronnen, wij hebben de kennis en ervaring om je te adviseren en te voorzien van de beste oplossing. Bij 't Stokertje staan we klaar om jouw huis of tuin te transformeren met de perfecte warmtebron, want stoken is niet alleen ons vak, het is onze passie.

Dorpstraat 12

9441 PD Orvelte

7.2/10

Bosman

Hulpbereidheid !
Niet direct beschikbaar

Burgess

Joshua

Er was in eerste instantie verwarring over afleverdatum. Dit was snel opgelost.
Wat is het ordernummer van jouw bestelling?
Meedenken, snelle levering, goede prijs, aardige mensen!

Postma

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

DOE HET NIET... Vroeger een mooi bedrijf, helaas nu niet meer.

De installateurs zijn vaklui

Groenewold

Jotul F 602 eco

Drewes Schievink

Prettig contact met snelle reacties en voorspoedig resultaat

Website is op de telefoon naar mijn mening wat onoverzichtelijk.
Reactie snelheid
Jotul