8 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox84% beveelt 't Stokertje aan!

7.8/10

Langeveld

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

6 Mei melding gedaan van verkeerd geleverde artikelen, tot op heden nog steeds niet opgelost.

Goede ervaring in de showroom
E-mail lezen alvorens te reageren. Technische kennis over seals, het geleverde glaskoord aanraden als waterdichte afsluiting hoort echt niet. Ik heb echt een heel slecht gevoeld gekregen over hoe de communicatie na de verkoop is gegaan.
Product of service:
Jotul 602 Eco met aansluitmateriaal.

Particulier

Ze hebben super hun best gedaan om voor mij een afstandsbediening te zoeken die niet meer in productie was, dat scheelde mij een flink bedrag,

Zie bovenstaande
Afstandsbediening open haard

Antwoord 't Stokertje

Beste Henny, Bedankt voor het delen van jouw ervaring, daar worden wij erg blij van! Met warme groet, 't Stokertje

frank colstee

Prima geholpen, uitstekende afwerking

lange levertijd
goede informatie en ontvangst
hybride hout/pelletkachel

Antwoord 't Stokertje

Beste Frank, Bedankt voor het delen van jouw ervaring, daar worden wij erg blij van! Met warme groet, 't Stokertje

't Stokertje

Ervaren mensen die antwoorden kunnen geven bij vragen.

Klantvriendelijk

Goede geïnformeerd

nvt
Duidelijkheid

Antwoord 't Stokertje

Beste Joanna, Bedankt voor het delen van jouw ervaring, daar worden wij erg blij van! Met warme groet, 't Stokertje

Lia

Top ervaring

Ze weten waar ze het over hebben. Veel kennis.
Renu tuinhaard

Antwoord 't Stokertje

Beste Lia, Bedankt voor het delen van jouw ervaring, daar worden wij erg blij van! Met warme groet, 't Stokertje

Richard Willems

Goede service, verstand van zaken

Goede interactie
Barbas houtkachel

Antwoord 't Stokertje

Beste Richard, Bedankt voor het delen van jouw ervaring, daar worden wij erg blij van! Met warme groet, 't Stokertje

Wim Nijland

Het heeft even geduurd.

Zeer grote sortering kachels.
Bereikbaarheid
Yotul pf501

Antwoord 't Stokertje

Beste Wim, Bedankt voor deze mooie review en fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Daar worden we erg blij van! Uiteraard nemen we je feedback intern mee. Veel stookplezier! Met warme groet, 't Stokertje

van Tuil

goede betrouwbare levering kachel werkt prima zeer blij mee

goede comunicatie
butaan kachel

Antwoord 't Stokertje

Beste Andre, Bedankt voor deze mooie review en fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Daar worden we erg blij van! Met warme groet, 't Stokertje

Roel en Lydia Krikken

SterSterSterSterLege ster

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Mooie kachel . Nette afwerking van installatie. Erg blij mee.

Vriendelijk en vakbekwaam personeel. Mooi materiaal.
Afspraak installatie vergeten, daardoor langer moeten wachten op de kachel. Boorder was niet afgesproken. Adreswijziging doorgeven ging moeizaam, zodat monteur eerst op het verkeerde adres was.
Wiking mini 4

Antwoord 't Stokertje

Beste Roel en Lydia, Bedankt voor je review. We vinden het prettig om te horen dat je tevreden bent over onze dienstverlening. We zullen je feedback opslaan en gebruiken om onze dienstverlening te verbeteren. Met warme groet, 't Stokertje

Johannes

Kundige en leuke tent!

N.v.t.
Zeer deskundige verkoper, goede voorlichting
Beaufort Advanced 8 Kw

Antwoord 't Stokertje

Beste Johannes, Bedankt voor het delen van jouw ervaring, daar worden wij erg blij van! Met warme groet, 't Stokertje

Leppers G.W.

Onze ervaring in Orvelte was erg rommelig. In Friesland beduidend beter geordend.

Assortiment, uitleg, klantvriendelijkheid en geordende showroom.
Ze verkochten me in Friesland voor €30,-een “nep” pijp bij de elektrische haard, waarvan de diameter niet klopt. Hij is nog niet gebruikt en onbeschadigd.
Product of service:
Elektrische haard met brand beeld van houtkachel. Simplex Stockbridge.

Antwoord 't Stokertje

Beste Gerard, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service! We wensen je veel warmte en plezier met je elektrische kachel. Met warme groet, 't Stokertje

Peter Ruijgh

SterSterSterLege sterLege ster

Heb mijn kachel in 2014 gekocht en had een nieuw ruitje nodig vanwege kapotte ruit! Duurde veel te lang voor een oplossing!

Geen sterke punten
Service in Nederland!!
Nieuw ruitje

Antwoord 't Stokertje

Beste Peter, Bedankt voor je review. We vinden het vervelend dat het zo lang heeft geduurd voordat er een oplossing was. We nemen je feedback serieus en gaan ermee aan de slag om onze service te verbeteren. Met warme groet, 't Stokertje

Prettige ervaring

Veel kachels
Sparky

Antwoord 't Stokertje

Beste M. Koops, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent. We wensen je veel warmte en stookplezier toe! Met warme groet, 't Stokertje

Geantwoord op

't Stokertje verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

't Stokertje heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8/10
  • checkEerste review geschreven op 20 augustus 2012

't Stokertje

Met meer dan 30 jaar ervaring in de wereld van kachels en haarden, kunnen wij wel zeggen dat stoken ons vak is. Of het nu gaat om houtkachels, elektrische kachels, pelletkachels of andere warmtebronnen, wij hebben de kennis en ervaring om je te adviseren en te voorzien van de beste oplossing. Bij 't Stokertje staan we klaar om jouw huis of tuin te transformeren met de perfecte warmtebron, want stoken is niet alleen ons vak, het is onze passie.

Dorpstraat 12

9441 PD Orvelte

7.8/10

Langeveld

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Goede ervaring in de showroom
Product of service:
Jotul 602 Eco met aansluitmateriaal.

Zie bovenstaande
Afstandsbediening open haard

frank colstee

Prima geholpen, uitstekende afwerking

lange levertijd
goede informatie en ontvangst
hybride hout/pelletkachel

't Stokertje

Ervaren mensen die antwoorden kunnen geven bij vragen.

Klantvriendelijk

nvt
Duidelijkheid

Lia

Top ervaring

Ze weten waar ze het over hebben. Veel kennis.
Renu tuinhaard

Richard Willems

Goede service, verstand van zaken

Goede interactie
Barbas houtkachel

Wim Nijland

Het heeft even geduurd.

Zeer grote sortering kachels.
Bereikbaarheid
Yotul pf501

van Tuil

goede betrouwbare levering kachel werkt prima zeer blij mee

goede comunicatie
butaan kachel

Roel en Lydia Krikken

SterSterSterSterLege ster

Vriendelijk en vakbekwaam personeel. Mooi materiaal.
Wiking mini 4

Johannes

Kundige en leuke tent!

N.v.t.
Zeer deskundige verkoper, goede voorlichting
Beaufort Advanced 8 Kw

Leppers G.W.

Assortiment, uitleg, klantvriendelijkheid en geordende showroom.
Product of service:
Elektrische haard met brand beeld van houtkachel. Simplex Stockbridge.

Peter Ruijgh

SterSterSterLege sterLege ster