Tiffany
- Verbeterpunten of tips
- Geen
- Bestelde product(en)
- Huwelijks uitnodigingen
99% beveelt Stijlvolle Trouwkaarten.nl aan!
99% beveelt Stijlvolle Trouwkaarten.nl aan!
Heel goede ervaring
Super ervaring! De kaarten waren door de levering niet goed aangekomen (niet de schuld van Stijlvolle Trouwkaarten), maar toch werden wij verder geholpen. Wij kregen een nieuwe bestelling opgestuurd en de kaarten zijn van erg goede kwaliteit en prachtig gemaakt. Nogmaals bedankt! Het enige minpuntje is wellicht het bewerken van je kaart. Het inzoomen op een bepaald deel dat je wilt bewerken, werkt niet altijd even soepel.
Goed, alles was duidelijk
We hebben hier onze trouwkaarten besteld en zijn super tevreden. Goed geholpen met ons ontwerp en goede service. Echt een aanrader
😁
Fijne site met veel opties. Meerdere kaartjes al besteld. Niet alle trouwkaarten kunnen op hetzelfde papier worden besteld, maar nadat ik hierover gebeld heb is er super meegedacht over een oplossing, en is dit ook gelijk geregeld. Top service! De proefdruk ga ik nog bestellen, maar daar heb ik alle vertrouwen in!
Onze trouwkaarten hier besteld. Ging allemaal heel voorspoedig. Kregen de verkeerde maat enveloppen bij de levering maar dat werd meteen opgelost en hadden de volgende dag nog de goede enveloppen in huis. Ik vind het leuk dat je, je eigen designe kan maken. Erg tevreden met de site.
Snelle service. Goede kwaliteit. Heel blij mee!
Snelle levering, goede productkwaliteit, de gratis proefdruk is erg handig.
Niet tevreden
Prijzig maar goede kwaliteit
Website easy to use, super fast delivery, good tips about personalised post nl stamps, and beautiful modern designs! Thank you for making it so easy!
Prachtige kaarten en een super fijne en snelle service!
Stijlvolle Trouwkaarten.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Stijlvolle Trouwkaarten.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Stijlvolle Trouwkaarten.nl
Arnhemse Bovenweg 180
3708 AH Zeist
Heel goede ervaring
Goed, alles was duidelijk
😁
Snelle service. Goede kwaliteit. Heel blij mee!
Snelle levering, goede productkwaliteit, de gratis proefdruk is erg handig.
Niet tevreden
Prijzig maar goede kwaliteit
Prachtige kaarten en een super fijne en snelle service!
Stijlvolle Trouwkaarten.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Stijlvolle Trouwkaarten.nl