9.4 /10

checkbox99% beveelt Stijlvolle Trouwkaarten.nl aan!

Info over uw order

Anaïs

SterSterSterSterLege ster

Fijn bedrijf. Duidelijke website.

Super goeie en mooie kwaliteit van kaarten. Ruim aanbod. Veel variatie ook per kaart.
De website is wel onwijs langzaam en objecten verplaatsen nog wel eens.

Antwoord Stijlvolle Trouwkaarten.nl

Dankjewel voor je review! Vervelend dat de website zo langzaam werkte, dat is vervelend met ontwerpen. Ik geef het door en hopelijk kunnen we er iets aan doen! Groetjes, Jo-Anne

Helen

Heel goed ervaring. De mogelijkheden kent geen grenz wat allemaal te doen valt. De prijzen zijn wel wat hoger als ons ander bekend bedrijf maar die kunnen niet zoveel als ST dat kan. De verhouding is wel begrijpelijk in de prijzen. De prof kaart en definitief kaarten waren heel mooi gelukt..zeer tevreden hierover. Ook leuk en fijn dat er tips gemaild wordt, echt heel fijn!.

Helen Blonk

Antwoord Stijlvolle Trouwkaarten.nl

Superfijn dat je uiteindelijke kaart zo goed bevallen is! En goed om te horen dat je de tips die we mailen waardeert, we delen graag onze beste tips met jullie. Groetjes, Jo-Anne

Thirza

Zeer mooie trouwkaart

Heel veel aanbod en ook kant en klare setjes te verkrijgen. Ook het aanbod voor de afbeeldingen, kleuren, materialen etc zijn top. Helemaal gewaardeerd is de enveloppe met kleuren en papiersoorten die we bij de proefdruk ontvingen. Bij bestelling bleek een enveloppe te missen. De klantenservice is goed bereikbaar en vriendelijk. Er wordt gelijk meegewerkt aan een oplossing.
De software om de kaart mee te bewerken voelt soms aan als het verplaatsen van een afbeelding in Word. Ook kan er iets duidelijker aangegeven worden dat sommige opties (bijvoorbeeld foliedruk) op bepaalde papiersoorten niet kan.

Marleen

Super duidelijk website en bij vragen zeer behulpzaam

Geweldige website met veel inspiratie Makkelijk zelf aan te passen Geweldige klantenservice, zeer behulpzaam
Save the date etiketten enveloppen enz

Het was perfect!

Alles heel mooi

Dankjewel voor je review! Fijn dat alles zo goed beviel! Groetjes Jo-Anne

Liza

Geweldig mooie kaarten en top service!

Prachtig en diverse kaarten die je helemaal naar wens kan maken.
De site (met name het design-gedeelte) was soms moeilijk te navigeren op de telefoon.

Antwoord Stijlvolle Trouwkaarten.nl

Ah dankjewel voor je lieve woorden! Veel succes met de verdere voorbereidingen voor jullie trouwdag. Groetjes Jo-Anne

Patricia

Heel fijn contact gehad, veel keuze, goede service.

Heel fijn contact gehad en hele snelle service! Zowel reactie op mijn bestelling en de bestelling zelf ook snel en goed geleverd!

Rani

onze trouwkaarten zijn heel netjes en snel toegekomen

snelle service
Uitnodigingen huwelijk

Ceciel

Mooie kwaliteit, snelle levering

Ontwerptool kan nog uitgebreid worden met grotere bibliotheek aan icoontjes en bewerkingstools voor afbeeldingen.
Snelle afdruk en verzending, hoge kwaliteit product, goede communicatie over status bestelling en verzending

Jan

Super goed en snel

wee tik niet we zijn gewoon niet handig met ontwerpen
service

Ginnie

Super goede service . Helaas toch een taal fout ondanks dat we wel de nakijk optie hadden aangevinkt. Na contact met de klantenservice is dit super goed afgehandeld en zou ik jullie aan iedereen aanraden!

Heeel klantvriendelijk en een super fijne website.
Ik weet natuurlijk jullie strategie niet met de taal en spellings controlle, maar misschien dit proces aanpassen of verbeteren . Misschien het 4 ogen principe als dit nog niet wordt gehanteerd.
Kaartjes

Antwoord Stijlvolle Trouwkaarten.nl

Bedankt voor de 5 sterren! Excuus voor de fout, we hadden beter moeten opletten. Fijn dat het alsnog opgelost is! We geven de complimenten door aan onze collega's van de klantenservice. Groetjes Jo-Anne

Margriet

Mooie kaart, snel geleverd en met zorg verstuurd

Website is overzichtelijk en gemakkelijk in het gebruik bij het ontwerpen van de kaart.

Thanks voor je positieve review! Groetjes Jorina Team Stijlvolle Trouwkaarten

Neline

SterSterSterSterLege ster

Snelle levering, Er zit wel een drukfout in ons product. Al contact op genomen om een oplossing te vinden. Maar nog geen reactie. De proefdrukken waren perfect afgedrukt.

Snelle levering, veel mogelijkheden
Checken van producten

Suzanna

Blij met onze mooie trouwkaarten! Veel keus en mooie kwaliteit

Goede kwaliteit
Trouwkaart

Stijlvolle Trouwkaarten.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Stijlvolle Trouwkaarten.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 31 maart 2014

Stijlvolle Trouwkaarten.nl

Bij Stijlvolle Trouwkaarten bestel je alle drukwerk voor de bruiloft in één stijl. * 20+ jaar ervaring * alles in één stijl mogelijk * stijlvol en uniek * snel verzonden

Arnhemse Bovenweg 180

3708 AH Zeist

Info over uw order

Anaïs

SterSterSterSterLege ster

Fijn bedrijf. Duidelijke website.

De website is wel onwijs langzaam en objecten verplaatsen nog wel eens.

Helen

Het was perfect!

Alles heel mooi

Dankjewel voor je review! Fijn dat alles zo goed beviel! Groetjes Jo-Anne

Liza

Geweldig mooie kaarten en top service!

Prachtig en diverse kaarten die je helemaal naar wens kan maken.

Patricia

Heel fijn contact gehad, veel keuze, goede service.

Rani

Super goed en snel

wee tik niet we zijn gewoon niet handig met ontwerpen
service

Ginnie

Heeel klantvriendelijk en een super fijne website.
Kaartjes

Margriet