9.2 /10

checkbox99% beveelt Stickerwinkel.com aan!

Ytsje

Communicatie
Geen opmerkingen
Stickers op maat met goudfolie en matte bedrukking

Imkerij Bee My Guest

Wij zijn op het moment van schrijven 5 jaar tevreden klant. Ze bundelen meerdere offertes bij elkaar (andere bedrukking, maar zelfde maat en type stickers). Communicatie is altijd makkelijk, persoonlijk, vriendelijk en vlot. Proefdruk alvorens een definitieve go. Dat laatste is met name fijn omdat we jaren geleden er toen achter kwamen dat wij een foutief bestand hadden aangeleverd. Het juiste bestand is toen aangeleverd en dat scheelde een foutieve drukserie.

Ga zo door
stickers voor op de honingpotten

Antwoord Stickerwinkel.com

Bedankt voor de 10/10 en de positieve feedback die daarbij hoort! Wij zijn dankbaar voor de 5 jaar en zijn erg blij om te horen dat de service helemaal naar wens is voor jullie. In de toekomst staan wij natuurlijk weer graag voor jullie klaar!

de Roode

SterSterSterSterLege ster

Antwoord Stickerwinkel.com

Bedankt voor de positieve feedback! Fijn dat alles naar wens was. De volgende keer staan we weer graag klaar voor jullie :)

BioPharMedioil BV

perfect geleverd en topkwaliteit

afspraken en levering worden keurig nagekomen
Stickers Mushrooms en vele andere stickers

ida

zeer goede snelle service

snelle correcte service

Antwoord Stickerwinkel.com

Bedankt voor de positieve feedback Ida! Fijn dat de service naar wens is geweest, in de toekomst staan we weer graag voor jullie klaar :)

Vruggink

prima geen poespas met bestellen en op de afgesproken tijd geleverd

duidelijke website

Van Extergem Bjorn / Biob

Stickers zijn heel goed van kwaliteit en goede kleefkracht. perfecte service

opvolging van de bestelling + vriendelijk persoon aan de telefoon
doe zo verder!

Sharita Kortekaas

Super! Heel vriendelijk geholpen.

Geem
Persoonlijk contact + digitaal voorbeeld
Tickers eigen ontwerp 100 stuks

Antwoord Stickerwinkel.com

Bedankt voor de 10/10! Fijn dat de ervaring met onze klantenservice positief is geweest :)

Naturalia bv

Goede ervaring, stickers waren snel en op tijd geleverd. Daarnaast zien ze er ook goed uit, zijn de kleuren mooi en is de opdruk goed en duidelijk te lezen

Antwoord Stickerwinkel.com

Bedankt voor de 10/10 Daphne! Goed om te horen dat de levering helemaal naar wens is. In de toekomst staan we weer graag voor je klaar :)

DusSwim

Goede communicatieve updates, snelle levering, goede kwaliteit sticker!

Uploaden van het plaatje zou duidelijker aangegeven kunnen worden. Ik had bijna een witte sticker. Vergeten het plaatje toe te voegen, maar daar word je niet voor gewaarschuwd.
Relatief makkelijk om te navigeren
200 stickers

Antwoord Stickerwinkel.com

Bedankt voor je review! Fijn dat de levering naar wens is :)

Matthijs Sinnema

Erg goed geholpen, top

De levertijd was wat verwarrend. In de voortgang stond een week later dan bij de bestelling was aangegeven. Het kwam toch op de dag wat in de bestelling was aangegeven.
Communicatie en behulpzaamheid erg goed. Bestelproces helder.
500 stickers op slit.

Antwoord Stickerwinkel.com

Bedankt Matthijs voor de positieve feedback! Fijn dat je de klantenservice als positief hebt ervaren :)

Valkonet

Prettig contact en snelle levering, zoals beloofd

Zie hierboven
500 bedrijfsstickers

Antwoord Stickerwinkel.com

Bedankt voor de positieve feedback! Fijn dat alles naar wens is geweest :)

Paulina Naujokaityte

Ordered 2 types of unique shaped stickers and they came out perfect! Team of Stickerwinkel answered all my questions, gave useful information about different options and advantages of each choice.

Very smooth, friendly and professional communication (shout out to Jany!) and the quality of stickers is great!
Product of service:
Vinyl stickers, Wit mat vinyl, Afneembaar, 70 x 57 mm (200 pieces) + 80x80mm (25pieces) Unieke vorm, Full colour, Stansen in Vorm

Antwoord Stickerwinkel.com

Thanks for the 10/10 Paulina! We're very happy to hear that your experience was this good. Maybe till next time :)

Geantwoord op

Stickerwinkel.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Stickerwinkel.com heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 23 juli 2014

Stickerwinkel.com

Stickers van Stickerwinkel.com hebben alles wat u van een sticker mag verwachten. Onze gediplomeerde vakmensen drukken uw stickers in allerlei formaten en uitvoeringen, in kleine of grote oplagen, van raamstickers tot textielstickers of speciale doming stickers. Ook een maatwerk sticker is mogelijk. Met meer dan 15 jaar ervaring is geen stickeropdracht ons te gek!

Zandven 2A

Stickers zijn heel goed van kwaliteit en goede kleefkracht. perfecte service

opvolging van de bestelling + vriendelijk persoon aan de telefoon
doe zo verder!

Sharita Kortekaas

Super! Heel vriendelijk geholpen.

Geem
Persoonlijk contact + digitaal voorbeeld
Tickers eigen ontwerp 100 stuks

DusSwim

Goede communicatieve updates, snelle levering, goede kwaliteit sticker!

Relatief makkelijk om te navigeren
200 stickers

Antwoord Stickerwinkel.com

Bedankt voor je review! Fijn dat de levering naar wens is :)

Matthijs Sinnema

Erg goed geholpen, top

Communicatie en behulpzaamheid erg goed. Bestelproces helder.
500 stickers op slit.

Valkonet

Prettig contact en snelle levering, zoals beloofd

Zie hierboven
500 bedrijfsstickers

Antwoord Stickerwinkel.com

Bedankt voor de positieve feedback! Fijn dat alles naar wens is geweest :)

Paulina Naujokaityte

Stickerwinkel.com heeft de volgende resultaten bereikt: