Wil Heesters
- Sterke punten
- Meedenken naar een geschikte oplossing en daarop anticiperen. Top
- Product of service:
- Transparante sterke kleefkracht stickers
Eerste keer dat ik een bestelling plaatste en zeer tevreden zowel qua informatie op de website, mogelijkheden, kwaliteit van sticker en leveringstermijn!
Positief!
Toegankelijk en flexibel
Top service
Vriendelijk personeel , geeft voldoende info
Zeer tevreden, goed advies, vriendelijke klantenservice, mooie kwaliteit stickers
We hebben onlangs stickers besteld. Snelle levering, mooie stickers. Top kwaliteit!
perfect maatwerk geen probleem !!!
Super, wordt goed geadviseerd
Erg goed
Een een woord geweldig
Tijdje geleden stickers besteld. De prijs was zeer aangenaam, de opties uitgebreid en de levering ging echt supersnel dus eigenlijk alles naar onze wens. Enige minpunt is dat niet alle stickers een even goede breeklijn hebben dus soms is het pulken wat lastiger. Maar verder over de kwaliteit/prijs verhouding niks op aan te merken. We gaan zeker voor de herhaling!
Helemaal tevreden met Stickerwinkel.com
Stickerwinkel.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Stickerwinkel.com heeft de volgende resultaten bereikt:
Stickerwinkel.com
Zandven 2A
5508RN Veldhoven
Positief!
Toegankelijk en flexibel
Top service
Vriendelijk personeel , geeft voldoende info
perfect maatwerk geen probleem !!!
Super, wordt goed geadviseerd
Erg goed