9.3 /10

checkbox99% beveelt Stickerwinkel.com aan!

Stichting

Heel goed!!

Snel en goede producten
Naamstickers

Kon. Kortrijk Sport Atletiek vzw

Stickers waren zoals gevraagd.

Het zelf kunnen ontwerpen via de templates
De eerste doorgegeven leveringsdatum klopte niet.
Kleine ronde stickers

PBvG

Prima bestelsysteem en levering

Bestellen is eenvoudig, kwaliteit is zeer goed en de levering is vlot.

Antwoord Stickerwinkel.com

Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat zowel het bestelsysteem als de levering goed bevallen zijn. Hopelijk tot een volgende keer :)

Marco Thyssen

Professionele afhandeling en professionele raad

Mooi overzicht
Heb er geen direvt
Skull stickers opmaakt gemaakt

Antwoord Stickerwinkel.com

Bedankt voor deze mooie feedback. Fijn om te horen dat je onze professionele afhandeling en advies zo waardeert. Daar doen we het voor!

merlijn cadel

Ik belde het bedrijf met een spoedklus en lastige opdracht, in plaats van problemen kreeg ik oplossingen en dat ook nog in een rete snelle tijd! Ik ben super tevreden en zal zeker nog een keer bestellen.

Meedenkend, assertief en super klant
In mijn belevenis zijn er geen Verb verbeterpunten
Gepersonaliseerde stickers op snijfolie

Antwoord Stickerwinkel.com

Dank je wel voor je mooie woorden! Fijn dat we snel konden schakelen en je goed hebben kunnen helpen. Tot een volgende keer!

Kim

Goede kwaliteit!

Communicatie
stickers op vel

Antwoord Stickerwinkel.com

Bedankt voor de 10/10. Fijn dat de kwaliteit goed is, veel plezier met de stickers :)

Eigenbaardig

Ik heb een fantastische eerste bestel ervaring bij Stickerwinkel. Ik had een aparte keuze gemaakt in mijn bestelling, hier werd ik pro-actief voor benaderd, zowel via de mail als telefonisch. Samen hebben we een oplossing bedacht die perfect paste. Ook werd mijn sticker-ontwerp door stickerwinkel zelf aangepast in plaats van dat ik dat zelf moest doen, ideaal! Heel fijne communicatie en snelle levering.

N.v.t.
Meedenkend, pro-actief, klantvriendelijk, oplossingsgericht, snel
Bedrijfsstickers

Antwoord Stickerwinkel.com

Wat een geweldige feedback, bedankt! Superfijn om te horen dat onze aanpak en het meedenken je zo goed zijn bevallen. We wensen je heel veel plezier met je stickers en staan natuurlijk graag weer voor je klaar bij een volgende bestelling!

Nick Caluwé /geboren op Werelddierendag, 4 oktober 1985

FAN-TAS-TISCH

een perfect afgestelde dynamiek hoeft geen upgrade
Begrip voor een 'wispelturig' adolescente klant!
Velgnaafstickersss en carrosseriestickers a la Volvo C30

Antwoord Stickerwinkel.com

Bedankt Nick voor de positieve feedback! Veel plezier met je stickers en tot de volgende keer :)

Nanko van den Brule

SterSterSterSterLege ster

Goede communicatie. Duidelijk in verwachtingen scheppen; visueel eindproduct en planning. Er is zojuist een klacht over de uitvoering van de stickers gemaild. ben benieuwd hoe dat wordt opgepakt.

Stickers komen moeilijk van het vel waardoor de randen een klein beetje scheuren. Het zijn zwarte stickers waardoor de witte gescheurede randen er uitspringen als ze op een zwarte achtergrond geplakt worden. Het lijkt erop dat de stickervel niet diep genoeg ingesneden is.
Goede communicatie. Goede management van verwachtingen.
Stickers rond

Antwoord Stickerwinkel.com

Bedankt Nanko voor het achterlaten van de feedback. Fijn dat de communicatie naar wens is geweest! Ik zie dat mijn collega met je in gesprek is over de klacht van deze order. Uiteraard zullen we aan de slag gaan met een oplossing zodat je uiteindelijk tevreden bent met het eindproduct :)

Wim

eindelijk weer eens een bedrijf zonder fratsen . Snelle reacties , prima communicatie . Snelle levering

prijs, communicatie
Geen verbeterpunten, prima zo
Stickers laten printen en snijden

Antwoord Stickerwinkel.com

Bedankt voor de 10/10 Wim! Wat een mooi compliment, en wat fijn dat de communicatie hierin opviel. We helpen je in de toekomst weer graag verder :)

Keybelge

Fantastisch!!! Mochten alle bedrijven, zelfstandigen en handelaars zo reageren dan zou de wereld er veel mooier uitzien.

Misschien eens overwegen om een andere koerierdienst te proberen.
Vlotte en snelle communicatie, no nonsens strategie, voelen precies aan wat hun klant wil. Doe zo voort, zalig. Bedankt!
Product of service:
Stickers (vinylstickers) mooi en perfect product.

Antwoord Stickerwinkel.com

Dankjewel voor deze mooie woorden! Dat doet ons enorm veel plezier en dit soort berichten motiveren ons elke dag weer :) een volgende keer staan we weer graag voor jullie klaar!

Hoofcare

Super service !

simpel en duidelijk ! het maakt het echt makkelijk om het gewenste product te kiezen. Met de bezorging door derde partij was er wat mis gegaan maar zelfs dat lossen ze zonder discussie top op
stickers

Antwoord Stickerwinkel.com

Bedankt voor de 10/10! Goed om te horen dat onze informatie helpt bij het kiezen van het juiste product. Jammer dat er iets misging met de bezorging via de derde partij, maar fijn dat we dit snel en naar tevredenheid voor je hebben kunnen oplossen. Graag tot een volgende keer! 😊

van dijk allround service

SterSterSterHalve sterLege ster

makkelijk en snel geregeld

korte lijnen met bestellen
alustikkers

Antwoord Stickerwinkel.com

Bedankt voor de positieve feedback. We doen ons best om alles zo eenvoudig en snel mogelijk te regelen, fijn dat dit opvalt :)

Peeters

Eerste indruk zeker goed nu ben ik benieuwd hoe slijtvast de zullen zijn

Misschien op de site dat je aanpassingen al zelf kunt aanpassen
Aanpassingen liepen soepel en werd meteen een voorbeeld getoont

Antwoord Stickerwinkel.com

Bedankt voor de positieve feedback, fijn dat de eerste indruk goed is! Wij zijn benieuwd naar de bevindingen, laat het ons ook vooral weten! :)

Derks

Tijd van levering volgens opgave bij Bestelling

Geen verbeterpunten
Goede samenwerking en afspraken met UPS ten aanzien van de levering.

Antwoord Stickerwinkel.com

Bedankt voor de positieve feedback. Fijn dat de bestelling goed en op tijd ontvangen is! Hopelijk mogen we je in de toekomst weer van dienst zijn :)

Geantwoord op

Stickerwinkel.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Stickerwinkel.com heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 23 juli 2014

Stickerwinkel.com

Stickers van Stickerwinkel.com hebben alles wat u van een sticker mag verwachten. Onze gediplomeerde vakmensen drukken uw stickers in allerlei formaten en uitvoeringen, in kleine of grote oplagen, van raamstickers tot textielstickers of speciale doming stickers. Ook een maatwerk sticker is mogelijk. Met meer dan 15 jaar ervaring is geen stickeropdracht ons te gek!

Zandven 2A

5508RN Veldhoven

Stichting

Heel goed!!

Snel en goede producten
Naamstickers

Kon. Kortrijk Sport Atletiek vzw

Stickers waren zoals gevraagd.

Het zelf kunnen ontwerpen via de templates
De eerste doorgegeven leveringsdatum klopte niet.
Kleine ronde stickers

PBvG

Prima bestelsysteem en levering

Bestellen is eenvoudig, kwaliteit is zeer goed en de levering is vlot.

Marco Thyssen

Bedrijfsstickers

Nick Caluwé /geboren op Werelddierendag, 4 oktober 1985

FAN-TAS-TISCH

een perfect afgestelde dynamiek hoeft geen upgrade
Begrip voor een 'wispelturig' adolescente klant!
Velgnaafstickersss en carrosseriestickers a la Volvo C30

Nanko van den Brule

SterSterSterSterLege ster

Goede communicatie. Goede management van verwachtingen.
Stickers rond

Wim

prijs, communicatie
Geen verbeterpunten, prima zo
Stickers laten printen en snijden

Keybelge

Misschien eens overwegen om een andere koerierdienst te proberen.
Product of service:
Stickers (vinylstickers) mooi en perfect product.

Hoofcare

Aanpassingen liepen soepel en werd meteen een voorbeeld getoont

Derks

Tijd van levering volgens opgave bij Bestelling

Geen verbeterpunten
Goede samenwerking en afspraken met UPS ten aanzien van de levering.

Stickerwinkel.com heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10