HPoskam engineering
- Verbeterpunten of tips
- geen
- Sterke punten
- Goed, snel en keurig geleverd
- Product of service:
- diverse stickers voor producten
Perfect zoals voorheen
Goede website voor alle soorten stickers die je maar nodig kunt hebben. Voor onze school hebben we een sticker Burgerschap ontworpen. Het team is goed bereikbaar en er wordt helemaal met je meegedacht! Dan krijg je ook nog een voorbeeld voor je zeker weten gaat bestellen, echt super! De uiteindelijke stickers zijn dus ook echt helemaal naar tevredenheid!
Fijn contact met de klantenservice, nadat de stickers niet geleverd waren. Werden er gelijk nieuwe stickers gedrukt en opgestuurd zonder daarnaar hoeven te vragen. En snelle reactie.
Heel vriendelijk bedrijf, je hebt echt het gevoel weer hier dat klant koning is. Heb oa zelf een fout gemaakt door de druk niet goed te controleren en uiteindelijk heeft stickerwinkel alsnog de fout zelf herstelt. Wat ook heel belangrijk is natuurlijk is dat de stickers van goede kwaliteit zijn. Top en bedankt!
Top!
Korte servicemijn en correcte info
Fijn bedrijf
Top service, zeker als je een nabestelling plaatst
Prima na wat problemen in eerste instantie
Prima klantenservice - Goede kwaliteit stickers - Goed verpakt
Goede hulp na problemen website
Zeer tevreden mooie stickers!!
Goed geholpen en vlotte afhandeling
In het begin goed contact gehad met Bas, ging vlot en gaf een goed gevoel. Daarna ging de levering niet goed terwijl het zelfs een spoedlevering was (de helft niet ontvangen) en valt het mij op dat jullie ook niet alles even goed checken. Wellicht zijn er extra spaties soms het geval geweest aan onze kant, maar als er gesproken wordt dat er een DTPer mee aan de slag gaat, verwacht je wellicht ook dat die dat er uit kan filteren? Op de dag hebben we toen heel veel 'geklooi' met de stickers gehad. Ze waren echt nauwelijks handig van de vellen te krijgen. Veel oponthoud hierdoor gehad. Helaas dus geen beste ervaring overall...
Stickerwinkel.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Stickerwinkel.com heeft de volgende resultaten bereikt:
Top service, zeker als je een nabestelling plaatst
Prima na wat problemen in eerste instantie
Prima klantenservice - Goede kwaliteit stickers - Goed verpakt
Goede hulp na problemen website
Zeer tevreden mooie stickers!!
Goed geholpen en vlotte afhandeling
Stickerwinkel.com heeft de volgende resultaten bereikt: