Berthie Rondia
- Product of service:
- Autocollant
Très sérieux et bon suivi
Ik vind het niks je moet verzendkosten betalen en daarna moet je 11 dagen wachten het is een echte schade nooit bestel ik daar nog iets 🤬🤬🤬
Snelle levering Mooie sticker
Heel blij met het resultaat nu hopelijk dat het blijft plakken
Levertijd is langer dan geadverteerd. Is geen probleem maar correcte levertijd is wenselijk. Verzendkosten/manier zijn vrij duur voor 3 stickers.
Bestelling liep vlot , levering een ramp want zijn nog steeds niet geleverd
Vlot eerlijk afgehandeld
Zeer lange wachttijden
Zeer slechte service. We zijn vandaag 10 werkdagen verder, en mijn 2 stickertjes zijn er nog altijd niet. Ttz, er zijn 2 dezelfde stickers geleverd ipv 2 verschillend. Op de andere wacht ik nog. Slechte communicatie. Te vermijden firma.
Perfecte uitvoering van het gevraagde
Zeer snel bezorging.
In 2022 kochten we een originele autosticker voor ons kindje en waren zeer tevreden. Na drie jaar was die aan vernieuwing toe dus we hebben twee nieuwe exemplaren besteld. Echter ik vergiste me van afmetingen en nu zitten we met twee stickers die +/- 2x zo groot zijn als de originele. Ook minder mooi afgewerkt/gedetailleerd. Eigen schuld… we zullen er eentje in de juiste maat bestellen maar hopen dat de kwaliteit even goed zal zijn als die we in 2022 hadden.
Goede communicatie
goed gedaan
Stickers.be verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Stickers.be heeft de volgende resultaten bereikt:
Snelle levering Mooie sticker