7.1 /10

SterSterSterHalve sterLege ster

checkbox74% beveelt Stickers.be aan!

Melvin

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

30€ voor 2 stickers, misleidende site. Er was een knop bestel hier je air-up naamstickers. Zijn de stickers veel te groot. Volgens de chat moest ik het maar zelf nagekeken hebben. Ik wist op dat moment niet eens hoe groot een air-up fles is aangezien ik die de zelfde dag bestelde. Nuja mijn verlies maar ik bestel daar nooit meer

Antwoord Stickers.be

Dit klant heft ontvangen wat hij besteld heeft, maar achteraf komt klachten dat het te groot is voor zijn air-up, hij heeft de afmeting van zijn bestelling niet aangepast, je kan toch niet verwachten dat alle air-ups dezelfde maat hebben ? Wat voor mensen zijn er.

Bart Lingier

Super !

Kleine zelfklevers - 20cm

Antwoord Stickers.be

Bedankt voor de warme feedback :) We doen steeds ons best om onze klanten het best van dienst te zijn

Berthie Rondia

Très sérieux et bon suivi

Autocollant

Antwoord Stickers.be

Merci pour votre feedback chaleureux :) Nous mettons tout en œuvre pour offrir le meilleur service à nos clients.

Danny

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik vind het niks je moet verzendkosten betalen en daarna moet je 11 dagen wachten het is een echte schade nooit bestel ik daar nog iets 🤬🤬🤬

Stickers van honde poot

Nena Vanvelthoven

Snelle levering Mooie sticker

Sticker baby on the road

Ferre

Heel blij met het resultaat nu hopelijk dat het blijft plakken

Stickers letters

Tim V.

Levertijd is langer dan geadverteerd. Is geen probleem maar correcte levertijd is wenselijk. Verzendkosten/manier zijn vrij duur voor 3 stickers.

Geert Mommen

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Bestelling liep vlot , levering een ramp want zijn nog steeds niet geleverd

Antwoord Stickers.be

Bedankt voor de feedback. We hadden uitzondelijke sluitinsgdagen, was vermeld op de shop, en vandaar de vertraging.

Alfons Bervoets

Vlot eerlijk afgehandeld

Auto stikker

Zeer lange wachttijden

Antwoord Stickers.be

Bedankt voor je feedback. Je bestelling was tijdens de vakantie binnekomen, vandaag de vertraging.

roland vaes

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Zeer slechte service. We zijn vandaag 10 werkdagen verder, en mijn 2 stickertjes zijn er nog altijd niet. Ttz, er zijn 2 dezelfde stickers geleverd ipv 2 verschillend. Op de andere wacht ik nog. Slechte communicatie. Te vermijden firma.

2 stickers

Antwoord Stickers.be

Bedankt voor de warme feedback :) We hebben wel nogmaals eens ticker verstuurd, is verloren bij de post.

Perfecte uitvoering van het gevraagde

Albert Deyck

Zeer snel bezorging.

Emoji en hondenpoot afdruk

SterSterSterSterLege ster

In 2022 kochten we een originele autosticker voor ons kindje en waren zeer tevreden. Na drie jaar was die aan vernieuwing toe dus we hebben twee nieuwe exemplaren besteld. Echter ik vergiste me van afmetingen en nu zitten we met twee stickers die +/- 2x zo groot zijn als de originele. Ook minder mooi afgewerkt/gedetailleerd. Eigen schuld… we zullen er eentje in de juiste maat bestellen maar hopen dat de kwaliteit even goed zal zijn als die we in 2022 hadden.

Autosticker

Antwoord Stickers.be

Bedankt voor de warme feedback :) We hebben een identieke sticker geleverd .

Geantwoord op

Stickers.be verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Stickers.be heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.1/10
  • checkEerste review geschreven op 17 juni 2021

Stickers.be

In onze sticker webshop vind je alle stickers, tekst stickers, naamstickers, stickers, tekst stickers en naamstickers, autostickers, baby aan boord stickers, bloemen stickers, hondenstickers, motorstickers, paardenstickers, stickers van smileys, sport stickers, eten en drinken stickers, … . Staat je sticker er niet tussen, laat het ons dan weten. Wij kunnen bijna alle stickers maken.

Melvin

Zeer snel bezorging.

Emoji en hondenpoot afdruk

Autosticker

Antwoord Stickers.be

Bedankt voor de warme feedback :) We hebben een identieke sticker geleverd .

Stickers.be heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.1/10