7.1 /10

SterSterSterHalve sterLege ster

checkbox74% beveelt Stickers.be aan!

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Leveringstermijn was veel langer dan vermeld op de website. Bovendien sticker ontvangen met foutieve tekst erop. Na contact met de klantendienst zouden ze mij een nieuwe sticker bezorgen. Terug een zeer lange wachttijd om ten slotte een sticker te ontvangen met een letter te weinig op en schuin afgeknipt.

Product of service:
Autosticker "Baby aan boord"

johnny nieste

Materiaal precies geleverd zoals ik besteld had .

Product of service:
Sticker voor auto . I LOVE MY CAR .

Service impeccable, rapide, convivial et commande conforme

Stickers personnalise

Luc Druwe

SterSterSterSterLege ster

De kwaliteit van de stickers is super. Het gebruik van UPS is een een ramp. Slechte update over status. Wordt direct in afhaalpunt gedeponeerd zonder bericht na te laten zonder aan te bellen. Dus extra tijdverlies en extra kosten om de stickers op te halen terwijl je al behoorlijk betaald om de stickers thuis te leveren.

Sticker auto - duitse herder kop

Pat Colignon

Perfecte afhandeling van mijn bestelling en perfecte afwerking vsn kleur en design..

Naam stickers

Anita Waelburgs

SterSterSterSterLege ster

Heb al een paar keer stickers besteld en ze zijn van goede kwaliteit.

Autosticker

Niet goed, tekst niet goed verwerkt

Gert Scheepmans

Goede kwaliteit, snelle levering

Matthias

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Teleurstellende ervaring. Levertijd van 2-4 dagen werd allesbehalve gehaald. Het kwam uiteindelijk pas twee weken later aan. Daarnaast was de sticker scheef afgesneden waardoor een deel van een letter ontbrak. Ik heb gelukkig vervangende stickers gekregen achteraf, maar het was allesbehalve een goede ervaring (en zijn hoge prijs totaal niet waard). Vermijden!

Stickers transparant 180mm breed

Ferre

Heel goed

Namen

Miranda Geudens

Een hele mooie sticker ontvangen !

Sticker met elfjes en vlinders met naam erbij

Percy Mus

Top had wel een extra cadau verwacht

Sabine De Frenne

Super tevreden, vlotte levering

Gouden poezenpoot voor op de auto

SterSterSterLege sterLege ster

Stickers zijn ok maar niet duidelijk over leveringstermijn en dure leveringskosten

Autostickers

Antwoord Stickers.be

Bedankt voor je feedback, fijn te horen dat je de stickers goed vond, Tijdens de feestdagen kersmis en nieuwajar zijn was leveringstermijn inderdaad langer dan gewoon.

Deel van sticker was in 2

Antwoord Stickers.be

Bedankt voor je feedback, Wat jammer dat je sticker verdeeld is aangekomen. Dat is een heel zeldzame klacht. De sticker was van hier volledig in 1 stuk verzonden, vermoedelijk is dat tijdens de levering gebeurd .

Geantwoord op

Stickers.be verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Stickers.be heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.1/10
  • checkEerste review geschreven op 17 juni 2021

Stickers.be

In onze sticker webshop vind je alle stickers, tekst stickers, naamstickers, stickers, tekst stickers en naamstickers, autostickers, baby aan boord stickers, bloemen stickers, hondenstickers, motorstickers, paardenstickers, stickers van smileys, sport stickers, eten en drinken stickers, … . Staat je sticker er niet tussen, laat het ons dan weten. Wij kunnen bijna alle stickers maken.

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Product of service:
Autosticker "Baby aan boord"

johnny nieste

Materiaal precies geleverd zoals ik besteld had .

Product of service:
Sticker voor auto . I LOVE MY CAR .

Service impeccable, rapide, convivial et commande conforme

Stickers personnalise

Luc Druwe

Sticker auto - duitse herder kop

Pat Colignon

Naam stickers

Anita Waelburgs

SterSterSterSterLege ster

Heb al een paar keer stickers besteld en ze zijn van goede kwaliteit.

Autosticker

Ferre

Heel goed

Namen

Miranda Geudens

Een hele mooie sticker ontvangen !

Sticker met elfjes en vlinders met naam erbij

Percy Mus