Bodyshairstudio
- Geen
- Sterke punten
- Correcte en snelle levering
Slecht
Leek allemaal goed te gaan ( betrof paar stickers) opeens een raar bericht "er was 2 euro douane kosten niet betaalt". Helaas weer zo'n oplichters activiteit, levering duurde relatief lang.
Zeer goed!
Snelle levering mooi product
Gewoon SUPER
?
Perfecte sticker, gemakkelijk aan te brengen en TOP Kwaliteit!!!!!!!
Heel tevreden
Het duurde 9 dagen om 3 stickers te ontvangen. Dit lag nauwelijks aan postnl. De jarige was 6 dagen eerder jarig en kreeg dus lange tijd niets...
Ik ben snel en naar tevredenheid geholpen de bestelling was keurig netjes verpakt en volgens afspraak netjes op tijd bezorg
Bien
StickerMania verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
StickerMania heeft de volgende resultaten bereikt:
Slecht
Zeer goed!
Snelle levering mooi product
Gewoon SUPER
?
Perfecte sticker, gemakkelijk aan te brengen en TOP Kwaliteit!!!!!!!
Heel tevreden
Bien