Dupon Nederland BV
- Snelle reacties en leveringstijden
- Product of service:
- Verschillende stickers
Altijd blij met onze bestellingen
Over het algemeen hebben we het contact met Stickerkoning als prettig ervaren. Er werd snel en vriendelijk gereageerd en de stickervellen zelf waren mooi geworden. Helaas waren de vellen tijdens de productie verkeerd in de machine gelegd, waardoor de bedrukking op de achterkant ondersteboven stond. Na contact hierover zijn de stickers kosteloos herdrukt en hebben we de verkeerd gedrukte exemplaren geretourneerd. Het probleem is daarmee netjes opgelost.
Prachtig resultaat!
Geweldig
vlotte service
Denken goed mee, leveren fraai werk. Blij mee!
Snel en goede kwaliteit
prima
Ik heb uitstekende ervaringen met de service en deskundigheid en klantvriendelijkheid van de Stickerkoning !
Product is netjes geleverd conform mijn bestelling
heb stickers laten maken met Logo nooitteduur.nl
Een goede, snelle service met de juiste adviezen. Genoeg oplossingen op het gebied van maten en andere opties. Ook zijn de stickers hartstikke mooi geworden. En dat ook nog is voor een goede prijs!
Super vriendelijk en geven goede informatie.
TTG
Super geregeld
Stickerkoning verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Stickerkoning heeft de volgende resultaten bereikt:
Prachtig resultaat!
Geweldig
vlotte service
Denken goed mee, leveren fraai werk. Blij mee!
Snel en goede kwaliteit
prima
Product is netjes geleverd conform mijn bestelling
heb stickers laten maken met Logo nooitteduur.nl
Super vriendelijk en geven goede informatie.
TTG
Super geregeld