Timmerfabriek stadskanaal bv
- Goed en duidelijk overleg. Kwalitatief zeer mooie producten
- Product of service:
- Auto en borden stikkers
Zeer goed
Goede klantenservice, zowel telefonisch als via de mail. Kwaliteit stickers, uitstekend! Aanrader!
Prima resultaat motortank sticker
Eerste, en direct uiterst goede ervaring. In avonduren nog een offerte mogen ontvangen. Korte opvolging. Prima kwaliteit.
Helemaal goed.
Geweldig en snel
Uitstekend, super behulpzame medewerkers (Sanne). Ik had geen ervaring met printen, en stickerkoning heeft me het aanleveren van de juiste documenten uit handen genomen.
Heel positief !!!
uitstekend
Het was mijn eerste kennismaking met de Stickerkoning. Voor een kritische klant, dus spannend. Ik ben uitstekend, vriendelijk en accuraat geholpen in het hele proces.
Goed bedrijf, slechte vervoerder
Vlotte reactie op vragen, goede service, uitstekend product
Fijne communicatie, snel een ontwerp en razend snel geleverd
Denken heel goed mee, erg flexibel
Stickerkoning verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Stickerkoning heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima resultaat motortank sticker