Cetraco
- Sterke punten
- voor een leek lastig om keuze te maken maar bij telefonisch contact perfect geholpen
- Verbeterpunten of tips
- meer voorbeelden op de site voor keuze
- Product of service:
- stickers
Helemaal prima
Ik had wat moeite om een bestelling voor elkaar te krijgen ivm een btw nummer wat niet lekker ging. Daarna heel snel contact en is alles door hun ingevuld en rond gemaakt. Top service.
uitstekend goed geholpen en goede professionele uitleg
Zeer goede ervaring
Ik ga nergens anders meer naartoe. Super kwaliteit, vriendelijke & heldere klantenservice en bereid mee te denken. Echt een aanrader!
Positief, en snelle reactie, actie.
prima!
Positief. Willen meedenken. Erg fijn, vooral als je niet zo in de materie zit.
Goede kwaliteit, snelle levering en mét een telefonische helpdesk waar Dimphy zeer behulpzaam is en een expert op het gebied van stickers.
Contact verliep erg goed. Ik ben erg tevreden met de stickers!
Heel erg goed geholpen door de klantenservice met samples. Er werd meegedacht en de bestelling ging vlot en netjes ontvangen.
Ik ben echt super tevreden met de service, en het product wat ik ontvangen heb! Marte heeft mij echt uitstekend geholpen, en is above en beyond gegaan om ervoor te zorgen dat onze spoedbestelling voor een groot event besteld kon worden, en ook op tijd geleverd werd. Ik vond het lastig om het bestand helemaal goed aan te leveren aangezien ik niet veel ervaring heb in bijvoorbeeld Adobe Indesign, maar zij heeft mij uitstekend geholpen hiermee. Ik kreeg snelle reacties, en de raamsticker die wij uiteindelijk ontvangen hebben was echt nog beter qua design en kwaliteit dan ik verwacht had. Echt heel blij mee!!
goed
Ik heb meerdere projecten door sticker koning laten uitvoeren ,en ben super tevreden het personeel denkt ook met je mee hoe je het beste product en kwaliteit krijgt ,zeer professioneel en kundige mensen
Stickerkoning verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Stickerkoning heeft de volgende resultaten bereikt:
Helemaal prima
uitstekend goed geholpen en goede professionele uitleg
Zeer goede ervaring
Positief, en snelle reactie, actie.
prima!
Positief. Willen meedenken. Erg fijn, vooral als je niet zo in de materie zit.
Contact verliep erg goed. Ik ben erg tevreden met de stickers!
goed
Stickerkoning heeft de volgende resultaten bereikt: