Melktap Hof Espelo Enschede
- Product of service:
- etiketten tbv melkflessen
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Snel duidelijk antwoord met aanbeveling van de klantenservice
Goede service
Makkelijk je eigen stickers maken
Gebruikersvriendelijke website om je ontwerp aan te leveren
Gemakkelijk
Perfecte kwaliteit!
snel geleverd, goede kwaliteit en duidelijk voorbeeld hoe het word,en makkelijk te bestellen via voorbeelden. de site is ook voor een leek makkelijk in tevullen.
Snelle levering en erg goede kwaliteit!
Stickers vallen wat tegen. Ik vond de kleine stickers erg dun en de groene kleur van de grote stickers is alleen op een witte ondergrond te zien
duidelijke website, mooie kwaliteit
De resolutie was uiteindelijk slecht dit is zeer jammer , men zou denken dat eerst word gekeken of het resultaat naar behoren is helaas dit is niet zo
Mooi product, zoals verwacht.
Prima kwaliteit en service.
Sticker.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Sticker.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Snel duidelijk antwoord met aanbeveling van de klantenservice
Goede service
Makkelijk je eigen stickers maken
Gebruikersvriendelijke website om je ontwerp aan te leveren
Gemakkelijk
Perfecte kwaliteit!
Snelle levering en erg goede kwaliteit!
duidelijke website, mooie kwaliteit
Mooi product, zoals verwacht.
Prima kwaliteit en service.
Sticker.nl heeft de volgende resultaten bereikt: