Anton
Alleen de levertijd is wat lang verder ben ik uitermate tevreden over de zoetjes.
- Product of service:
- Stevija zoetjes
Lekkere zoetjes die ook niet te groot zijn..want sommigen andere passen niet in dispenser
Heb de stevija vloeibaar 1 ltr besteld, snel geleverd, moet alleen even wennen aan de fles met overgieten, maar verder helemaal goed
De vlotte en goede service vind ik top bij SteviJa De postbox bezorging van DHL is ook goed . Je haalt het op wanneer zelf wilt ( binnen 7dgn )
Bestel slechts de zoetjes maar zeer tevreden.
Ben al jaren klant tot volle tevredenheid alleen de bezorgdienst DHL laat wat te wensen over vanwege de bezorging
Goede en snelle Service, Ga zo door
Prima ,ga zo door
Prima, al jaren.
Heerlijke zoetjes zonder lactose e.d, waardoor je bloedsuiker niet omhoog gaat! Stevia en erythrol zijn de enige zoetjes die de bloedsuiker stabiel houden. Snelle service!
bestel al jaren stevija hier. Snelle service en contact is goed. De zoetjes voor in de koffie zijn perfect van smaak. Heb vele andere merken geprobeerd maar deze is het lekkerst.
Prima, snelle levering en bij problemen wordt er een goede oplossing geboden
Normaal een snelle levering, nu met kerst even niet. Fijne zoetjes geen nare bijsmaak en weet dat ze goed zijn.
Altijd snelle levering
perfect
SteviJa verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
SteviJa heeft de volgende resultaten bereikt:
Bestel slechts de zoetjes maar zeer tevreden.
Goede en snelle Service, Ga zo door
Prima ,ga zo door