9.1 /10

checkbox97% beveelt Stern aan!

Huub van Gerven

Huur bij mabi voor 100% tevredenheid

Goede en luxe voertuigen

Camiel stroobant

Huren auto

Beschrijf hier uw ervaring
Goeie ervaring netjes geholpen en vriendelijke medewerkers.

S Boudewijns.

SterSterSterSterLege ster

De Rolls Royce van de autoverhuur.

Beschrijf hier uw ervaring
Uitermate tevreden, al tijden, over MABI. Alles 100% in orde, vanaf de reservering tot het inleveren. Prima de luxe.

Dhr Jan keysers

Met de bus van mabi naar Oostenrijk

Beschrijf hier uw ervaring
Super bus een hybride voor 9 personen ,comfortabele en een goede koele bus met veel laadruimte

John doe

Geweldig en behulpzaam

Aangenaam

Mick

9-persoonsbus

Beschrijf hier uw ervaring
Ik huur hier al jaren een bus voor een weekend. Altijd netjes geholpen, nette prijs en zeker een aanrader.

Creative M. Connect

Uitstekende service bij MABI Rotterdam Zuid, elke keer weer top!

Beschrijf hier uw ervaring
Ik geef MABI locatie Rotterdam Zuid een dikke 10! De service aan de balie is altijd uitstekend. Het team is vriendelijk, geduldig en zorgt ervoor dat er steeds een auto klaarstaat die perfect bij mijn wensen past. Ik regel mijn reserveringen altijd direct aan de balie (niet online), en dat persoonlijke contact maakt echt het verschil. Van het boeken tot het afhandelen van de auto is alles professioneel en soepel geregeld. Ik hoop dat andere filialen net zo’n servicegericht team hebben als hier in Rotterdam Zuid. Service zoals deze verdient waardering, ook in 2025. Ik kom dan ook graag snel weer terug!

P. Remie

👌

Goede ervaring, top service

Harry

3weekse auto huur

Beschrijf hier uw ervaring
We hebben telefonische geboekt en dit vond ik het prettigst, onduidelijkheden konden gelijk beantwoord worden. Er is zelfs nog afspraken te maken mbt tijden van ophalen en terug brengen van de auto.

Monique van Geenen

Uitstekende service en prijs.

Beschrijf hier uw ervaring
Ik ben zeer tevreden over MABI locatie Breda. Snelle service en auto’s zien er altijd netjes en fris uit. Geen problemen om eventueel een dag langer te huren.

SC Scheemda

Busjes huren

Beschrijf hier uw ervaring
Prima wagen en super leuk om met de jeugd zo naar een toernooi te gaan!

Boris

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Teleurstellend

Beschrijf hier uw ervaring
Auto met totaal versleten banden meegekregen en vervolgens teleurstellende service en reactie.

Tekin

Boo

Top!

Goede service snel alles geregeld , makkelijk te reserveren

Kees Rijksen

Auto huur op het laatste moment

Zeer vriendelijke medewerker van filiaal Utrecht, meedenkend en service gericht

Stern verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Stern heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 26 februari 2016

Stern

Stern staat voor geïntegreerde dienstverlening in de automarkt, voor autobedrijven met toonaangevende merken, voor zakelijke en financiële autodienstverlening en voor autotechniek waaronder professioneel autoschadeherstel. Kortom een compleet mobiliteitspakket voor de Sternklant, met een focus op dienstverlening en duurzaamheid. Stern is met meer dan 100 vestigingen prominent aanwezig in de autodichte regio's van het land in de provincies Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant.

Postbus 94949

1090 GX Postbus 94949

Huub van Gerven

Huur bij mabi voor 100% tevredenheid

Goede en luxe voertuigen

Camiel stroobant

Huren auto

Beschrijf hier uw ervaring
Goeie ervaring netjes geholpen en vriendelijke medewerkers.

S Boudewijns.

SterSterSterSterLege ster

De Rolls Royce van de autoverhuur.

Dhr Jan keysers

Met de bus van mabi naar Oostenrijk

John doe

Geweldig en behulpzaam

Aangenaam

Mick

9-persoonsbus

Creative M. Connect

Uitstekende service bij MABI Rotterdam Zuid, elke keer weer top!

P. Remie

👌

Goede ervaring, top service

Harry

3weekse auto huur

Monique van Geenen

Uitstekende service en prijs.

SC Scheemda

Busjes huren

Beschrijf hier uw ervaring
Prima wagen en super leuk om met de jeugd zo naar een toernooi te gaan!

Boris

SterLege sterLege sterLege sterLege ster