9.1 /10

checkbox97% beveelt Stern aan!

David keus

Prima niuwe bus 1400 km gereden

Oryadek

Goede service plus vrije kilometers

Beschrijf hier uw ervaring
Goede service en ik kan de vrije kilometers erg waarderen.

Johnny

Top kwaliteit.

Beschrijf hier uw ervaring
Goede klantenservice. Vriendelijk personeel. Redelijke prijzen en aanbiedingen.

Dhr J.G Verkade

Mabi helemaal top

Beschrijf hier uw ervaring
Heb bij Mabi al meermaals een auto gehuurd. Altijd top geregeld, hebben ze je auto niet krijg je andere soms nog beter . Kortom altijd super geregeld, en jeweet waar je aan toe bent bij Mabi

Jennifer

Snel, fijn, vriendelijk

Beschrijf hier uw ervaring
Heel fijn team, snel geregeld. Meedenken in oplossingen!

Xiomara Hoogenstrijd-Massicot

Altijd een uitmuntende service bij Mabi Rotterdam Zuid

Beschrijf hier uw ervaring
Ik huur al jaren bij Mabi Mobility, voorheen SternRent, en heb in die tijd meerdere vestigingen geprobeerd. Toch kies ik steeds opnieuw voor de locatie Rotterdam Zuid aan de Laagjes. Ik reis er bewust een stukje verder voor, simpelweg omdat de service daar elke keer weer uitblinkt. Het team is oprecht klantvriendelijk, denkt actief mee en toont een flexibiliteit die je niet overal tegenkomt. Ze bellen vooraf om alles door te spreken en zorgen dat je nooit voor verrassingen komt te staan. Die combinatie van betrouwbaarheid, betrokkenheid en integriteit maakt dat ik altijd met een goed gevoel de weg op ga. Deze vestiging onderscheidt zich duidelijk in algehele ervaring en service. Een absolute aanrader voor iedereen die waarde hecht aan zekerheid en persoonlijke aandacht bij het huren van een auto.

Appie

Goed geregeld

Beschrijf hier uw ervaring
Voor de 2e keer en wederom top service.!

Remko Leeuwenkamp

Vriendelijke en prettige ontvangst

Beschrijf hier uw ervaring
Na telefonisch contact ben ik uitstekend geholpen en kon ik de auto ophalen.

Mayuran

Alles uitstekend

Kees en Annemiek Horsten-Brok

Een tevreden klant.

Beschrijf hier uw ervaring
We hadden een bus nodig om een bank op te halen in Friesland. We vonden het fijn dat er geen kilometerlimiet op zat.

Alex Verheijden

Zeer klantvriendelijk, goede auto, heldere afspraken

Beschrijf hier uw ervaring
Heel prettige contacten, goed meedenken over wat nodig is voor een reis naar Zweden en terug

Theo

Huur van Bakwagen

Beschrijf hier uw ervaring
Huur is prettig verlopen, aanpassen van aflever locatie van de auto was geen probleem. Zelfs was het mogelijk om te wisselen van auto type binnen de huur termijn van een week. Zeer behulpzaam personeel. Goede ervaringen en een aanrader wat mij betreft.

Arno van Heerde (Schiedam)

Huur 9-persoonsbus

Beschrijf hier uw ervaring
Heerlijke, goede en nette bus. Wel even wennen aan de automaat maar dat ging heel snel. Personeel was vriendelijk zoals altijd (Rdam Blijdorp). Goede huurprijs en gewoon een topservice. Tot de volgende keer!

Stern verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Stern heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 26 februari 2016

Stern

Stern staat voor geïntegreerde dienstverlening in de automarkt, voor autobedrijven met toonaangevende merken, voor zakelijke en financiële autodienstverlening en voor autotechniek waaronder professioneel autoschadeherstel. Kortom een compleet mobiliteitspakket voor de Sternklant, met een focus op dienstverlening en duurzaamheid. Stern is met meer dan 100 vestigingen prominent aanwezig in de autodichte regio's van het land in de provincies Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant.

Postbus 94949

Prima niuwe bus 1400 km gereden

Oryadek

Goede service plus vrije kilometers

Beschrijf hier uw ervaring
Goede service en ik kan de vrije kilometers erg waarderen.

Johnny

Top kwaliteit.

Beschrijf hier uw ervaring
Goede klantenservice. Vriendelijk personeel. Redelijke prijzen en aanbiedingen.

Dhr J.G Verkade

Mabi helemaal top

Jennifer

Snel, fijn, vriendelijk

Beschrijf hier uw ervaring
Heel fijn team, snel geregeld. Meedenken in oplossingen!

Xiomara Hoogenstrijd-Massicot

Altijd een uitmuntende service bij Mabi Rotterdam Zuid

Appie

Goed geregeld

Beschrijf hier uw ervaring
Voor de 2e keer en wederom top service.!

Remko Leeuwenkamp

Vriendelijke en prettige ontvangst

Beschrijf hier uw ervaring
Na telefonisch contact ben ik uitstekend geholpen en kon ik de auto ophalen.

Mayuran

Zeer klantvriendelijk, goede auto, heldere afspraken

Theo

Huur van Bakwagen

Beschrijf hier uw ervaring

Arno van Heerde (Schiedam)

Huur 9-persoonsbus

Stern heeft de volgende resultaten bereikt: