Sterkado

Jacqueline

Ik bestelde een sieradenset (oorbellen, armbandje en ketting) met zwarte bloemen. De bestelling kwam snel maar de kwaliteit is slecht. Na 1x dragen brak de armband al. Teleurstellend.

Beste Jacqeline,
Bedankt voor je feedback.
Beste Jacqeline,
Bedankt voor je feedback.
Vervelend te lezen dat je niet tevreden bent met je gekozen cadeau. Kan je ons een e-mail sturen met je bestelnummer zodat wij kunnen kijken naar een passende oplossing.
De e-mail mag je sturen naar: klantenservice@sterkado.nl

Wenda Peters

Makkelijk te bestellen

Goedemorgen Wenda,
Bedankt voor je feedback. Fijn om te lezen dat je het bestelproces makkelijk vond.

Nico

Veel variatie. En een snelle levering bij de bestelling

Sylvia

Snelle levering en meer dan voldoende keuze.

Goedemorgen Sylvia,
Bedankt voor je feedback, we zijn blij dat je tevreden bent met ons aanbod en de levering.
Fijne dag!

Lian vd Velden

De oorbellen vallen mij tegen ik had ze wat donkerder verwacht maar voor karnaval is het prima. Ik had ook nog een bon van 2023 die was al niet geldig meer.

Goedemorgen Lian,
Goedemorgen Lian,
Bedankt voor je feedback. Jammer om te lezen dat je uitgekozen cadeau niet naar verwachting was. Wat betreft de geldigheid van je cadeaukaart, de geldigheid wordt gekozen door jouw werkgever. Je mag ons altijd een mail sturen met je barcode op, zodat wij kunnen kijken of we deze nog kunnen verlengen. Deze mail kan je sturen naar: klantenservice@sterkado.nl

Frank

Snel geleverd, weinig keus.

Maurice Goessens

Correct en zeer snel afgeleverd,chapeau

Aafke Dijk

Mooie cadeaus en een snelle levering.
Houden zo

Goedemorgen Aafke,
Bedankt voor je feedback. We zijn blij met je mooie compliment.