8.1 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox86% beveelt Sterkado aan!

E.

SterSterSterSterLege ster

Snelle levering en kado in goede staat. Een groter assortiment (kinder)boeken zou fijn zijn.

Saar

heel weinig keuze

Antwoord Sterkado

Hi Saar, bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review voor ons achter te laten. Wij proberen in ons assortiment altijd zoveel mogelijk cadeaus, cadeaukaarten en verschillende belevenissen op te nemen, zodat er voor iedereen wat leuks tussen zit, jammer dat er voor jou weinig keus was. We bekijken elk jaar ons assortiment opnieuw en hopen dat, mocht je nogmaals een STERKADOkaart ontvangen, ons assortiment je dat jaar wel aanspreekt. Ik zie dat het gelukkig wel gelukt is om een keuze te maken, en wens je daarom alsnog veel plezier met je cadeau! Met vriendelijke groet, klantenservice STERKADO

Flippy

SterSterLege sterLege sterLege ster

De kerstboom die ik binnen kreeg was erg veel punten waard. Ik kreeg een heel klein boompje met slechte kwaliteit en een korte sliert met lampjes die niet lang genoeg is. Twee takken van de nep-boom vielen al uit de stam van de boom.

Antwoord Sterkado

Bedankt voor je review! Wat jammer dat het cadeau niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. We hebben je na je review gemaild om samen naar een oplossing te kijken, maar hebben helaas nog geen reactie ontvangen. Neem gerust alsnog contact met ons op, zodat we dit samen kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Klantenservice STERKADO

heleen

snelle levering. leuk cadeautje. grotere keuze uit boeken zou nog mooier zijn.

Antwoord Sterkado

Goedemorgen Heleen, Dank voor je mooie review! Fijn dat je het cadeautje leuk vindt en dat de levering vlot verliep. Ik zal je feedback over de keuzemogelijkheid in het boekenassortiment natuurlijk intern bespreekbaar maken, zodat het inkoopteam dit wellicht mee kan nemen in de assortimentskeuze van volgend jaar. Veel plezier van je cadeau! Met vriendelijke groet, Annemijn Koen STERKADO

Rohit

SterSterSterLege sterLege ster

Idioot grote verpakking

john Meijer

Helemaal oke!!

Ruud

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Kreeg in december een voucher om iets uit te zoeken. Maar door dubbele vouchers was pas de derde met punten. Heb in September mijn kerstcadeau uitgezocht. Dat was overigens okay.

Antwoord Sterkado

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je uiteindelijk tevreden bent met je cadeau. Het was even puzzelen met die vouchers, maar hopelijk kunnen we je de volgende keer een nog soepelere ervaring bieden. We hopen je snel weer te mogen helpen!

Eveline Koskamp

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik heb een verrassingtocht in Brabant uitgezocht van Avontuur Dichtbij voor mijn te besteden punten ter waarde van € 30 a € 35. Hiervoor kreeg ik thuisgestuurd in een doosje 2 chocolaatjes, 2 zakjes thee, een voucher voor 2 kopjes koffie/thee, om te besteden bij een restaurant in de buurt van de verrassingstocht, en een uitgeprint A4-tje van een wandeling die rechtstreeks op internet te vinden is. Voor de waarde van de punten vind ik dit een ondermaatse prestatie, had hiervoor minimaal iets bij de koffie verwacht of een kop soep/ broodje na afloop van de wandeling. Ook werd voorgespiegeld dat de verrassingstocht ook een fiets- of kanotocht kon zijn, die waarschijnlijk duurder uit zou vallen dan een wandeling, of je moet je eigen fiets of kano meenemen. Sterkado hoeft Avontuur Dichtbij niet op te nemen in de cadeaulijst, jammer van het geld, gebodene staat niet in verhouding met het geleverde.

Erik Jansen

Moeizaam

Antwoord Sterkado

Bedankt voor je feedback. Jammer om te lezen dat je STERKADO als moeizaam hebt ervaren. Wij denken altijd graag mee. Je kunt ons bereiken via klantenservice@sterkado.nl.

Loes

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Weinig keuze voor de 1000 punten die ik cadeau heb gekregen. Wel veel andere cadeau bonnen die je dan weer elders moet gaan inwisselen (geen bol helaas) Tis niet mijn idee van een cadeau. Maar een gegeven paard kijken we niet in de bek. Toch wat uit gezocht. Na het plaatsen van de bestelling kreeg ik een mail met oa de mededeling dat er een verwachtte levertijd in zou staan, maar was een onduidelijk overzicht waar de helft van de factuur en info weg gevallen was. Ik kon er weinig duidelijkheid uit halen. Na een mail waarin ik duidelijkheid heb gevraagd bleek het artikel niet in het magazijn aanwezig te zijn. De punten zijn daarna terug gestort. Dat dan weer wel. Zoals gezegd vind ik het persoonlijk geen leuk cadeau.

Antwoord Sterkado

Beste Loes, Hartelijk dank voor je feedback en voor het delen van je ervaring. We vinden het jammer om te lezen dat het cadeau niet helemaal aansloot bij je verwachtingen. Ons doel is om met ons assortiment zoveel mogelijk mensen blij te maken, en jouw feedback helpt ons om te blijven verbeteren. Wat betreft de bevestigingsmail: ook goed dat je dit aangeeft. We begrijpen dat een duidelijk overzicht belangrijk is en nemen je opmerking mee om onze communicatie hieromtrent verder te verbeteren. Goed om te horen dat je punten na contact met ons correct zijn teruggestort. We hopen dat je alsnog een leuke invulling weet te vinden met je STERKADO. Met vriendelijke groet, Team STERKADO

Gwen

SterSterSterSterLege ster

Snelle service en prima product dusver.

Linda

Prima. Bij levering bleek 1 tafellamp kapot, na een mail hierover is me direct een nieuwe opgestuurd.

Hallo Linda, Dank je wel voor de mooie beoordeling. Het STERKADO team

Marjon

Goede service. Ik kon mijn voucher niet inleveren bij een sauna. Nu nieuwe punten gekregen en een mooi tafellampje uitgezocht.

Irma van de Kolk

Veel keuze, eenvoudig te bestellen. Snelle en goede aflevering. Had ook een plant besteld, prima afgeleverd, mooie plant.

Sandra

Pan was beschadigd maar een snelle reactie voor een oplossing

Dank je wel voor de mooie review. Is gewaardeerd! Het STERKADO team

Geantwoord op

Sterkado verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Sterkado heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.1/10
  • checkEerste review geschreven op 29 oktober 2013

Sterkado

STERKADO is een totaalleverancier van cadeauconcepten voor bedrijven en levert de leukste cadeaus voor hun personeel en relaties. Voor elke gelegenheid een geschikt cadeauconcept, zoals voor kerst, verjaardagen, bedankje en jubilea.

Jaap Bijzerweg 19

3446 CR Woerden

E.

Saar

heel weinig keuze

Flippy

heleen

snelle levering. leuk cadeautje. grotere keuze uit boeken zou nog mooier zijn.

Rohit

Loes

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Gwen

SterSterSterSterLege ster

Snelle service en prima product dusver.

Linda

Hallo Linda, Dank je wel voor de mooie beoordeling. Het STERKADO team