E.
Snelle levering en kado in goede staat. Een groter assortiment (kinder)boeken zou fijn zijn.
heel weinig keuze
De kerstboom die ik binnen kreeg was erg veel punten waard. Ik kreeg een heel klein boompje met slechte kwaliteit en een korte sliert met lampjes die niet lang genoeg is. Twee takken van de nep-boom vielen al uit de stam van de boom.
snelle levering. leuk cadeautje. grotere keuze uit boeken zou nog mooier zijn.
Idioot grote verpakking
Helemaal oke!!
Kreeg in december een voucher om iets uit te zoeken. Maar door dubbele vouchers was pas de derde met punten. Heb in September mijn kerstcadeau uitgezocht. Dat was overigens okay.
Ik heb een verrassingtocht in Brabant uitgezocht van Avontuur Dichtbij voor mijn te besteden punten ter waarde van € 30 a € 35. Hiervoor kreeg ik thuisgestuurd in een doosje 2 chocolaatjes, 2 zakjes thee, een voucher voor 2 kopjes koffie/thee, om te besteden bij een restaurant in de buurt van de verrassingstocht, en een uitgeprint A4-tje van een wandeling die rechtstreeks op internet te vinden is. Voor de waarde van de punten vind ik dit een ondermaatse prestatie, had hiervoor minimaal iets bij de koffie verwacht of een kop soep/ broodje na afloop van de wandeling. Ook werd voorgespiegeld dat de verrassingstocht ook een fiets- of kanotocht kon zijn, die waarschijnlijk duurder uit zou vallen dan een wandeling, of je moet je eigen fiets of kano meenemen. Sterkado hoeft Avontuur Dichtbij niet op te nemen in de cadeaulijst, jammer van het geld, gebodene staat niet in verhouding met het geleverde.
Moeizaam
Weinig keuze voor de 1000 punten die ik cadeau heb gekregen. Wel veel andere cadeau bonnen die je dan weer elders moet gaan inwisselen (geen bol helaas) Tis niet mijn idee van een cadeau. Maar een gegeven paard kijken we niet in de bek. Toch wat uit gezocht. Na het plaatsen van de bestelling kreeg ik een mail met oa de mededeling dat er een verwachtte levertijd in zou staan, maar was een onduidelijk overzicht waar de helft van de factuur en info weg gevallen was. Ik kon er weinig duidelijkheid uit halen. Na een mail waarin ik duidelijkheid heb gevraagd bleek het artikel niet in het magazijn aanwezig te zijn. De punten zijn daarna terug gestort. Dat dan weer wel. Zoals gezegd vind ik het persoonlijk geen leuk cadeau.
Snelle service en prima product dusver.
Prima. Bij levering bleek 1 tafellamp kapot, na een mail hierover is me direct een nieuwe opgestuurd.
Goede service. Ik kon mijn voucher niet inleveren bij een sauna. Nu nieuwe punten gekregen en een mooi tafellampje uitgezocht.
Veel keuze, eenvoudig te bestellen. Snelle en goede aflevering. Had ook een plant besteld, prima afgeleverd, mooie plant.
Pan was beschadigd maar een snelle reactie voor een oplossing
Sterkado verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Sterkado heeft de volgende resultaten bereikt:
heel weinig keuze
snelle levering. leuk cadeautje. grotere keuze uit boeken zou nog mooier zijn.
Idioot grote verpakking
Helemaal oke!!
Moeizaam
Snelle service en prima product dusver.
Pan was beschadigd maar een snelle reactie voor een oplossing
Sterkado heeft de volgende resultaten bereikt: