A. Van de Wiel
Leuke cadeaubonnen. Alleen jammer?als je vragen hebt dat deze niet beantwoord worden.
Betreft e-book. Per ongeluk besteld , annuleren niet mogelijk, link niet kunnen openen. Mail gestuurd, maar niet tevreden over het antwoord.
Mooie producten op leuke site
Ruime keus, goede service.
Zeer goed, voldoende keus!
Zeer goed
Bestelling was op tijd
Ik heb een maandblad gekozen. Omdat ik hem nog niet had ontvangen hierover een vraag gesteld die heel snel werd beantwoord inclusief wanneer ik het blad zou gaan krijgen!!. Superservice, dank daarvoor!!
Snelle levering en kado in goede staat. Een groter assortiment (kinder)boeken zou fijn zijn.
heel weinig keuze
De kerstboom die ik binnen kreeg was erg veel punten waard. Ik kreeg een heel klein boompje met slechte kwaliteit en een korte sliert met lampjes die niet lang genoeg is. Twee takken van de nep-boom vielen al uit de stam van de boom.
snelle levering. leuk cadeautje. grotere keuze uit boeken zou nog mooier zijn.
Idioot grote verpakking
Helemaal oke!!
Kreeg in december een voucher om iets uit te zoeken. Maar door dubbele vouchers was pas de derde met punten. Heb in September mijn kerstcadeau uitgezocht. Dat was overigens okay.
Sterkado verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Sterkado heeft de volgende resultaten bereikt:
Mooie producten op leuke site
Ruime keus, goede service.
Zeer goed, voldoende keus!
Zeer goed
Bestelling was op tijd
heel weinig keuze
snelle levering. leuk cadeautje. grotere keuze uit boeken zou nog mooier zijn.
Idioot grote verpakking
Helemaal oke!!