Ruben
- Sterke punten
- Gewoon OK
prima
Top product. Voldoet aan de verwachting
Snel en goed geprijsd voor wat je krijgt.
Bezorging van 2 kuub boomsnippers: ging vlot en goed.
Zeer goed.
Goede kwaliteit !!
Gekocht 1m3 zak Douglas houtsnippers. Heel tevreden met bestelling,levering en prijs maar vooral het product zelf. Goede kwaliteit, schoon, ong.gelijke grootte en mooie kleur!
Goedefirma, goed zaken meegedaan. Ik vond alleen de bezorging wat minder. De vervoerder had weliswaar een mooie elektrische pompwagen, maar als je hem vergeet opgeladen., wordt alleen i neens veel moeilijker. Dus moest nu alles per kruiwagen naar plaats gebracht worden ( circa 100 m )
Hele goede ervaring met Sterhout. Bigbag aarde besteld, alles volgens afspraak verlopen. Ook zoals afgesproken, dat de chauffeur mij bij aankomst even zou bellen
Prima service, hele snelle levering, goed contact mbt aflevering
MAKKELIJK TE BESTELLEN EN SNELLE LEVERING
Goed product, slechte hoeveelheid. Ik haalde vorige week een m3 Franse boomschors los gestort in de aanhanger, echter bij thuiskomst nagemeten bleek het ca 750 liter te zijn. Er over gebeld, aangeboden nog een vrachtje te halen aangezien ik tekort kwam, maar dan wel 250 liter gratis. Niet dus, ze maken geen fouten! Altijd nameten dus als je hier iets haalt! Ik zoek een ander adres.
Correct
Minder dan de vorige keer, meer niet uitgezeefde rommel in het zand!
Sterhout verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Sterhout heeft de volgende resultaten bereikt:
prima
Top product. Voldoet aan de verwachting
Snel en goed geprijsd voor wat je krijgt.
Bezorging van 2 kuub boomsnippers: ging vlot en goed.
Zeer goed.
Goede kwaliteit !!
Prima service, hele snelle levering, goed contact mbt aflevering
MAKKELIJK TE BESTELLEN EN SNELLE LEVERING
Correct
Minder dan de vorige keer, meer niet uitgezeefde rommel in het zand!
Sterhout heeft de volgende resultaten bereikt: