Sterhout

HT de Boer

Prima service e contact.

Hiervoor tekort contact gehad.

Vroegh

Heb een pallet hout briketten gekocht.

Op tijd geleverd, en de chauffeur netjes achter op de plaats gezet.

MJN

Sterhout levert stipt op tijd conform je eigen voorkeur. Zetten de producten zo efficiënt mogelijk neer (als dat technisch). Het product voldoet aan de aankoop criteria en is van zeer goede... Sterhout levert stipt op tijd conform je eigen voorkeur. Zetten de producten zo efficiënt mogelijk neer (als dat technisch). Het product voldoet aan de aankoop criteria en is van zeer goede kwaliteit (Franse boomschors, klein). Geleverd in zeer stevige zakken van 2 kuub op houten pellets.

Tijdig, leveren wat je aankoopt, hoogwaardig producten.

Schrama

De pini kai briketten branden snel en lang

AV

Levering conform afspraak

Service gericht. Aardige chauffeur die meedenkt over losplek bestelling

Cor Hendriks

Het was heel gemakkelijk contact te maken en mijn wensen af te geven. Alles verliep snel en correct, ook de levering verliep tijdig. Het is zeker een pluimpje waard.

Snel, correct, tijdig en gemakkelijk

G.A. Tichelaar, leusden

Vlotte en nette levering van 2m3 als altijd. Gedroogd is ook echt droog, brandt mooi. De blokken zijn nu 28 ipv 25 cm lang ? waardoor lastig met laden. Groen geverfde pallet met pershouten blokken... Vlotte en nette levering van 2m3 als altijd. Gedroogd is ook echt droog, brandt mooi. De blokken zijn nu 28 ipv 25 cm lang ? waardoor lastig met laden. Groen geverfde pallet met pershouten blokken is voor het eerst. Erg vervelend. Veel afval in dat krat ook.

Levering,
goed droog,
‘vierkant’ is prettig!

Jan

Ons 5de jaar op rij dat wij het hout bij Sterhout bestellen, prettige site, goede droge kwaliteit hout en snelle levering. Nooit problemen gehad. De stookmixen zijn allemaal netjes verpakt en... Ons 5de jaar op rij dat wij het hout bij Sterhout bestellen, prettige site, goede droge kwaliteit hout en snelle levering. Nooit problemen gehad. De stookmixen zijn allemaal netjes verpakt en gestapeld, nagenoeg geen afvalhout ertussen. Super!

Kwaliteit product en snelle, correcte levering

Miriam

Goede prijs-kwaliteit en snelle levering

Goede prijs-kwaliteit en snelle levering

Berend Nimberg

Gelijk de vorige levering, ook nu weer uitstekend. Voor het eerst 2 m3 in bigbag.

compleet concept en goed gedroogd hout