Sterhout

Hans

Makkelijke bestel procedure precies op tijd geleverd en op de juiste plek op mijn oprit geleverd. Fijne chauffeur die goed overlegd waar ik de pallet wil hebben staan. Kwaliteit van hout is... Makkelijke bestel procedure precies op tijd geleverd en op de juiste plek op mijn oprit geleverd. Fijne chauffeur die goed overlegd waar ik de pallet wil hebben staan. Kwaliteit van hout is prima.
Kortom prijs /kwaliteit in orde. Tevreden klant

Ze leveren wat ze beloven.

Pierre Feenstra

Na Pini Kay brikketen te hebben besteld, zag ik te laat dat ze pas v/a 15 november 2023 geleverd konden worden,
Helaas door levering problemen leverancier, kon Sterhout geen duidelijk afspraak maken wanneer deze beschikbaar zouden komen.
Na 2 week nog niets te zijn geleverd bij Sterhout, kwam Sterhout nu met een voorstel, Geld retour, afwachten, of brikketten uitzoeken die op de site staan, voor de zelfde prijs als wat de Pini Kay brikketten zouden hebben gekost.
Voor de laatste optie (brikketten) heb ik gekozen, woensdag 29 november 2023 doorgegeven, en ja hoor de volgende dag al thuis bezorgd, volgens schema transporteur PDO.
Sterhout hartelijk dank voor het gebodene,
weer een zeer tevreden klant.

Goede communicatie, klantvriendelijk zowel aan de telefoon als via de mail :-))

Smith

4 kuub essenhout snippers besteld. De kwaliteit van de snippers waren slecht. Veel zaagsel en kleine snippers. In vergelijking met de 4 kuub essen snippers die een jaar eerder zijn geleverd is er... 4 kuub essenhout snippers besteld. De kwaliteit van de snippers waren slecht. Veel zaagsel en kleine snippers. In vergelijking met de 4 kuub essen snippers die een jaar eerder zijn geleverd is er een groot kwaliteitsverschil. Dit werd zeker erkent door Sterhout. Ik kreeg 2 kuub premium houtsnippers als na levering. Deze hoefde ik niet te betalen. Erg vriendelijk maar er is een groot verschil te zien met de snippers van voorgaand jaar en de kleine essenhouten snippers.
Dit is erg jammer

Men probeert het wel op te lossen.

M&M

Houtbriketten, snelle correcte levering en niet duur

Makkelijk bestellen, zeer snelle levering

H.spoelstra

Zeer coulant

Vriendelijk en adequaat probleem oplossen bij levering van hout.

AD

Heel positieve ervaring! Prettig contact, goede mondelinge toelichting en duidelijke antwoorden op mijn vragen. Daarna zeer vlotte levering en ideaal haardhout. Kortom: 'k Ben zeer tevreden!

Contact prettig & prima hout!!

Ton

niet duur

John lemnen

2 big bags compost besteld, correcte en snelle levering, bijna op de minuut correct

Zeer vriendelijke chauffeur

Klootsema

Pini kay houtbriketten gekocht

Alles super volgens afspraak bezorgd

Frank

Eerste bestelling gedaan bij Sterhout. Prima website, duidelijke afspraken en geen gedoe achteraf.

levering volgens afspraak