Pierre
Je moet 3700 punten hebben voor een Bol bon je krijgt per ingevult hooguit 100 punten of 3 punten eens in de twee weken krijg je een invullijst dus reken maar uit hoelang je erover doet voor 3700 punten
matig
Overzichtelijke site aanbod van enquetes is prima
Oke
Leuk om je mening te laten horen . En je spaart ongemerkt voor Cadeau bonnen
Leuk manier van sociale media tijd
Leuke verdiensten voor weinig moeite
Fijn dat ik kan helpen met enquetes en zo zelf ook kan sparen voor een bol cadeaukaart!
Interessante onderwerpen, niet al te lange vragenlijsten, daardoor leuk om in te vullen
Positief , er worden duidelijke enquêtes gemaakt , waar je eigen keus is om mee te doen . Tevens word je beloond met punten hierdoor heb ik deze week mijn 1e cadeaukaart kunnen verzegelen.
Leuke enquetes om in te vullen.
Leuk
Leuk om een bijdrage te leveren de ontwikkeling van nieuwe producten/diensten
Actuele stempunt items
Ik heb een goede en fijne ervaring met Stempunt.
StemPunt verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
StemPunt heeft de volgende resultaten bereikt:
matig
Overzichtelijke site aanbod van enquetes is prima
Oke
Leuk om je mening te laten horen . En je spaart ongemerkt voor Cadeau bonnen
Leuk manier van sociale media tijd
Leuke verdiensten voor weinig moeite
Leuke enquetes om in te vullen.
Leuk
Leuk om een bijdrage te leveren de ontwikkeling van nieuwe producten/diensten
Actuele stempunt items
Ik heb een goede en fijne ervaring met Stempunt.
StemPunt heeft de volgende resultaten bereikt: