8.9 /10

checkbox97% beveelt StemPunt aan!

Pierre

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Je moet 3700 punten hebben voor een Bol bon je krijgt per ingevult hooguit 100 punten of 3 punten eens in de twee weken krijg je een invullijst dus reken maar uit hoelang je erover doet voor 3700 punten

Antwoord StemPunt

Hi Pierre, Dank voor je review en feedback. We raden je aan de profielenquêtes in te vullen op het portaal. Gemiddeld ontvangen respondenten tussen de 1 en 6 uitnodigingen per maand. Als ervoor zorgt dat de profielenquêtes zijn bijgewerkt kunnen we je vaker selecteren voor onderzoeken. Vriendelijke groet, Anne Blok - het StemPunt team

A.S.K.

SterSterSterLege sterLege ster

matig

Antwoord StemPunt

Beste, Dank voor je review en feedback. We horen graag wat we beter kunnen doen, zodat we voor verbetering kunnen zorgen! Stuur gerust een mail naar stempunt@stempunt.nu. Vriendelijke groet, Anne Blok - het StemPunt team

Diana Boonstra

Overzichtelijke site aanbod van enquetes is prima

Antwoord StemPunt

Hi Diana, Dank voor je positieve review! Dat waarderen we zeer. Vriendelijke groet, Anne Blok - het StemPunt team

Sake Boertje

Oke

Antwoord StemPunt

Hi Sake, Dank voor je hoge beoordeling! Dat wordt zeer gewaardeerd. Vriendelijke groet, Anne - het StemPunt team

Joke Bouckaert

Leuk om je mening te laten horen . En je spaart ongemerkt voor Cadeau bonnen

Antwoord StemPunt

Hi Joke, Dank voor de positieve en leuke review! We waarderen je deelname aan ons panel enorm. Vriendelijke groet, Anne - het StemPunt team

Bram

Leuk manier van sociale media tijd

Antwoord StemPunt

Hi Bram, Bedankt voor je positieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Vriendelijke groet, Anne - het StemPunt team

SterSterSterSterLege ster

Leuke verdiensten voor weinig moeite

Antwoord StemPunt

Hi Linda, Dank voor je positieve beoordeling! Vriendelijke groet, Anne - het StemPunt team

Ramy

Fijn dat ik kan helpen met enquetes en zo zelf ook kan sparen voor een bol cadeaukaart!

Antwoord StemPunt

Hi Ramy, Dank voor je positieve review! Veel spaarplezier. Vriendelijke groet, Anne Blok - StemPunt team

Linda

Interessante onderwerpen, niet al te lange vragenlijsten, daardoor leuk om in te vullen

Antwoord StemPunt

Hi Linda, Dank voor je leuke en positieve beoordeling. We waarderen je deelname aan ons panel enorm. Vriendelijke groet, Anne Blok - het StemPunt team

Jules

Positief , er worden duidelijke enquêtes gemaakt , waar je eigen keus is om mee te doen . Tevens word je beloond met punten hierdoor heb ik deze week mijn 1e cadeaukaart kunnen verzegelen.

Antwoord StemPunt

Hi Jules, Dank voor je leuke en positieve review. We waarderen je deelname aan ons panel zeer. Vriendelijke groet, Anne Blok - het StemPunt team

Wilma Entong

Leuke enquetes om in te vullen.

Antwoord StemPunt

Hi Wilma, Dank voor je positieve beoordeling. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over de enquêtes. We waarderen je deelname aan ons panel zeer. Vriendelijke groet, Anne Blok - het StemPunt team

Nvt

Leuk

Martijn Van der Kooij

Leuk om een bijdrage te leveren de ontwikkeling van nieuwe producten/diensten

Antwoord StemPunt

Hi Martijn, Dank voor je positieve review. We waarderen je mening zeer. Vriendelijke groet, Anne Blok - het StemPunt team

A J Lupker

Actuele stempunt items

Antwoord StemPunt

Hi, Dank voor je positieve beoordeling, dat waarderen we enorm! Vriendelijke groet, Anne - het StemPunt team

Dyona

Ik heb een goede en fijne ervaring met Stempunt.

Antwoord StemPunt

Hi Dyona, Dank voor je positieve review! Dat waarderen we enorm. Vriendelijke groet, Anne Blok - het StemPunt team

Geantwoord op

StemPunt verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

StemPunt heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 4 januari 2019

StemPunt

StemPunt is het online onderzoekspanel van Motivaction International en bestaat uit ruim 65.000 leden. Bij StemPunt doe je mee aan marktonderzoek door middel van het invullen van online enquêtes, waarmee je punten verdient. Deze punten kun je inwisselen voor leuke online cadeaubonnen of geef je punten cadeau via een donatie aan een goed doel. Met het invullen van de StemPunt enquêtes help jij organisaties en bedrijven te verbeteren en innoveren. Doe je ook mee?

Marnixkade 109 F

Leuke verdiensten voor weinig moeite

Ramy

Jules

Wilma Entong

Leuke enquetes om in te vullen.

Nvt

Leuk

Martijn Van der Kooij

Leuk om een bijdrage te leveren de ontwikkeling van nieuwe producten/diensten

A J Lupker

Actuele stempunt items

Dyona

Ik heb een goede en fijne ervaring met Stempunt.

StemPunt heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10