8.9 /10

checkbox97% beveelt StemPunt aan!

Jolanda Verhappen Barnhorn

Leuk en afwisselende enquêtes.

Siebrig schipper

SterSterSterSterLege ster

Fijne enquetes maar moeilijk in te loggen met dat robot gedoe!

Rob Toonen

Duidelijke, vaak interessante vragenlijsten, die fair worden beloond.

GS Lemans.

Regelmatig interessante enquêtes,leuk om te doen.

Sander

Leuke website. Enquetes zijn interessant om in te vullen en de beloning die eraan hangt is natuurlijk altijd leuk

Huub van Geffen

Leuke enquetes

Frank De Groot

SterSterSterSterLege ster

Gemakkelijke beloningen aanvragen,niet te lange of moeilijke enquetes.

Carolien Tuijthof

SterSterSterLege sterLege ster

Niet verkeerd, maar je moet wel heel veel tijd spenderen om een beloning te krijgen. Daarom enkel een aanrader voor mensen die er tijd voor hebben.

Antwoord StemPunt

Hi Carolien, Bedankt voor je feedback. Goed om dit aan ons te laten weten, we hechten veel waarde aan verbeterpunten. We hopen dat we het spaarprogramma in de toekomst nog aantrekkelijker voor je kunnen maken. Een tip om zoveel mogelijk uitnodigingen te ontvangen en dus zo snel mogelijk te kunnen verzilveren, is om alle profielvragenlijsten in te vullen en te updaten wanneer dat nodig is. Hoe completer jouw gegevens, hoe vaker je wordt uitgenodigd.  Mocht je vragen hebben, dan kan je altijd contact met ons opnemen via stempunt@stempunt.nu.  Vriendelijke groet, Anne Blok - het StemPunt team

Bert Dekker

De ervaring is leuk en leerzaam

Antwoord StemPunt

Hi Bert, Dank voor je positieve review. Dat wordt enorm gewaardeerd. Vriendelijke groet, Anne - het StemPunt team

Anita

Anouschka

Antwoord StemPunt

Hi Anouschka, Dank voor je positieve review. Dat wordt enorm gewaardeerd. Vriendelijke groet, Anne - het StemPunt team

Daniel

Top, een interessante manier om mijn mening over te brengen. Daarnaast is het sparen voor een waardebon ook een top.

Antwoord StemPunt

Hi Daniel, Dank voor deze leuke en positieve review! We waarderen je deelname aan StemPunt zeer. Vriendelijke groet, Anne - het StemPunt team

Frans

SterSterSterHalve sterLege ster

Mooie en interessante enquêtes

Antwoord StemPunt

Hi Frans, Dank voor je positieve review. Dat wordt enorm gewaardeerd. Vriendelijke groet, Anne - het StemPunt team

A. Fleuren

Duidelijke enquêtes en snelle uitkering van punten. Laatst een cadeaubon uitgezocht voor mijn punten. Was direct binnen via de mail. Top.

Antwoord StemPunt

Hi A., Dank voor deze leuke en positieve review! We waarderen je deelname aan StemPunt zeer. Vriendelijke groet, Anne - het StemPunt team

Ali

SterSterSterSterLege ster

Leuk om te doen, fijne beloning!

Antwoord StemPunt

Hi Ali, Dank voor je positieve review. Dat wordt enorm gewaardeerd. Vriendelijke groet, Anne - het StemPunt team

Geantwoord op

StemPunt verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

StemPunt heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 4 januari 2019

StemPunt

StemPunt is het online onderzoekspanel van Motivaction International en bestaat uit ruim 65.000 leden. Bij StemPunt doe je mee aan marktonderzoek door middel van het invullen van online enquêtes, waarmee je punten verdient. Deze punten kun je inwisselen voor leuke online cadeaubonnen of geef je punten cadeau via een donatie aan een goed doel. Met het invullen van de StemPunt enquêtes help jij organisaties en bedrijven te verbeteren en innoveren. Doe je ook mee?

Marnixkade 109 F

1015 ZL Amsterdam

Jolanda Verhappen Barnhorn

Leuk en afwisselende enquêtes.

Siebrig schipper

SterSterSterSterLege ster

Fijne enquetes maar moeilijk in te loggen met dat robot gedoe!

Rob Toonen

Duidelijke, vaak interessante vragenlijsten, die fair worden beloond.

GS Lemans.

Regelmatig interessante enquêtes,leuk om te doen.

Sander

Huub van Geffen

Leuke enquetes

Frank De Groot

SterSterSterSterLege ster

Gemakkelijke beloningen aanvragen,niet te lange of moeilijke enquetes.

Carolien Tuijthof

Mooie en interessante enquêtes

A. Fleuren

Ali

SterSterSterSterLege ster

Leuk om te doen, fijne beloning!

StemPunt heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10