8.9 /10

checkbox97% beveelt StemPunt aan!

Marike Lievaart

Goede enquêtes - duidelijk zonder toeters en bellen - snel een cadeau verdiend

Antwoord StemPunt

Hi Marike, Dank voor je positieve review. Dat wordt zeer gewaardeerd. Vriendelijke groet, Anne (het StemPunt team)

Feer

Antwoord StemPunt

Hi Feer, Dank voor je review! Dat wordt zeer gewaardeerd. Vriendelijke groet, Anne (het StemPunt team)

Tim

SterSterSterSterLege ster

Ik heb een hele goede ervaring met StemPunt omdat ik punten kan verdienen als ik anders toch op mijn telefoon zat

Antwoord StemPunt

Hi Tim, Dank voor je leuke en positieve review. Dat wordt enorm gewaardeerd. Vriendelijke groet, Anne (het StemPunt team)

Trijntje Reinders

Waardevol, betrouwbaar en lonend om je mening te kunnen geven.

Antwoord StemPunt

Hi Trijntje, Dank voor je leuke en positieve review. We zijn erg blij met jouw deelname aan ons panel. Vriendelijke groet, Anne (het StemPunt team)

Ids Kingma

Zeer waardevolle meningen

Antwoord StemPunt

Hi Ids, Dank voor je review. We waarderen je mening zeer. Vriendelijke groet, Anne (het StemPunt team)

Frits Jansink

Prima site

Antwoord StemPunt

Hi Frits, Dank voor je positieve review. Dat waarderen we zeer. Vriendelijke groet, Anne (het StemPunt team)

Bubbelientje

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Systeem zegt te weinig saldo als ik met 3835 punten een bon wil bestellen van 3700 punten. Klopt niet. 2 keer mail gestuurd, hoe dit kan en of het opgelost kan worden. Geen enkele reactie. Er staan nu weer 2 enquetes klaar, maar ik ga daar geen tijd aan besteden als ik na al die enquetes vervolgens mijn punten niet kan inwisselen. Erg jammer dat ik gewoon geen reactie krijg tot 2 keer toe.

Antwoord StemPunt

Hi Mirjam, Wat vervelend om te horen dat onze reactie niet goed is aangekomen. Ik zie in het systeem dat we op jouw mails hebben gereageerd. Heb je deze inmiddels ontvangen? Anders hierbij het volgende advies: - Ververs de pagina met Ctrl + F5. - Linksboven in het menu staat een winkelwagen icoon. Klik daarop om naar de winkelwagen te gaan. - Indien daar al een artikel staat, klik dan rechts op het kruisje om het artikel te verwijderen. Vriendelijke groet, Anne (het StemPunt team)

J

Leuk om te dienen, maar ingewisseld punten niet ontvangen

Antwoord StemPunt

Hi Jorine, Wat vervelend dat je cadeaubon niet is aangekomen. Zou je een mail willen sturen naar stempunt@stempunt.nu. Dan zorgt onze helpdesk ervoor dat jij deze alsnog ontvangt. Vriendelijke groet, Anne (het StemPunt team)

Randy

Het heeft de meest verschillende onderwerpen

Antwoord StemPunt

Hi Randy, Bedankt voor je positieve review. We zijn erg blij met jouw deelname aan ons panel! Groetjes Anne - het StemPunt team

Postma

SterSterSterLege sterLege ster

Duidelijke interviews

Antwoord StemPunt

Hi Rindert, Dank voor deze leuke en positieve review! We waarderen je deelname aan StemPunt! Vriendelijke groet, Anne - het StemPunt team

J. Dijkstra

Mooi om te doen

Antwoord StemPunt

Hi Johannes, Bedankt voor je positieve review. We zijn erg blij met jouw deelname aan ons panel! Groetjes Anne - het StemPunt team

peter

prima zo, maar toch wel veel buiten mijn geboortedatum zal ik maar zeggen

Antwoord StemPunt

Hi Peter, Bedankt voor je positieve review. We zijn erg blij met jouw deelname aan ons panel! Het kan inderdaad zijn dat onze onderzoeken op het moment gericht zijn op een doelgroep waar jij net niet bij hoort. Hopelijk komen er binnenkort meer onderzoeken waar jij aan mee kan doen. Groetjes Anne - het StemPunt team

Jolanda

Leuke en interessante stellingen

Antwoord StemPunt

Hi Jolanda, Bedankt voor je positieve review. We zijn erg blij met jouw deelname aan ons panel! Groetjes Anne - het StemPunt team

Janine

SterSterSterSterLege ster

Werkt gemakkelijk en snel. Duurt wel even voordat je genoeg punten hebt verzameld om in te kunnen wisselen

Antwoord StemPunt

Hi Janine, Bedankt voor je positieve review. We zijn erg blij met jouw deelname aan ons panel! Groetjes Anne - het StemPunt team

Eduard van de haar

Ik vind dat dit gaat over interessante items.

Antwoord StemPunt

Hi Eduard, Dank voor deze leuke en positieve review! We waarderen je deelname aan StemPunt! Vriendelijke groet, Anne - het StemPunt team

Geantwoord op

StemPunt verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

StemPunt heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 4 januari 2019

StemPunt

StemPunt is het online onderzoekspanel van Motivaction International en bestaat uit ruim 75.000 leden. Bij StemPunt doe je mee aan marktonderzoek door middel van het invullen van online enquêtes, waarmee je punten verdient. Deze punten kun je inwisselen voor leuke online cadeaubonnen of geef je punten cadeau via een donatie aan een goed doel. Met het invullen van de StemPunt enquêtes help jij organisaties en bedrijven te verbeteren en innoveren. Doe je ook mee?

Marnixkade 109 F

1015 ZL Amsterdam

Marike Lievaart

Goede enquêtes - duidelijk zonder toeters en bellen - snel een cadeau verdiend

Feer

Tim

Trijntje Reinders

Waardevol, betrouwbaar en lonend om je mening te kunnen geven.

Ids Kingma

Jolanda

Leuke en interessante stellingen

Janine

Eduard van de haar

Ik vind dat dit gaat over interessante items.

StemPunt heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10