Thea Janssen-Luijten
Wel goed. Fijne bol.com bon gehad
Hier in kan ik mee stemmen in wat ik belangrijk vindt, bij zowel alle consumenten items die aan bod komen.
Je kunt bij stempunt een beetje geld verdienen. Maar dan echt maar een beetje, in mijn geval dan. Vroeger kreeg ik meer enquêtes.
Erg leuk
Leuke site om je mening te geven!
StemPunt is een leuke manier om over dingen na te denken terwijl je een enquête invult. En je verdient er nog geld mee ook! Dat was overigens razendsnel overgemaakt!
Prima. Mag wel Wat vaker een enquete zijn om in te vullen
Ik vind het leuk en interessant om mee te doen en mijn mening te geven over de onderwerpen, die behandeld worden.
Fijn, werkt goed en de enquetes zijn niet te lang en makkelijk in te vullen
Erg leuk om mee te denken met bepaalde onderwerpen waar je anders misschien niet bij stil staat en er vervolgens ook nog wat aan overhouden.
De enquêtes kun je invullen wanneer het jou uitkomt. Dus geen verplichtingen. Inwisselen voor bijvoorbeeld een cadeaubon gaat heel makkelijk en snel.
Leuke vragen
prima
Goed platform om enquêtes in te vullen en cadeaubonnen te verdienen. Er zijn veel enquêtes beschikbaar.
Leuk afwissellend en goed
StemPunt verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
StemPunt heeft de volgende resultaten bereikt:
Erg leuk
Leuke site om je mening te geven!
Prima. Mag wel Wat vaker een enquete zijn om in te vullen
Fijn, werkt goed en de enquetes zijn niet te lang en makkelijk in te vullen