Bart
Leuke vragenlijsten
Ik vind het wel prettig werken.
Heldere enquêtes en vragenlijsten. Leuk om in te vullen en je mening over diverse uiteenlopende onderwerpen te geven en daarmee punten te verdienen voor uitbetaling.
Prima enqueteburo!!!
Ingevuld
De stemming voor of tegen zijn vaak iets te kort door de bocht. Soms ben je al een tijdje bezig met een enquête en blijk je niet de doelgroep te zijn of loopt het vast. In beide gevallen geen punten. Om 10 euro cadeaubon te krijgen moet je 3500 punten hebben. Heel wat enquêtes in te vullen dus.
Ik vul al meerdere jaren de enquêtes in en heb daarmee al veel cadeaubonnen verdient. Dus leuk om te doen en leuke beloning voor de moeite.
Gemakkelijk geld verdienen
Goede ervaring
Stempunt is een prettige manier om je mening te delen. Tevens wordt jr ook nog beloond voor de moeite. Ik zou het iedereen aanbevelen.
Stempunt is een mooie manier om met een klik punten te verdien voor geld of bonnen. Weinig moeite om een spaarpotje te verdienen.
Ik ben eens gaan kijken in mijn account en sinds 6 juni 2012 vul ik hun vragenlijsten in! Er was een tijd dat je Monopoly en Mens Erger Je Niet in speelmat-vorm kon bestellen, maar ik was toen te laat. Want daarna was het een periode met alleen cadeaubonnen. Vond ik eigenlijk ook niet erg. Pas in 2022 ben ik consequent wat met m'n punten gaan doen: regelmatig een cadeaubon van Bol! Je kunt altijd zien hoeveel tijd een vragenlijst kost en hoeveel punten je ermee kan krijgen. Wacht niet tot vragenlijsten met veel punten, maar vul zoveel mogelijk in als je er zin in hebt. Voor je het weet kun jij ook een cadeaubon fixen met je StemPunten! Nu vandaag zie ik dat je je punten ook kan inwisselen voor geld, maar ik ben echt zó gewend om cadeaubonnen ermee te halen... ik vind het voor nu goed zo. Verwacht niet dat je er rijk mee gaat worden, maar het is wel leuk om te weten wat je met je punten kan doen. Ik zie mij zelf niet weggaan bij StemPunt, op naar naar de 20 jaar StemPunter in 2032!!
Interessante enquêtes breed georiënteerd en zinvol
Leuk vragen lijsten en je krijgt er nog punten voor ook. Meld je gewoon aan en geef je mening ik vindt het leuk om te doen
werkt lekker
StemPunt verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
StemPunt heeft de volgende resultaten bereikt:
Leuke vragenlijsten
Ik vind het wel prettig werken.
Prima enqueteburo!!!
Ingevuld