Gerard Regeer
een prima manier om je standpunt te kunnen geven en die van anderen te kunnen lezen.
Fijn om je stem te delen
Leuk om in ge vullen
Uitstekend. Duidelijke enquêtes en prima verdiensten
Makkelijk te gebruiken
Goede ervaring
Een leuke site en leuke onderzoeken
Via StemPunt ontvang je afwisselende en ter zake doende enquetes, waar je ook een leuke beloning voor krijgt.stempunt
simpel en soms interessant
Prima maar mag vaker
Intersant ,leuk en ook leuk dat je punten kan sparen voor een kadobon naar keuze en of je punten inwisselen goede doel
Leuke stellingen en enquetes.
Duidelijke korte vragen, leerzaam om mee te doen
Helder en duidelijk.
Interessante vragen
StemPunt verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
StemPunt heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede ervaring
Een leuke site en leuke onderzoeken
simpel en soms interessant
Prima maar mag vaker
Leuke stellingen en enquetes.
Duidelijke korte vragen, leerzaam om mee te doen
Helder en duidelijk.