John
ja heel goed
prima; mooie beloning
Leuke manier om punten te verdienen
Duidelijke vraagstellingen, leuk om in te vullen
Leuk om af en toe een enquête in te vullen en met mijn mening ertoe te kunnen doen en als beloning te kunnen sparen voor leuke beloningen
Zeet positief Ik had een fout gemaakt met punten inwissellen,een mailtje gestuurd ,en vlug daarna kreeg ik bericht hoe ik het kon oplossen.Het is daarna gelukt!!!Mijn oprechte dank.
Gevarieerde onderzoeken, leuk om je mening over verschillende onderwerpen te geven voor een vergoeding in de vorm van een kadobon of een gift aan een goed doel.
Prma
StemPunt verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
StemPunt heeft de volgende resultaten bereikt:
Fijne, niet te lange enquêtes, over prettige onderwerpen