8.6 /10

checkbox95% beveelt Stempels.nl aan!

Walter Janssens

WvR sieraden

prima

Particule A Srl.

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

De verkeerde stempel is opgestuurd en moest hem terugsturen, de stempel die wij bested hebben was niet op voorraad en we zijn nog steeds aan het wachten op de goede stempel, we hebben tot nu toe geen informatie ontvangen wanneer we de juiste stempel kunnen verwachten, de verkeerde stempel is teruggestuurd en we hebben alle info daarvoor opgestuurd maar daar ook geen antwoord op ontvangen.

Graag meer duidelijke informatie over hoe te reageren als er iets fout loopt

Schrage, F.J.J.

NIET positief!

Kom belofte levertijd na (voor 12:00u besteld, volgende dag geleverd), zeker na telefonisch bevestigen!! Dit is mij 2x gebeurt dat er 4 WERKDAGEN overheen gaat voor ik levering binnen krijg.
Telefonisch snel en vriendelijk antwoord

Hologi

Snelle bestelprocedure, maar after-sales is werkpunt

snelle verwerking van orders
verkeerde stempel werd geleverd, en er werd niet teruggekomen op mijn vraag of ervoor gezorgd werd dat de stempel die ik zelf besteld had (met persoonsgegevens en welke wellicht bij een andere klant terechtgekomen is), dan ook werd teruggehaald om oneigenlijk gebruik te vermijden.

Maximiliaan van der Werff

SterSterSterSterLege ster

Flesje inkt voor refill zou ik gewaardeerd hebben. Misschien heb ik die optie gemist tijdens bestellen

Dulce Maria Tequila

Helemaal tevreden

Het meedenken en er zorg voor dragen dat het product z.s.m. geleverd kan worden.

Iyad

Very good

Haarsalon Michelle

Top. Mijn inkt kussen was binnen één dag binnen voor een schappelijke prijs.

Goede uitleg bij product op website.

Harry

Uitstekend, alleen vond ik het moeilijk om de goede layout te vinden. Maar samen met de klantenservice is alles goed gekomen.

Prijs, klantenservice en snelheid.
De plaatjes bij de layout duidelijker maken.

Particulier

Geweldig en tevreden

De snelheid waar mee het gedaan werd

ni zi

prettig winkelen, snelle bezorging

Stempels.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Stempels.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10
  • checkEerste review geschreven op 25 maart 2014

Stempels.nl

Bij Stempels.nl kunt u stempels bestellen, rechtstreeks afkomstig van de fabrikant. U bent zeker van deskundige medewerkers en lage prijzen. Bij stempels.nl vermijdt u kosten, die u wel dient te betalen wanneer u uw stempels in een andere webwinkel koopt. Bij ons kunt u talloze stempels, voor zeer diverse doeleinden, gemakkelijk bestellen in het door u gewenste aantal. Danny, Nordin en Ivan staan voor u klaar.

Oderweg 2

Helemaal tevreden

Iyad

Very good

Haarsalon Michelle

Top. Mijn inkt kussen was binnen één dag binnen voor een schappelijke prijs.

Goede uitleg bij product op website.

Harry

Prijs, klantenservice en snelheid.
De plaatjes bij de layout duidelijker maken.

Particulier

Geweldig en tevreden