8.6 /10

checkbox95% beveelt Stempels.nl aan!

ZusterJuf

Ik heb ze gevonden Via google. Goede gepersonaliseerde stempels die ik snel in huis had. Zeker een aanrader.

Ik gevonden wat ik zocht stempels met mijn website en logan. Ik werd op de hoogte gesteld via de mail. De bezorging vast faster dan fast!

Eddy

goed

Henny

Prima bedrijf

Duidelijk en betaalbaar

Red-Bag

Duidelijke website. Aanleveren van de eigen tekst denk aan juiste grote lettertype en formaat lettertype.

De Jong

Zelf bij een mini-bestelling van nog geen 4 euro is er adequaat en vriendelijk klantcontact geweest .

Er bovenop zitten als er iets fout gaat en een alternatief aanbieden.

Annette

Goede snelle service, perfect resultaat

Acme Studios

Perfect transaction! Excellent communication, extremely fast delivery, top quality product.

ipl salon jeannette

SterSterSterSterLege ster

Correct behandeld met updates over de levering en snel bezorgd, kwaliteit was goed

My Sweet Lifestyle

Snelle levering en mooie kwaliteit!

Snelle levering en mooi resultaat

Krav Maga-L.C.O.S Diepenbeek

Gemakkelijk.

Goede kwaliteit

Bluebird Guitar Straps

Het is altijd spannend, wanneer je van je vertrouwde product over moet stappen naar iets nieuws. Maar wat zijn wij blij met deze keuze. De Stempelplaats heeft ons enorm geholpen en “gerust gesteld” over de mail, doormiddel van mee denken bij onze uitdagingen en de te maken keuzen. De Brand stempel die wij hier voor gebuikte, was 12 jaar geleden ook door de Stempelplaats voor ons gemaakt, maar met de combinatie van de Stroom regelaar, Pers en een nieuws CNC gefreesd logo… zijn wij weer helemaal blij, en kunnen wij onze gitaar banden naar een nog hoger level tillen, dankzij de geweldig services van de Stempelplaats. Ik ga jullie wederom aan iedereen aanraden. Super bedankt weer.

Het meedenken, voor wij onzen bestelling gingen maken

Sjoerd

Nette overzichtelijke site en keurig geleverd.

Alles was prima.
Alles netjes, snel en correct. Keurig!

EJB

SterSterSterHalve sterLege ster

Goed en snelle levering. Echter geen reactie op mijn vraag gehad.

reageren op vragen

GGD

Prima stempel en snelle levering

Sander van Bussel

Zeer snel en goed

Prijs, kwaliteit en snelheid

Stempels.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Stempels.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10
  • checkEerste review geschreven op 25 maart 2014

Stempels.nl

Bij Stempels.nl kunt u stempels bestellen, rechtstreeks afkomstig van de fabrikant. U bent zeker van deskundige medewerkers en lage prijzen. Bij stempels.nl vermijdt u kosten, die u wel dient te betalen wanneer u uw stempels in een andere webwinkel koopt. Bij ons kunt u talloze stempels, voor zeer diverse doeleinden, gemakkelijk bestellen in het door u gewenste aantal. Danny, Nordin en Ivan staan voor u klaar.

Oderweg 2

Prima bedrijf

Duidelijk en betaalbaar

Red-Bag

De Jong

Er bovenop zitten als er iets fout gaat en een alternatief aanbieden.

Annette

Goede snelle service, perfect resultaat

Acme Studios

ipl salon jeannette

My Sweet Lifestyle

Snelle levering en mooie kwaliteit!

Snelle levering en mooi resultaat

Krav Maga-L.C.O.S Diepenbeek

Gemakkelijk.

Goede kwaliteit

Bluebird Guitar Straps

Het meedenken, voor wij onzen bestelling gingen maken

Sjoerd

Nette overzichtelijke site en keurig geleverd.

Alles was prima.
Alles netjes, snel en correct. Keurig!

EJB

SterSterSterHalve sterLege ster

Goed en snelle levering. Echter geen reactie op mijn vraag gehad.

reageren op vragen

GGD