J van Diepen
- Sterke punten
- Kwaliteit, klantvriendelijk, snel in huis!
Kwaliteitsproducten super snel geleverd!
Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf, vooral de klantvriendelijkheid en de behulpzaamheid!!
Heel aangename ervaring! Perfecte service!
Uitstekend!!!
Wij hadden een houten stellingkast besteld, die heel snel werd geleverd. Toen ik hem wilde installeren bleek dat foutieve onderdelen geleverd waren. Na daarover te hebben gebeld zijn de goede onderdelen een dag later afgeleverd. Heel snel. Hij staat nu en het is een echt mooie kast.
Positief
Ik heb alleen maar zeer positieve ervaringen met dit bedrijf en kan het iedereen aanraden!
Jammer dat niet alle onderdelen (correct) geleverd zijn en er een nabestelling moest plaatsvinden.
Goed meegedacht en snelle service.
Volgende keer bestel ik hier weer. Heb goede kwaliteit stellingplaten ontvangen, ze werden snel geleverd, en waren erg betaalbaar
Supergoed product, vriendelijk, klantgericht en behulpzaam personeel, kortom: top!
Perfect!
Achttien jaar terug materiaal stellingskast bij dit bedrijf gekocht. I.v.m. wat veranderingen op locatie wat aanvulling nodig. Na die achttien jaar nu zonder afspraak langsgegaan. (Klant-)vriendelijk, adequaat geholpen, materiaal meegekregen. I.v.m. ontbreken pin apperaat factuur gemaild gekregen om achteraf (! ; spullen meegekregen) te betalen.
Erg goede kasten. Ontzettend makkelijk in elkaar te zetten en heel mooi. Vooral tegen een gekleurde muur. Wij gebruiken het als boekenkast in studeerkamer. En met wat houten kistjes van de Ikea, kan je er ook kleine spullen in kwijt. Ik wilde laatst een tweede kast kopen had die snel nodig. Meteen werd mijn bestelling uitgevoerd en dag erna bezorgd. Fantastisch.
Geweldig
Stellingkast.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Stellingkast.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Kwaliteitsproducten super snel geleverd!
Heel aangename ervaring! Perfecte service!
Uitstekend!!!
Positief
Goed meegedacht en snelle service.
Perfect!
Geweldig