J.L.C. Brouwer
- Sterke punten
- Correcte behandeling in slles
Heel fijn geholpen tijdens de bestelling van de kast
Goede kwaliteit kasten, mooi dat het gepoedercoat kan worden en verschillende opties om aan te passen naar wens. Transport en verzending kan beter aangezien er schade was ontstaan aan onderdelen maar dit is netjes en snel opgelost!
Eerste ervaring. Maar een heel goede. Uitstekende uitleg en zeer vriendelijke behandeling.
Het in elkaar zetten van de stelling was vrij eenvoudig, een kind kan de was doen zoals we al in het filmpje zagen. Alleen het aanbrengen van de hoekbouwdragers was even puzzelen. Maar eenmaal geplaatst een goede houvast. Zeer degelijk materiaal en ook een lust voor het oog. Goed verpakt en een door Flevobird uitstekende levering. Al met is Stellingkast.nl een aanrader.
Goed bedrijf met mooi producten, de medewerkers zijn erg behulpzaam en denken goed mee.
Mooi stelling materiaal. Helaas geen e-mail ontvangen met een tijdvak waardoor ik niet mijn moeder heb kunnen inseinen om het in ontvangst te nemen. De chauffeur heeft het met mijn telefonische toestemming achter het huis geplaatst, maar de communicatie over het tijdvak had beter gekund.
Goede ervaring met het bedrijf qua service
Degelijke stellingkast besteld, vlot afgehandeld en netjes geholpen
Snelle correcte levering. Goede adviezen en zeer klantvriendelijk personeel.
Stevige kasten, correcte levering
Vriendelijk en prima service
Erg fijne website, je kunt zo je eigen stellingkast samenstellen.
Uitstekend. Heb al twee keer een stellingkast besteld en werd telkens snel en correct geleverd. Producten zijn ook van goede kwaliteit. Bij mijn tweede bestelling vergat ik zelf online een aantal onderdelen te bestellen, dit werd telefonisch zeer snel geregeld en rechtgezet.
Kwaliteitsproducten super snel geleverd!
Stellingkast.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Stellingkast.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede ervaring met het bedrijf qua service
Degelijke stellingkast besteld, vlot afgehandeld en netjes geholpen
Snelle correcte levering. Goede adviezen en zeer klantvriendelijk personeel.
Stevige kasten, correcte levering
Vriendelijk en prima service
Erg fijne website, je kunt zo je eigen stellingkast samenstellen.
Kwaliteitsproducten super snel geleverd!
Stellingkast.nl heeft de volgende resultaten bereikt: