Kerstpakketten WWG
- Verbeterpunten of tips
- Afspraken nakomen over levering/antwoorden op mails
- Sterke punten
- Goede kasten
- Wat heb je gekocht?
- Steigerhouten kasten
82% beveelt SteigerhoutenMeubelshop.nl aan!
82% beveelt SteigerhoutenMeubelshop.nl aan!
Slechte levering
Erg tevreden. Mooi product voor wat je er voor betaald. Vriendelijk personeel. Stukje klanten service bij afleveren is geweldig. Had aangegeven in het portaal het te leveren zonder het montage en krijg bij het afleveren alsnog de vraag of het even in elkaar gezet moest worden (overigens geen gebruik van gemaakt gezien ik graag knutsel) maar toch... geweldige aanboden (service). Helemaal top.
De communicatie verloopt erg snel via de mail. Er word zelfs meegedacht om een efficiëntere indeling te krijgen van een kast. Ik ben erg tevreden :). Mijn bewoner is erg blij met zijn bureau en 2 kasten.
Wat een service!! Wij bestellen een verkeerde maat bed (!!) en Forn komt gewoon terug om het aan te passen. Dat verwacht je toch bijna niet meer van internet verkoop! Erg blij mee, kan ze van harte aanbevelen
Netjes en snel
Hoekbank besteld op maat, omdat wij de oude bankkussens wilde gebruiken. We zijn langs geweest en alles ging heel vlot. We hoefde geen aanbetaling te doen en de levering precies op de afgesproken datum.
Zeer competente en vriendelijke mensen. Enorm blij met de kwaliteit van de bank en tafel. En dat voor die prijs! En de service is ook top. Zat een plank een beetje los. Die zijn ze achteraf (kosteloos uiteraard) vast komen zetten. Aanrader!
Goede service, neemt tijd wat jouw wensen zijn.
TOP!
Twee geleverde tafelbladen waren net niet breed genoeg voor het onderstel. Zonder probleem werden de tafelbladen op korte termijn omgeruild.
Toen het vorige bedrijf failliet ging . Heeft Dutchwood bv alles mooi verder Af gehandeld met de vorge bestellingen .Top
Dienstverlening na een mankement: draai een schroef in het kromgetrokken hout! Als klant afgewimpeld worden met dit antwoord geeft geen fijn gevoel. Voor herhaling vatbaar? Zeker niet!!!
WEERAL EEN FIRMA DIE NIET DOET WAT ZE BELOVEN
matige kwaliteit
SteigerhoutenMeubelshop.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
SteigerhoutenMeubelshop.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
SteigerhoutenMeubelshop.nl
Ammerse Kade, 3A
2964AP Groot-Ammers
Netjes en snel
Goede service, neemt tijd wat jouw wensen zijn.
TOP!
WEERAL EEN FIRMA DIE NIET DOET WAT ZE BELOVEN